4 aylik olduk canim. Kakasi cok mukuslu ve 2 aydir zorla emziriyorum. Onun disinda keyfi yerinde maşallah. Gunden gune drgisiyo. Eylul nasil ? :)Aynen öyle yaptım canım engelledim görmüyorum ne konusursa konussun. Bebişin nasıl canım kaç aylık oldunuz
Yok ek gidayi azalttim tadimlik veriyorum ama mama ve anne sutu veriyorum cogunlukla ondan dolayi ek gidayi iki gun doyurucu vermistim simdi tadimlik veriyorumCanım yine ben yaziyorum. Belki kızarsin. Ek gida kilo aldirmaz. Mama yerine ek gida verdigini soylemistin. Ya da tarti farki var.
Canim bebegim 680 gr almis ama cok ustune gitmistimshine-15 cnm Merhaba. Geçende doktora Gidecegini yazmistin bebisin kaç gr almış acaba.. benim bebeğim de emmio ve endiseliyim
Ben mama veriyordum ki yine mamayi kesmemistim yanlis anlamissin senCanım yine ben yaziyorum. Belki kızarsin. Ek gida kilo aldirmaz. Mama yerine ek gida verdigini soylemistin. Ya da tarti farki var.
Anladım canım o zaman tarti farki olablr. Kizim gectigimz haftanin birinde 100gr almıştıYok ek gidayi azalttim tadimlik veriyorum ama mama ve anne sutu veriyorum cogunlukla ondan dolayi ek gidayi iki gun doyurucu vermistim simdi tadimlik veriyorum
Yok canim demiştin ya mamayi az vermek icin öğün olarak ek gida veriyrm diyr o yüzden dedimBen mama veriyordum ki yine mamayi kesmemistim yanlis anlamissin sen
Mama veriyordum 4 kez veriyorsam bile 2 kez veriyordum o zamanYok canim demiştin ya mamayi az vermek icin öğün olarak ek gida veriyrm diyr o yüzden dedim
Üzülme canim olmasi ogunleri biraz siklastirirsin toparlar100 gr artmasina bile sevinirdim ama hic artmamis cok saskin ve uzgunum
Canım üzülme. Bende hem anne sütü hem mama veriyorum. Kilo alımı bir ara yavaşladı bende mamayı 20 cc fazla yapıp kalanı kaşıkla vermee başladım. Zaten ek gıdaya geçecekkaşığa da alıştı iyice. Biberonda alıyor sıkıntı olmadı. Ama oğluşum tekrar normale döndü. Bence deneMama veriyordum 4 kez veriyorsam bile 2 kez veriyordum o zaman
Neye göre doktorların ek gıdaya başlama zamanını belirlediğini anlayamadım. Bizim aylık ortalama kilo alımımız 900 - 1000 gr arası ve anne sütü sadece alıyor. Ben de şimdilik sadece tattırma, alıştırma amaçlı vereceğim. Öğüne dönüştürmeyeceğim. Bu arada bir kaşık şeftali püresi kabızlığımıza iyi geldi. Rahatladı bebeğim :)Merhabalar bizde bugün 4 aylık olduk aşılar sağlık ocağında yapıldı öğlende doktora gittik. Geçen ay 560 g almıştı bu ay da 650 g almış doktorumuz anne sütüne aynen devam dedi . Ek gıdayı sordum çok net hayır 6. Ayı beklicez dedi. Bizede kan da lasına 6. Ay başlayacağız
Benimki de ayni canim iki saatte bir falan 100 cc iciyor biberonla geceleri beni emiyor 5 dakika kilo alimi son iki aydir 400 gr cok az aliyor..ve bizimki de istahsiz yalvar yakar bitiriyor 100 cc yiBende calistigim icin biberonla besliyor annem. 2 saatte 100 cc veriyormus. Toplamda 600 cc iciyor ben gelene kadar. Kalan 12 saatte ben emziriyorum. Gecen ay 900 gram almis. Ama istahli bir bebek degil oynaya oynaya iciyor. Geceleri cok az emer. Kilo alimi nasil senin kuzunun?
Canm sen ek gidaya basladinmi bende yavastn vermk istiyorum artk ilk olarak nasl basladiniz yogurdu evdemi mayaliyorsunuz marketteki sutten yogurt mayalanmaz diye biliyorum. Nasl baslayacagim dogrusu bilemedim yardimci olutsaniz sevinirim[QUOTE
Ben doktora danıştım sağlık ocağında demir damlası veriyorlarmış. Kızım nerdeyse haftada bir tuvalet yapıyor. Kullanalım mı diye. Doktor kabızlık yapar demir ilacını 6. Ay kan testi yapacağız. O zaman başlarız dedi. 6. Aya erteledi yani. Ama sağlık ocağındaki hemşire hemen başlanacak. Eğer kabızlık yaparsa sabah bir tatlı kaşığı zeytinyağı içirebilirsin veya kayısı suyuyla veya hoşafıyla içirirsin. Arada 2-3 gün damlaya ara verirsin dedi. Kan sayımını sağlık ocağı 9. ayda istiyormuş. Kafa karıştırıcı yani
Canm benm kizin da kilosu cok dusuk 4 ay 7 gunluguz kilomuz 6 normalden cok dusuk. Ek gidaya gecmk istiyrm belki kilo farkini kapatr diye ama nasil baslayacm bilmiyrm bi kac gundr markttn aldigmz yogurdu az agzina veriyrm ama vucudunda isilik oldu yogurt alerjimi yapti diye korktum. Siz yogurdu nasil veriyorsunz inek yogurdumu olacakBenimki de ayni canim iki saatte bir falan 100 cc iciyor biberonla geceleri beni emiyor 5 dakika kilo alimi son iki aydir 400 gr cok az aliyor..ve bizimki de istahsiz yalvar yakar bitiriyor 100 cc yi
Cnm yanlis alinti yapmis olabilirmisn ben ek gidaya gecmedim anne sutu aliyor sadece kizim alti aydan oncede gecmeyi dusunmuyorum.kusura bakmada marketten alinan yogurt bebege verilirmi cnm..kendin mayalayacaksin yogurdu cok tehlikeli allah korusun onlar katki maddeli cok buyukler icin bike zarar kaldi ki ufacik bebek :-(Canim be
Canm benm kizin da kilosu cok dusuk 4 ay 7 gunluguz kilomuz 6 normalden cok dusuk. Ek gidaya gecmk istiyrm belki kilo farkini kapatr diye ama nasil baslayacm bilmiyrm bi kac gundr markttn aldigmz yogurdu az agzina veriyrm ama vucudunda isilik oldu yogurt alerjimi yapti diye korktum. Siz yogurdu nasil veriyorsunz inek yogurdumu olacak
Benimki de ayni canim iki saatte bir falan 100 cc iciyor biberonla geceleri beni emiyor 5 dakika kilo alimi son iki aydir 400 gr cok az aliyor..ve bizimki de istahsiz yalvar yakar bitiriyor 100 cc yi
Gercektnmi ayy cok kotu oldum simdi.Cnm yanlis alinti yapmis olabilirmisn ben ek gidaya gecmedim anne sutu aliyor sadece kizim alti aydan oncede gecmeyi dusunmuyorum.kusura bakmada marketten alinan yogurt bebege verilirmi cnm..kendin mayalayacaksin yogurdu cok tehlikeli allah korusun onlar katki maddeli cok buyukler icin bike zarar kaldi ki ufacik bebek :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?