2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım konuşmuştuk cok...dördüncü ay aşılarımızı olduk.mukuslu kakamzız hala oluyor ama birde özellikle geceleri sabaha jarsı falan çok gazı oluyor diyete baslamadım ben doktor birsey demiyor:-(

Evet canım konuşmuştuk cok...dördüncü ay aşılarımızı olduk.mukuslu kakamzız hala oluyor ama birde özellikle geceleri sabaha jarsı falan çok gazı oluyor diyete baslamadım ben doktor birsey demiyor:-(
canım bizim gece uykusu maşallah iyi ama dokunan birşey yediğimde gün içinde çok gazı oluyor. hep ıkınıyor. yetişkin gibi gaz çıkarıyor. doktorlar malesef anlamıyor canım. alerjiyie çok ihtimal vermedikleri için. bizim çocuk doktoruna 3 aydır mukuslu kaka mukuslu kaka diyorum kadın alerji demedi. Rota aşısından sonra kan çıkınca dedi alerji diye. Rota aşısı alerjili bebeklerde kana sebep olabiliyormuş. sonra başka doktora gittim danıştım alerjiye çok benziyo dedi. en son çocuk doktoru çocuk gastroentrelojiye gönderdi. o doktora anlattım baştan beri mukus olduğunu kilo alamadığını ve kaka fotoğrafları gösterdim. hikayemizin besin alerjisine çok benzedğini söyledi. Bebeğindeki huzursuzluk uzun zamandır devam ediyor sanırım. Mukuslu kakayla huzursuzluk ve kilo alamama eklenince alerji aklıma geldi.
Bizdeki belirtileri yazayım; karın gurultusu, gaz, beline kadar sulu kaka, mukuslu kaka, uyuturken ağlıyor, emmek istemiyor. Bence bu ihtimali de düşün canım. Eger bebeğin ona dokunan şeyler alıyorsa sindiremiyor olabilir.

Alinti yapamadim forum bir degisik oldu oturmuyorki canim ayakta surekli yurutecte ve koymak zorundayim bana is yaptirmiyor yoksa kucak istio cunku.ayrica gun icinde ben oturtuyorum doktor arada oturt dedi.

Kizlar 5 gundur midem bulanio sabah bulantisi var 17 eylulde adet olmustum ikigun oncede test yaptim negatif cikti ama bulanio midem hala hamile olabilir miyim daha cok erken ama hamileligim kotu geciyor surekli yatiyorum ilk 4 ay bebegim kucuk daha

Ben özlemişim çalışmayı :):) Çok zor değil, benim kayınvalidem bakıyor bebeğe, benden de güzel bakıyor hani, 1 hafta oldu işe başlayalı kızım baya kilo aldı gözle görülür şekilde, babannesi candan bakıyor :):) Bizimkide biberona alıştı beni zor emiyor :):) Senin bebiş ek gıdaya geçecek bence bir sıkıntı olmaz, sağdığın sütle muhallebi yapabilir bakan kişi en azından sen gelene kadar yine anne sütü almış olur yavrucak :):)

Kuzum sen burda mısıııınn? Bizsiz tadı olmaz ama buraların @berree @toist (Minnakı bulamadım)
Kuzum balım :):) Yessw, işe başladım ya artık hergün burdayım :):) ekip tamamlasa eyiydi ama :):):) İkizlerine kurban, çok öptüm :)

Kizlar 5 gundur midem bulanio sabah bulantisi var 17 eylulde adet olmustum ikigun oncede test yaptim negatif cikti ama bulanio midem hala hamile olabilir miyim daha cok erken ama hamileligim kotu geciyor surekli yatiyorum ilk 4 ay bebegim kucuk daha
Yok yok değilsindir ben de 1 hafta geciktim, şükür şimdi oldum ama psikolojik olarak hep midem bulandı :):) Sakin olmakta fayda var :):)

Gunaydin herkese sut alerjisi bizdede var sanirim oglumun kakasinda gecmek bilmeyen bir kan var nokta nokta bazen kil gibi ince ince mukusluda kaka tahlili yaptik amip cikti ilac kullandik amip gecmis fakat kan goruyorum hala burdaki doktorum yuksek ihtimalle sut alerjisi dedi dort gundur sut urunlerini yemiyorum hala gecmedi dr gastroentolojiye bi goturun dedi diyeti biraz uyguluycam bakalim gececek mi tehlikeli bi durum degilmis fakat yemesini kilo alimini etkileyebilirmis bizim kilo alimimiz iyi sekiz kilo oldu bu ay 600 gr almis memeyi isteksiz emdi ama simdi duzeliyor emmesi flagy kullandik ilac olarak simdide maflor damla kullaniyoruz bu durumu yasayan arkadaslar sizlerde son durum nedir dr neler soyledi sizlere paylasirsaniz sevinirim cok caNimi sikiyor bu durum

Bence hamile degilsin cnm adet duzensizligi olur daha yeni dogum yaptik ben daha hiz olmadim

Merhaba geçmiş olsun. Benim kizimda da var büyük ihtimalle. Kakada gizli kana bakildi mi? Buarada gittigimiz bir çocuk dr kızımin kakasi sulu diye ishal sanıp maflir vermisti. Aldim ama sonra alerji ile yaşam platformu var facebookta ordan baktim, alerjik birsey varmis icinde sanırım. Onu kullanmadım biogai veriyorum. Biogai alerjisi olan bebekler icin cok iyimis. O grupta yazanlardan anladigim kadariyla. Bence siz de üye olun. Ben suan diyetteyim. Cocuk gastroenterolojiye haftaya gtcez 2.ye diyete tekrar bakcaz. Kaka halen mukuslu. 1 haftadir sele zeytini, ekmek, nuhun ankara makarna,salatalık yiyorum. Dr bu kadar katı diyet vermedi ama ben daha once baslamistim devam edoyorum

Gizli kana bakildi cnm pozitif cikti ewt benim oglumda ishal degil anne sutu aliyor sadece kati kaka yapmasi beklenemez gunde uc kere falan yapiyor bilmiyorum ne yapcagimi bir yanim takma kafana oluruna birak diyor

Gizli kana bakildi cnm pozitif cikti ewt benim oglumda ishal degil anne sutu aliyor sadece kati kaka yapmasi beklenemez gunde uc kere falan yapiyor bilmiyorum ne yapcagimi bir yanim takma kafana oluruna birak diyor
Canım eger gizli kan varsa ve amip tedavi edildiyse alerji olma ihtimali yüksek eger oyleyse ve diyet yapmazsan kan devam eder. Bence cocuk gastroya danis. Alerjiyi daha cabuk atlatmasi ve az etkilenmemesi icin yol gosterir. Canını sıkma zor bir surec ama onlarin sagligi icin dikkat etmek gerekiyor

Diyete basladim sutun girdigi hicbiseyi yemiyorum kapali urunler dahil kek cikolata pogaca borek v.s bakalim azalacak mi cnm cok miktarda degil her altini actigimda yok bazen goruyorum ins kolaylikla atlatiriz

Diyete basladim sutun girdigi hicbiseyi yemiyorum kapali urunler dahil kek cikolata pogaca borek v.s bakalim azalacak mi cnm cok miktarda degil her altini actigimda yok bazen goruyorum ins kolaylikla atlatiriz
Amin inşallah. Maflora bir bak canim icinde laktoz varsa diyet bozulur. Hatirladigim kadarıyla laktoz var yazmislardi. Kaka sayısı azalir diyetle bizim 4-5 ten 2 ye düştü. Decavit te de laktoz varmis vitamin hapinda. Ben suan sadece Osteocare kullanıyorum.

Maflora bakicam decavit kullanmiyoruz biz bebegemi kullaniyorsun decaviti

Maflora bakicam decavit kullanmiyoruz biz bebegemi kullaniyorsun decaviti
Kendim kullaniyordum emzirirken vitamin eksikligi olmasin diye, bıraktım. Bir de aklıma geldi kan damlasi veriyo musun? O kakada degisime neden olur mu acaba. Ben vermiyorum hemogram normal seviyede çıktı

Maflorun icindekilerede baktim laktoz yok probiyotik icerikli cnm
şimdi dediğim facebook grubuna baktım canım. Maflor la ilgili enfeksiyon dönemlerinde kar zarar hesaplanarak ishali düzenlemek için verilebilir, kısa süreli kullanım olmalı. sütle fermante edilmiş içinde laktoz var yazmışlar. Eenfeksyon olduğu için mi verdi doktorunuz acaba. O gruba mutlaka üye ol canım, ben birçok yiyeceği ordan aratıp bakıyorum. alerjenler listesi, doktor listesi falan faydalı bir çok şey var.

Cnm hayatimiz teknoloji olmus artik biz face kullanmiyoruz artik bos yere zamsninizi aliyor diye o yuzden uye olamiycam gruba sen yazarsan arada dr onerilerini sevinirin ozellikle gastro uzmanlarinin onerilerini

Cnm hayatimiz teknoloji olmus artik biz face kullanmiyoruz artik bos yere zamsninizi aliyor diye o yuzden uye olamiycam gruba sen yazarsan arada dr onerilerini sevinirin ozellikle gastro uzmanlarinin onerilerini
anladım canım, ben de pek kullanmıyordum ama aklıma takılan birşey olunca ordan yazıyorum sağolsun anneler yardımcı oluyor. hangi şehirde yaşıyosunuz? Çocuk gastro uzm. listesi yapmışlar.ben o listeden bir dr a gitmedim henüz. çocuk hastanesinde bir dr.a gittim. memnun kalırsam devam edicem. burdan özel mesaj atayım.

Biz malatyadayiz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…