arkadaşlar merhaba..yazmamak için çok direndim ama dayanamadım...bazı kişiler gerçekten uçmuş yok sarımsak,yok 2-3 bakliyat aynı anda yağ,tuz vs..benim de bebeğim sizinkiler kadar hiçbir şey vermiyorum ben ve mümkün olduğunca araştırıyor yerli yabancı yayın okuyorum..ya benim bildiklerim yanlış,ben hiçbir şey bilmiyorum,araştırmıyorum ya da arkadaşlar çok cahil,ne yağı ne sarımsağı ne bakliyatı vereceğiniz yağsız, tuzsuz "yal" diye tabir edilen yiyecek olacak.onun daha sindirim sistemi ne ki yazık o bebeklere el kadar bebeğe neler neler veriyorsunuz şoklardayım. mesela bir arkadaş domates demiş çocuk dr hayri gözlükgiller (bilenler vardır) in tavsiyesi 9.aydan sonra diye not almışım çünkü alerjikmiş..yağ 7.aydan sonra azıcık tereyağ sonra ayçiçek-çok çok az- daha büyük çocuklara zeytin yağ diye not almışım..kabak ilk başlanan sebze yazmışım...daha pek çok notum var isteyen arkdşlarla paylaşabilirim ama lütfen ağır şeyler yedirmeyin bebelere.tabi ki bu benim görüşüm belki de sanane diye kızacaksınız ama söylemek istedim..