- 3 Ocak 2015
- 1.018
- 486
- 63
- 36
canım kavun ve sütlü dondurma denedin mi.Slm kızlar. Olmadı olmuyor ne denediysem olmadiiiii. Sadece anne sutuyle beslemek icin nelef neler yaptim icmedigim sey kalmadi ama sutum artmadi. Emiyoruz. Emmeyi cokkk seviyor ama doymuyoruz. Mamayi alinca susuyor ve uyuyoruz. Her iki mama ogununde 2 defa emziriyorum. Emmeden uyumuyoruz. Saatlerce cekmesem birakmiyor memeyi. Ama doyuramiyorum. Soyle sihirli bir degnek olsa bir peri gelse dokunsa ve sutum artsa... emerken gozlerimin icine bakisi gulumsemesi arada ses cikarark emmesi sonra birakip bana huuu diye seslenmesi beni benden aliyor. Rabbim 78 gunluk olduk simdiden sonra artarmi bilmiyorum ama surekli dua ediyorum. Melegimin rızkıni ver mevlem diye.
bebeğin memeden ayırdığın için ağlıyo olabilir mi? son zamanlarda kızım gece uyumadan huy etti, memeyi doğru düzgün emmiyo ama ağzında yalandan emiyo, uyuklarken memeyi bıraktırıyorum uyanıp ağlıyo. bu döngü derin uykuya dalana kadar devam ediyo. meme ağzındayken yutma sesi gelmiyo hatta ağzının sıcaklığıyla göğsüm sızlıyo süt indiğini biliyorum, süt inince ağlıyo itiyo memeyi. sırf uyumak için kullanıyo yani.