2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen öyle yaptım canım engelledim görmüyorum ne konusursa konussun. Bebişin nasıl canım kaç aylık oldunuz
4 aylik olduk canim. Kakasi cok mukuslu ve 2 aydir zorla emziriyorum. Onun disinda keyfi yerinde maşallah. Gunden gune drgisiyo. Eylul nasil ? :)

Canım yine ben yaziyorum. Belki kızarsin. Ek gida kilo aldirmaz. Mama yerine ek gida verdigini soylemistin. Ya da tarti farki var.
Yok ek gidayi azalttim tadimlik veriyorum ama mama ve anne sutu veriyorum cogunlukla ondan dolayi ek gidayi iki gun doyurucu vermistim simdi tadimlik veriyorum

shine-15 cnm Merhaba. Geçende doktora Gidecegini yazmistin bebisin kaç gr almış acaba.. benim bebeğim de emmio ve endiseliyim
Canim bebegim 680 gr almis ama cok ustune gitmistim
sadece uyurken emmeye basladi son 10 gundur uyanikken agzina bile almiyo buarada ben de sana yazcaktim biluyo musun. Senim bebeginde alerji kesinlesti mi? Kizimin butun kakalari mukuslu ve icinde siyaha yakın kucuk kucuk bişeyler var. 3 gundur süt ve yumurta tuketmiyorum. Kac gunde duzelir eger alerji varsa canim ? Bir de sizin nasil teshis konuldu

Mama veriyordum 4 kez veriyorsam bile 2 kez veriyordum o zaman
Canım üzülme. Bende hem anne sütü hem mama veriyorum. Kilo alımı bir ara yavaşladı bende mamayı 20 cc fazla yapıp kalanı kaşıkla vermee başladım. Zaten ek gıdaya geçecekkaşığa da alıştı iyice. Biberonda alıyor sıkıntı olmadı. Ama oğluşum tekrar normale döndü. Bence dene

Neye göre doktorların ek gıdaya başlama zamanını belirlediğini anlayamadım. Bizim aylık ortalama kilo alımımız 900 - 1000 gr arası ve anne sütü sadece alıyor. Ben de şimdilik sadece tattırma, alıştırma amaçlı vereceğim. Öğüne dönüştürmeyeceğim. Bu arada bir kaşık şeftali püresi kabızlığımıza iyi geldi. Rahatladı bebeğim :)

Benimki de ayni canim iki saatte bir falan 100 cc iciyor biberonla geceleri beni emiyor 5 dakika kilo alimi son iki aydir 400 gr cok az aliyor..ve bizimki de istahsiz yalvar yakar bitiriyor 100 cc yi

Canm sen ek gidaya basladinmi bende yavastn vermk istiyorum artk ilk olarak nasl basladiniz yogurdu evdemi mayaliyorsunuz marketteki sutten yogurt mayalanmaz diye biliyorum. Nasl baslayacagim dogrusu bilemedim yardimci olutsaniz sevinirim

Canim be
Benimki de ayni canim iki saatte bir falan 100 cc iciyor biberonla geceleri beni emiyor 5 dakika kilo alimi son iki aydir 400 gr cok az aliyor..ve bizimki de istahsiz yalvar yakar bitiriyor 100 cc yi
Canm benm kizin da kilosu cok dusuk 4 ay 7 gunluguz kilomuz 6 normalden cok dusuk. Ek gidaya gecmk istiyrm belki kilo farkini kapatr diye ama nasil baslayacm bilmiyrm bi kac gundr markttn aldigmz yogurdu az agzina veriyrm ama vucudunda isilik oldu yogurt alerjimi yapti diye korktum. Siz yogurdu nasil veriyorsunz inek yogurdumu olacak

Cnm yanlis alinti yapmis olabilirmisn ben ek gidaya gecmedim anne sutu aliyor sadece kizim alti aydan oncede gecmeyi dusunmuyorum.kusura bakmada marketten alinan yogurt bebege verilirmi cnm..kendin mayalayacaksin yogurdu cok tehlikeli allah korusun onlar katki maddeli cok buyukler icin bike zarar kaldi ki ufacik bebek :-(

Yarin kontrolumuz var canim. Bakalim bizim yaramaz 4. Ayinda ne durumda?
Bugun is yerinde birisi buzdolabina koydugum sutu gormus bakmis. Sutunde yagli ama kizin niye kilo almiyor dedi. Dedimki gayet iyi saglikli. Moralimi bozdu aslinda. Insanlar cok patavatsiz. Sagliklari iyi cok sukur. Napalim iyi olsunlarda gerisi onemli degil.

Gercektnmi ayy cok kotu oldum simdi.

Marketten alınan hazir yogurtlar asla bebeklere verilmemeli katkı ve koyucu maddeler var içeriğinde.. Kendin evde mayala yada bildiğimiz ev yoğurdu olmalı

Bakmaya kiyamadigim bebegime bile bile zarar verdim ya cok kotu oldum yarin doktora gotursemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…