2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Anlattığım anlayabildiği kadar olmuş okuyanın.

Canim benim kizda zor tuvaletini uapiyor o yuzdn bende vermedim kabiz olur diye. Doktora danismadn vermeyecem.

Kimseye gerizekalı muaelesi yapmak değil tabii bahsettiğin.

Ne dersen de normal - sezaryan doğum polemik olarak kalacak. Herkesin kendi kararı diyelim.

İki doğumu da yaşadım benim kararım normal olanı. adı üstünde.

Tabii çok zor normal doğumlar yaşayanlara da hak veriyorum. Benim ki mucize gibiydi o anları tekrar tekrar yaşamak isterim. İlk doğumum sezaryandı onda da sıkıntı yoktu ameliyatım gayet başarılıydı. Ama bir türlü içime sindirememiştim. Çünkü doktorumun aldatması olmuştu sancılarım vardı ve doğurabilecek iken yatağa bağlı bırakıp izin vermemişlerdi. Sebep olarak da bu kadın Doğuramaz Ölür demişti. İkinciyi normal doğurdum çok şükür.

Kısaca eğer sağlık problemi yoksa sezaryan doğum fıtrata aykırı kabullenmek bazıları için zor. Herkes hakkında hayırlısı.

Sen gerçekten çok zekisin cevap vermicem seviye inmicem diyorum ama arkadasa bana yazdığın saygısız ca kelimeler yazmama sebeb oluyor
Sen kendini ne sanıyorsun her fırsatta çok bilmiş konuşmalarla insanları salak yerine koymaya çalışıp kendi yerini unutuyorsun gerçekten haddini bil artık.

Evet biz senden gerizekali oldugumuz icin bu kadar anlayabiliyoruz kusurumuza bakma.
Canım birak takma şu kadını ya ben engellicem ne onu ne yazdıklarını görmek istemiyorum artık yeter ya.. şuraya stres atıp dertlesme ye geliyoruz strese girip çıkıyorum forumdan kızım hasta olduğunda da aynılarını yapmıştı bana..

Bosverin kızlar. Biz birbirimize daha samimi üslupla yaziyoruz. Bazi kisiler de laf söyler nitelikte yaziyor malesef. Hepimiz kavustuk bebeklerimize gerisi onemli degil

Bosverin kızlar. Biz birbirimize daha samimi üslupla yaziyoruz. Bazi kisiler de laf söyler nitelikte yaziyor malesef. Hepimiz kavustuk bebeklerimize gerisi onemli degil
Kızlar bencede takılmayın. Benim bedenim benim kararım. Ben sezeryanın ya da normalin kendime ıiuygun olup olmadığına kendim karar veririm. Adı normal diye en iyisi o diye birşeyde yok ayrıca. Her ikisininde avantaj ve dez avantajları var. Ayrıca sırf rahatım için seçsem kime ne ayol. Çocuk benim bende bazen hasta oluyorum böyle yargılar gibi konuşanlara sonra salla gitsin diyorum. Bir kadının anneliğinin ölçüsü sanki sadece doğum şekli.
Benim oğluşumda sezeryanla doğdu. Benim doğumum çok zor oldu. Normal doğurmam için her şey uygun gibiydi. Ama ben istemedim. Doğumdan iki hafta önce sağ bacağımda inanılmaz ağrılar vardı. Bir ara normal mi dedim sonra vazgeçtim. Doktorum ağrıyı ımursamadı. Meğer kalçamda geçici kemik ödemi varmış ve ben çevremi ve doktorumu dinleyip normal doğursaymışım kalçam parçalanır defalarca ameliyat olmak zorunda kalırmışım. Demekki neymiş kimseye baskı yapmamak lazımmış. Sanki dünyada bi kendileri normal doğurmuş gibi milleti baskı altına almya çok bilmişlik yapmaya gerek yokmuş. Bence normal doğum mümkünse çok güzel birşey( sezeryan olduktan sonra) ama zorlamanında anlamı yok

Aynen öyle yaptım canım engelledim görmüyorum ne konusursa konussun. Bebişin nasıl canım kaç aylık oldunuz

[QUOTE
Canim benim kizda zor tuvaletini uapiyor o yuzdn bende vermedim kabiz olur diye. Doktora danismadn vermeyecem.
Ben doktora danıştım sağlık ocağında demir damlası veriyorlarmış. Kızım nerdeyse haftada bir tuvalet yapıyor. Kullanalım mı diye. Doktor kabızlık yapar demir ilacını 6. Ay kan testi yapacağız. O zaman başlarız dedi. 6. Aya erteledi yani. Ama sağlık ocağındaki hemşire hemen başlanacak. Eğer kabızlık yaparsa sabah bir tatlı kaşığı zeytinyağı içirebilirsin veya kayısı suyuyla veya hoşafıyla içirirsin. Arada 2-3 gün damlaya ara verirsin dedi. Kan sayımını sağlık ocağı 9. ayda istiyormuş. Kafa karıştırıcı yani

Hanımlar, sol göğsümün alt kısmında şiddetli bir ağrı var.sanki orda ki kas yada kanal yada her ne varsa işte zonkluyor.. Elle hissedilen yada görünürde birşey yok ama dokunamıyorum bile ağrıdan.. neden olabilir?

Geçmiş olsun mastit olabilir yani süt kanalı tıkanması , sıcak bir duş alın özellikle ağrıyan bölgeye tutun sıcak suyu veya havluya ütü basıp ağrıyan bölgeye tutun , sıcakta kanallar genişler sonrasında bol bol emzirin emzirdikten sonra veya emmiyorsada sağın düzelir inşallah 1-2 güne, ateş üşüme titreme halsizlik gibi şikayetleriniz olursa bir hekim görmeli antibiyotik kullanmanız gerekebilir.

Uzerine yatmis olabilir misim canim. Bazen bi kac gun benimde agriyor sonra geciyor.

Maşallah ozaman kilosu özellikle baya iyi. Benim oğluşym 10 gün aonra 4 aylık oluyor. Sanırım anca 8 kilo çıkar. Ama boyu en son 3 eylülde 7600 66 cm di. 3,5 aya denk geliyor. Ama sen anne sütümü veriyorsun sadece. Kilo alımı belki ondandır.

Kizlar ayin 12 si de kizim 4 ayi dolduruyor 31 agustosta idrari yuzunden doktora gitmistik orda tartti doktoru 6.300 gr di carsamba gunu asimiz vardi hemsiremiz rutin kontrolleri yapti ama kizimin kilosu 9 gun gecmesine ragmen ayni kiloda neden kilo almiyor benim kizim boyu da 61 cm hala gelismiyor mu kizim ;(

Canım yine ben yaziyorum. Belki kızarsin. Ek gida kilo aldirmaz. Mama yerine ek gida verdigini soylemistin. Ya da tarti farki var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…