- 10 Şubat 2015
- 150
- 199
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde üç defa 2 damla yazmişti bizeYa arkadaşlar dr son gittiğimizde biogaia yı bırakın demişti, bıraktık kızım önceden aksam ve gece uyumuyordu 2 gündür ayni saatlerde sürekli ağlıyor
ben de bugün zinco aldım, kullanan varsa ne ölçüde kullanıyor yardımcı olabilir mi
Ama hiiiiç fayda etmedi nurse hayvers kullaniyorum baya işe yaradi bırakırsam yine gaz sancisi olacak diye korkumdan birakamiyorumGünde üç defa 2 damla yazmişti bize
BENDE T AM 40.GÜNDE REGL OLDUM 4 GÜN SÜRDÜ AMA MİKTARI AZDI ÜZERİNDEN 40 GÜN GEÇTİ GELEN GİDEN BİŞEY YOK PAZARTESİ DOKTORA GİDECEĞİMBeminde kirkim çıkınca beş yada 6 gün adet gördüm ondan sonra temizlendim bir dahada olmadı ama korunuyoruz ne olur ne olmaz işimi şansa bırakmam sende dikkatli ol canım
DDoktorunuza danışarak mama ve anne sütü dengenizi koruyun derim kilo alımına dikkat edin bencepeki öneriniz nedir
Benim oğlumda aynı uzanarak emziriyorum yanından kalktımmı uyanıo dün ben uyumuşum yanında oğlum uyumamış bana bakıomuş gözlerimi açınca agulayıp gülmeye başladı maşallah çok hoşuma gitti Allah isteyen herkese bi evlat nasip etsin inşallah... ve sesten aşırı etkilenio o uyurken yanından kalkmayı becerebilirsem uyanana kadar odaya giremiyorum durduk yerede olsa sürekli korkuyor irkiliyorKızlar bugün çok ilginç bişey oldu küçük oğlumu kayınvalideme bıraktık eşimle büyük oğlumu dışarı çıkaralım dedik emzirdim süt de sağıp bıraktım çıktık 1 saat kadar sonra kayınvalidem aradı kerem çok fena ağlıyor susmuyormuş yakınlardaydık zaten geldik hemen eve uyumuş biz gelene kadar ama uykuda nasıl gergin kaşlar çatık eller yumruk ve iç çekiyor aldım hemen sarıldım emzirdim uyandı agulamaya başladı kucakladım gayet sakindi sonra bir kere emzik yıkamak için kayınvalideme bir kerede lavabo ihtiyacı için eşime 5 dk lığına verdim ikisindede feryat figan ağladı ben alınca sustu sakinleşti normalde uyanıkken zor emen çocuk uyanıklen uzun uzun emdi , anneyi tanıdıklarını biliyordum ama bu kadar alıştılarmı bize kayınvalidem kan ter içinde kalmış çok korkmuştu bi daha bırakmayın dedi
Bir de kerem ani yüksek seslerde korkup ağlıyor büyük oğlumda bir iki kez olmuştur böyle ama küçük oğlumda nerdeyse günde en az bir kez oluyor sizinde böyle olduğu oluyor mu ?
Sonucu buraya yazarmısın bizler için lütfen kendi doktorum şehir dışında o yüzden sürekli kontrole gidemiyorumBENDE T AM 40.GÜNDE REGL OLDUM 4 GÜN SÜRDÜ AMA MİKTARI AZDI ÜZERİNDEN 40 GÜN GEÇTİ GELEN GİDEN BİŞEY YOK PAZARTESİ DOKTORA GİDECEĞİM
şuan sadece anne sütü alıyor bayramdan beriDDoktorunuza danışarak mama ve anne sütü dengenizi koruyun derim kilo alımına dikkat edin bence
Maşallah sübhanallah sağlığı yerinde olsunda sadece anne sütüyle beslenen eltimin oğlu var doktor eltime yağlı yemeyi kıs demiş onun oğluda ilk 3 ay aşırı kilo almıştı 9 kiloyu geçmişti3. Aydan sonra düzeldi ama şimdi 6 aylık ve kilo alımı standart olduşuan sadece anne sütü alıyor bayramdan beri
Gunde 2 kere 4 damla veriyorum oyle dedi doktorumuzYa arkadaşlar dr son gittiğimizde biogaia yı bırakın demişti, bıraktık kızım önceden aksam ve gece uyumuyordu 2 gündür ayni saatlerde sürekli ağlıyor
ben de bugün zinco aldım, kullanan varsa ne ölçüde kullanıyor yardımcı olabilir mi
Bebegin kac aylik ki dis cikariyorKizlar alintilayamadim ama tesekkur ederim yazanlar icin. Bu ay sadece anne sutu aldi yavrum binlerce kere sukur rabbime. Bu arada oglum dis cikartiyor evet cok erken ama cikartiyor bir huysuzlugu var ki sormayin. Ates olayimiz yok ama salyalarimiz akiyor butun ellerini agzina sokuyor ve inanin parmagimla damagini oksayinca rahatlayip uyuyakaliyor. Aile hekimi kontrolu yerine cocuk doktoruna goturmustum 3. Ay kontrolu icin. Ancak unuttum sormayi. Bu ay bekleyecegiz bakalm hicbir fikrim yok napmaliyim. Daha uzanip alma becerisi gelismedi ki nasl eline dislik vereyim. Dua edin cok kolay atlatsin
evladim
oy kıyamam ya çok geçmiş olsun, canım senın başına gelen de bu kaçıncı olay, bi hayır filan yap istersen, çok dikkat et kendine de Eylüle deAhh canım hiç sorma başımız kazadan kurtulmuyor bir türlü. .
Tam her şey düzeldi dedim. Bugün banyo yaptırırken eylülü soğuk su kesildi kaynar su akti üstüne yandı kuzum çığlık cigliga kaldı hemen doktora götürdük çok şükür birinci derece yanık çıktı ilaç tedavisi verdi bir de serum. Tabi biz serumu takma dik doktor sıvı kaybı olur falan dedi ben de sadece emzirmek istiyorum serum istemiyorum dayanamam Kıyamam dedim biraz ısrar etti sonra vazgeçti şimdi çok şükür kızarıklık geçti ama sıvı kaybı demesi canımı sıktı emziriyorum saat başı ama ne bileyim çok korktum kendime gelmedim daha Hatirladikca ağlıyorum
Ben oldum bebeğim 80 günlük filandı, hiç bir azalma olmadı sütümde aksine sağ göğsümde artış oldu :)kızlar adet görmeye başladınız mı ben dün başladım bugun devam eden bir kanama var 11 ağustosta doğum yapalı 3 ay dolacak hala emziriyorum adet görmek sütü azaltırmı bu aralar sütüm az bebekte doymuyor bilgisi olan varmı
Bizdedw ayni sikayetler var. Ben dr.una sordum dis etleri gelisiyo gibu bisey soyledi. Ayrica simdiden dis sikintisida baslarmis. Bikac ay sonra dis cikabilir onun sikintisi vuruyo galiba ben oyle tahmin ediyorum.Kizlar alintilayamadim ama tesekkur ederim yazanlar icin. Bu ay sadece anne sutu aldi yavrum binlerce kere sukur rabbime. Bu arada oglum dis cikartiyor evet cok erken ama cikartiyor bir huysuzlugu var ki sormayin. Ates olayimiz yok ama salyalarimiz akiyor butun ellerini agzina sokuyor ve inanin parmagimla damagini oksayinca rahatlayip uyuyakaliyor. Aile hekimi kontrolu yerine cocuk doktoruna goturmustum 3. Ay kontrolu icin. Ancak unuttum sormayi. Bu ay bekleyecegiz bakalm hicbir fikrim yok napmaliyim. Daha uzanip alma becerisi gelismedi ki nasl eline dislik vereyim. Dua edin cok kolay atlatsin
evladim
sagol cnm inş benımde öyle olurBen oldum bebeğim 80 günlük filandı, hiç bir azalma olmadı sütümde aksine sağ göğsümde artış oldu :)
Bende oldum adet canım duymuştum sütü azaltır tadında değişiklik olur diye hiç birşey olmadı çok sükür azalmadı sütümkızlar adet görmeye başladınız mı ben dün başladım bugun devam eden bir kanama var 11 ağustosta doğum yapalı 3 ay dolacak hala emziriyorum adet görmek sütü azaltırmı bu aralar sütüm az bebekte doymuyor bilgisi olan varmı