• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim☺ alt damağı hafif kabarık ve 2 dişi biraz belirmeye başlamıştı ama ben en az 1 aya kadar gelir belki diyordum. İnşallah ikincisi de çıkar bu ara ve rahatlarız bi süre. Hergün dışarıya çıkıyoruz eve sığamıyoruz yoksa
Aynen eve sığamıyoruz bizde sürekli oyun,gezme isteği

Sagligi ii ama surekli yalandan agliyor istemedigi birsey oldugunda bugun yoldan geldik cok yorgunum emzirip uyutiim dedim yikti apartmani basima aglamasindan nefret eder oldum aglio susmuo diye dovecem artik kendimi tutamiyorum psikolojim cok kotu olduu
aşkım deme öyle :KK43:( o daha minik ve kızdığını bile anlar. seni o kadar seviyor ki sürewkli ilgilenmeni istiyor. benim oğlum da hep yalandan ağlıyor. geçen ablasının yanında şakadan seni sevmiyorum dedim o memeye hayır demeyen çocuk 4 saat aç kaldı. odaya götürdüm ve elini boynuma attı. biraz ilgi sevgi gösterdim, karnını doyurdu. inan ki herşeyi hissediyorlar.
ayy kıyamam sana. biraz sabır bitanem[/QUOTE]
Biliyorum canim sabretmem gerek ama bunyem dayanmio artik dogdugundan belli boyle Allahim acisini gostermesin elimde degil ki kotu anne miyim ben:(

aşkım deme öyle :KK43:( o daha minik ve kızdığını bile anlar. seni o kadar seviyor ki sürewkli ilgilenmeni istiyor. benim oğlum da hep yalandan ağlıyor. geçen ablasının yanında şakadan seni sevmiyorum dedim o memeye hayır demeyen çocuk 4 saat aç kaldı. odaya götürdüm ve elini boynuma attı. biraz ilgi sevgi gösterdim, karnını doyurdu. inan ki herşeyi hissediyorlar.
ayy kıyamam sana. biraz sabır bitanem
Biliyorum canim sabretmem gerek ama bunyem dayanmio artik dogdugundan belli boyle Allahim acisini gostermesin elimde degil ki kotu anne miyim ben:KK43:[/QUOTE]
tabi ki değilsin canım. yorgunluktan bunlar. sabret lütfen

Kizim 4.5 aylik surekli kucak istiyor diye anneannesi yurutec aldi kizima bugun getirdi cok sevindi icine girince kizimin fotosu size ilk defa yolluyorum
IMG-20151002-WA0024.jpg

Kizlar acil.cvp bekliyorum. 4 aylik asimizi olduk ates yapti dundem.beri.calpol bir cay kasigi vwrdim ama fayda etmedi gibi. Atesi cok yuksek degil ama var huzursuz bebek. Calpol ne kadar vermeliyim sizce? Prospektuste 3 aydan sonra yarim/1 olcek verilebilir yaziyo.

Kizlar acil.cvp bekliyorum. 4 aylik asimizi olduk ates yapti dundem.beri.calpol bir cay kasigi vwrdim ama fayda etmedi gibi. Atesi cok yuksek degil ama var huzursuz bebek. Calpol ne kadar vermeliyim sizce? Prospektuste 3 aydan sonra yarim/1 olcek verilebilir yaziyo.
çok verme canım. geçr o. geçmiş olsun

Hoşbulduk canım bende elimden geldigince emziriyorum inşaAllah düzelir bu durum senin kuzucuk nasıl
İnşallah canm kızım iyi şükür ama hiç yerde durmak istemiyor sürekli şarkı söyleyim oynayım istiyor cadımm:KK36:

Canim calpol u 4 saatte bir cay kasigi ile verebilirsin. Islak bezle eklem yerlerine kompres yap. Disari cikar temiz havada iyi gelir

Kizim 4.5 aylik surekli kucak istiyor diye anneannesi yurutec aldi kizima bugun getirdi cok sevindi icine girince kizimin fotosu size ilk defa yolluyorum Eki Görüntüle 1646052
Hayırlı olsun ilk arabanız. Cokta güzelmiş beğendim. Bende almayı düşünüyorum kararsızım sanırım daha erken belki önümüzde ay içinde alırız. Kendiside çok tatlı sevimli ufaklık:) Maşallah diyelim . iyi günlerde kullansın bol eğlenceler diliyorum :)

Günaydın canm nasılsın bebiş nasıl ve kim bakıyor yumurcağa:)ben ücretsiz izindeyim çalışmayı unutttum resmen:KK47:
Hoşbulduk canım, babannesi geldi o bakıyor :):) Ben de ikinci bebekte alıcam ücretsiz izin :):) Bebiş iyi büyüyor senin yavrun ne yapıyor??

hoşgeldin canım
Hoşbulduk canım, yeni bebeğine çok sevindim :):) bu arada komşunu alo183 hattına şikayet edebilirsin olur mu isminin de gizli kalmasını isteyebilirsin

şi
Hoşbulduk canım, babannesi geldi o bakıyor :):) Ben de ikinci bebekte alıcam ücretsiz izin :):) Bebiş iyi büyüyor senin yavrun ne yapıyor??

Hoşbulduk canım, yeni bebeğine çok sevindim :):) bu arada komşunu alo183 hattına şikayet edebilirsin olur mu isminin de gizli kalmasını isteyebilirsin
şimdilik psikoloğa gidiyor canımmmmmm

Back