2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Rota virüsü asilarini yaptrdiniz mi bayanlar.ne dusunuyorsunuz bu konuda..

Bende oldum adet canım duymuştum sütü azaltır tadında değişiklik olur diye hiç birşey olmadı çok sükür azalmadı sütüm
inşallah azalmaz zaten öyle cok fazla değil sütü bol olan anneler çok şanslı yaa 2. ay gayet iyiydi gece uykumda falan akıyordu sertleşiyordu sağınca 110-120 cc çıkıyordu şimdi iki gögsüm 40 çıkmıyor anlamadım ben bu işi yaaa ama bebiş emdi şimdi 2 saaattir uyuyor aç olsa uyurmu acaba o emince çok geliyorda sagınca mı az çıkıyor kafam karıştı haftaya doktora gidicem bakim nasıl yönlendiricek

haftaya iki doz şeklinde yaptırıcam canım yaa

Azaltir canim yumurtlama zamanindada azalir canim

Benim ve benden kısa bir süre önce doğum yapan görümcemin de adetliyken sütümüzde azalma oldu malesef ilk iki gün sabahları bile dolmadı göğüslerim. Bu olabilen birşeymiş neyazıkki birçok kişiden adetliyken sütlerinde azalma olduğunu duymuştum. Allahtan birkaç gün sonra eski haline geri dönüyor

Azaltir canim yumurtlama zamanindada azalir canim

artık hep az mı olacak yani yoksa adet bitince eskisi gibi olur mu

ınşş cnm ya üzülüyorum mamayı arttırdım malesef

Bende yaptrmak istyorum..ama yan etkisi varmidir korkuyorum

Canim ac olsa aglar emin ol zaten sagma makinesi ne kadar kaliteli olursa olsun tam.bosaltmiyormus gogusleri oyle duymustum bebek emdikce gelirmis sut benimde iki uc hafyadir boyke degildi bugun bollasti hazirandan beri ilk kez sagdim hic belli olmuyor

Biz ikinci ay asilariyla birlikte yaptirdik doktorumuz zaten onermisti supheliydim ama saglik icagina gittigimizde gelmisken rotavirusunude yapalim dediler sordum hemsirelere ne kadar gereklo diye ikna ettiler beni olduk ilk dozu

oy kıyamam ya çok geçmiş olsun, canım senın başına gelen de bu kaçıncı olay, bi hayır filan yap istersen, çok dikkat et kendine de Eylüle de
Hiç sorma canım ya adagim vardı aslında yapamadım bir türlü ondan mi oluyor acaba dedim. Bu yüzden önümüzdeki hafta hemen yapicam Allahin izniyle
H hayat0709 teşekkür ederim canım.
Benim kiz da deli gibi parmak emiyor şapur supur ses de çıkarıyor hatta emzigi atıp parmakları sokuyor ağza bazen iki elini birden :)

Canım söylediklerinin aynisi benim kuzum da da var biz 102 günlük olduk Erken değil mi

Kızlar yeşil kaka niye olur kaçtı doktora gidiyoruz bunun için hep tahlil istiyor ama neden olabileceği hakkında bilgi vermiyor kızım da kaka yapmadı bir türlü doktora gittigimizde

Canım söylediklerinin aynisi benim kuzum da da var biz 102 günlük olduk Erken değil mi
Doktorumuz diş cikarma belirtileri baslar artik dedi. Kakasinin sulu olması bunlardan biriymis. Bildiğim kadariyla 5-6.aylarda cikiyo ama simdiden dis etleri hazirlaniyo

Doktorumuz diş cikarma belirtileri baslar artik dedi. Kakasinin sulu olması bunlardan biriymis. Bildiğim kadariyla 5-6.aylarda cikiyo ama simdiden dis etleri hazirlaniyo
Evet canım dün ve bugün sabah yaptığı kaka sulu idi ishal oldu diye içim bunalmisti ama devamı gelmedi çok şükür dış etlerini kasiyinca hoşuna gidiyor salyalarimiz hep akiyor hatta baloncuk bile yapıyor :)

Kızlar yeşil kaka niye olur kaçtı doktora gidiyoruz bunun için hep tahlil istiyor ama neden olabileceği hakkında bilgi vermiyor kızım da kaka yapmadı bir türlü doktora gittigimizde
Canım bizim doktorumuza göre beyaz renk disinda baska renklerde sari yesil olmasi normalmis eğer sadece anne sütüyle besleniyorsa. Ama icinde sumuksu biseyler gordugumu soyledigimde mikrop var mi diye tahlil yaptrdi temiz cikti
Internette arastrdigima gore bazen kulak Ağrısı olunca da yesil kaka oluyomus. Diger bir sebep ise hep ön sutu emen bebek memeyi tam bosaltmayip oteki memeye gecerse oluyomus. Yani sütün yağlı kismini degil de laktoz fazla olan kısmı emdiginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…