- 27 Ocak 2010
- 614
- 604
- 333
merhaba o gün yazdıklarınıza bende katılıyorum yanlışlıkla olmasına doğrusu sevindim.okkalı bi cevap olmuştu çünkü:))))Yanlışlıkla oldu ya bende donradan farkettim. Ama nasıl başardım bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba o gün yazdıklarınıza bende katılıyorum yanlışlıkla olmasına doğrusu sevindim.okkalı bi cevap olmuştu çünkü:))))Yanlışlıkla oldu ya bende donradan farkettim. Ama nasıl başardım bilmiyorum
Aynen eve sığamıyoruz bizde sürekli oyun,gezme isteğiTeşekkür ederim☺ alt damağı hafif kabarık ve 2 dişi biraz belirmeye başlamıştı ama ben en az 1 aya kadar gelir belki diyordum. İnşallah ikincisi de çıkar bu ara ve rahatlarız bi süre. Hergün dışarıya çıkıyoruz eve sığamıyoruz yoksa
aşkım deme öyle ( o daha minik ve kızdığını bile anlar. seni o kadar seviyor ki sürewkli ilgilenmeni istiyor. benim oğlum da hep yalandan ağlıyor. geçen ablasının yanında şakadan seni sevmiyorum dedim o memeye hayır demeyen çocuk 4 saat aç kaldı. odaya götürdüm ve elini boynuma attı. biraz ilgi sevgi gösterdim, karnını doyurdu. inan ki herşeyi hissediyorlar.Sagligi ii ama surekli yalandan agliyor istemedigi birsey oldugunda bugun yoldan geldik cok yorgunum emzirip uyutiim dedim yikti apartmani basima aglamasindan nefret eder oldum aglio susmuo diye dovecem artik kendimi tutamiyorum psikolojim cok kotu olduu
Biliyorum canim sabretmem gerek ama bunyem dayanmio artik dogdugundan belli boyle Allahim acisini gostermesin elimde degil ki kotu anne miyim ben[/QUOTE]aşkım deme öyle ( o daha minik ve kızdığını bile anlar. seni o kadar seviyor ki sürewkli ilgilenmeni istiyor. benim oğlum da hep yalandan ağlıyor. geçen ablasının yanında şakadan seni sevmiyorum dedim o memeye hayır demeyen çocuk 4 saat aç kaldı. odaya götürdüm ve elini boynuma attı. biraz ilgi sevgi gösterdim, karnını doyurdu. inan ki herşeyi hissediyorlar.
ayy kıyamam sana. biraz sabır bitanem
kazayla oldu. ama bi yandan da çok heyecanlanıyorum ve sanırım çok istiyorumMaşallah sana canım :)
İsteyerek mi yoksa kaza ile mi oldu bebiş daha küçük ya. Emzirmeye devam ediyor musun
çok verme canım. geçr o. geçmiş olsunKizlar acil.cvp bekliyorum. 4 aylik asimizi olduk ates yapti dundem.beri.calpol bir cay kasigi vwrdim ama fayda etmedi gibi. Atesi cok yuksek degil ama var huzursuz bebek. Calpol ne kadar vermeliyim sizce? Prospektuste 3 aydan sonra yarim/1 olcek verilebilir yaziyo.
ama ben onu yerim kiiiiiiiKizim 4.5 aylik surekli kucak istiyor diye anneannesi yurutec aldi kizima bugun getirdi cok sevindi icine girince kizimin fotosu size ilk defa yolluyorum Eki Görüntüle 1646052
İnşallah canm kızım iyi şükür ama hiç yerde durmak istemiyor sürekli şarkı söyleyim oynayım istiyor cadımmHoşbulduk canım bende elimden geldigince emziriyorum inşaAllah düzelir bu durum senin kuzucuk nasıl
Uyumuyor cok asiri huysuz. Uyutuyorum 5 dk sonra uyaniyor. Uykusuzluktanda agliyor ve agrisi oldugu belli. Ihh ihh surekli uykudada rahatlasin diye veriyorum calpol. Yoksa kucaktada tutamiyorum uykusunu almayincada deli gibi agliyorçok verme canım. geçr o. geçmiş olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. .k
kazayla oldu. ama bi yandan da çok heyecanlanıyorum ve sanırım çok istiyorum
kardeşsiz olmaz kuzumRabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. .
Ben 2 yıl daha düşünmüyorum sanırım :)
Birlikte buyutursun ikiz gibi olurlar
Kizlar acil.cvp bekliyorum. 4 aylik asimizi olduk ates yapti dundem.beri.calpol bir cay kasigi vwrdim ama fayda etmedi gibi. Atesi cok yuksek degil ama var huzursuz bebek. Calpol ne kadar vermeliyim sizce? Prospektuste 3 aydan sonra yarim/1 olcek verilebilir yaziyo.
Bizim ilk dişimiz çıktı bi kaç gündür çok huzursuzdu uykuya çok zor dalıyo erken geldi biraz şaşırdım ☺
Hayırlı olsun ilk arabanız. Cokta güzelmiş beğendim. Bende almayı düşünüyorum kararsızım sanırım daha erken belki önümüzde ay içinde alırız. Kendiside çok tatlı sevimli ufaklık:) Maşallah diyelim . iyi günlerde kullansın bol eğlenceler diliyorum :)Kizim 4.5 aylik surekli kucak istiyor diye anneannesi yurutec aldi kizima bugun getirdi cok sevindi icine girince kizimin fotosu size ilk defa yolluyorum Eki Görüntüle 1646052
Hoşbulduk canım, babannesi geldi o bakıyor :):) Ben de ikinci bebekte alıcam ücretsiz izin :):) Bebiş iyi büyüyor senin yavrun ne yapıyor??Günaydın canm nasılsın bebiş nasıl ve kim bakıyor yumurcağa:)ben ücretsiz izindeyim çalışmayı unutttum resmen
Hoşbulduk canım, yeni bebeğine çok sevindim :):) bu arada komşunu alo183 hattına şikayet edebilirsin olur mu isminin de gizli kalmasını isteyebilirsinhoşgeldin canım
şimdilik psikoloğa gidiyor canımmmmmmHoşbulduk canım, babannesi geldi o bakıyor :):) Ben de ikinci bebekte alıcam ücretsiz izin :):) Bebiş iyi büyüyor senin yavrun ne yapıyor??
Hoşbulduk canım, yeni bebeğine çok sevindim :):) bu arada komşunu alo183 hattına şikayet edebilirsin olur mu isminin de gizli kalmasını isteyebilirsin
Ye teyzesiii :)a
ama ben onu yerim kiiiiiii
Benim tam 10 kilom var. 65 şim. 55 olmam lazım Zor kilo veren bi yapıya sahibim o yüzden spor şart. Benden birşey gelmedi henüz bekliyorum.Yok canim ya iki ay once bir hafta leke leke geldi baskada bisey yok senin kac kilon kaldi