• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun.Benim oğlumda çok huzursuz birkaç gündür.Ağzına bakıyorum ama görünen birşey yok.Sizinkinde bişeyler göründü mü birden mi çıktı?
Teşekkür ederim☺ alt damağı hafif kabarık ve 2 dişi biraz belirmeye başlamıştı ama ben en az 1 aya kadar gelir belki diyordum. İnşallah ikincisi de çıkar bu ara ve rahatlarız bi süre. Hergün dışarıya çıkıyoruz eve sığamıyoruz yoksa

Bende cok şaşırdım... Hayırlı olsun ilk inciniz maşallah Küçük kuzuya... Baya erken çıkmış...

Aynen dediğin gibi bizimkide uykuya cok zor daliyo ve çabuk uyanıyor bende diş derdinden şüpheliyim çünkü baya huysuzlasti

Kızımın 1 yaş doğum gününde dişi yoktu 13 aylık çıkardı oğlanlar erkenci oluyormuş demek
Bizim gece gündüz uykularımız çok kısa bu ara ve sürekli kucakta damakları kabardıysa ve dişler belirginse seninki de sıradadır

Kızlar uzunca bir zamandan sonra yeniden günaydınnnn :)
İşe başladım artık hergün takip edebilirim :):)
umarım keyifler yerindedir
Günaydın canm nasılsın bebiş nasıl ve kim bakıyor yumurcağa:)ben ücretsiz izindeyim çalışmayı unutttum resmen:KK47:

P pnr88dd cnm Merhaba. . Benim bebeğim 4 aylık 1 buçuk aylık ken kakasindan kan geldi sütlac yemistim.. o andan beri diyetteyim ... resmen açım yani çünkü sadece süt alerjisi değil besin alerjisi de çıktı. . Doktorum kantesti yapmadı bile çünkü 1 yaşında n önce yapılan test yaniltsbilio yani testte negatif çıksa bile esas olan tepki.. o yüzden deneme yanılma yöntemi ile bir önce diyete gir ve hep dedigim gibi alerji den suphelenen anneler face te alerji ile yaşam platformu grubuna mutlaka üye olsunnnnnn

Kan testinin dogru sonuc vermeyebilecegini okumustum burdan ama o anda care bulamadigim icin kabul ettim. Dedigin gibi sutu cikartmistim hayatimdan kaksi normale donmustu. Yogurt peynir yumurta yiyordum.bi sotum yoktu
Ne zaman agizina iki kete ayran degdirdim bidemama verdim o zaman kabarikliklar basladi. Pregomin mama veriyorum dun basladik.ona tepki vermedi cildi

dün akşamdan beri fedimem huysuz ateş 37,4 -36,6 arasında kızım mutsuz ben mutsuz var mı böyle bir durumda olan 5 ay bitti

Tam 5 aylık oldu..
İki gündür oksuruyor ve başı terliyor boyle saçları su içinde kalıyor ateşi yok ama rahatı da yok.
Aferin şurup veriyom 4/1ölçek ama halen burnu alıyor hasta :(

Bağışıklık sistemi zayıf olduğu için fazla ilaç vermek istemiyorum doğal yöntem olarak ne yapabilirim fikri olan var mi arkadaşlar?

herkese iyi akşamlar. benim sıkıntım her ne kadar kendimle ilgili olmasa da kabuslarla uyanıyorum.
bi komşum var ve 3 tane kızı var. eşinden ayrılmış. kadın resmen canavar. birgün kapı çalındı ve kadının ortanca kızı ağzında kanlar, yağmur teyze kurtar beni diye içeri geldi. o gün bu gündür ne yapmam gerektiğini düşünüyorum. sosyal hizmetlere haber versem mi??
Canım hamile misin

Atesi yuksek degol ama takip etmeye devam et canim. Disleri cikiyor olabilir
Canım doktorumuz öyle bir durumda burnunu serım fizyolojik ile günde 2 kere her deliğe 6 şar damla damlatark temizlemeyi ve ıhlamur demleyip azıcık pekmez ile tatlandırarak vermeyi önermişti. İlaç kullanma demişti.

Elif hoşgeldin canm o durum bende bir ay oldu emmedi cadım ısrarla mama vermedim uykuda emzirdm düzeldi şükür
Hoşbulduk canım bende elimden geldigince emziriyorum inşaAllah düzelir bu durum senin kuzucuk nasıl

Benim kizim sa 4.5 aylik oldu 2 gundur ciglik atip.duruyorr varmi bilgisi olan sizde durumlr nasıl

Back