• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar. Olmadı olmuyor ne denediysem olmadiiiii. Sadece anne sutuyle beslemek icin nelef neler yaptim icmedigim sey kalmadi ama sutum artmadi. Emiyoruz. Emmeyi cokkk seviyor ama doymuyoruz. Mamayi alinca susuyor ve uyuyoruz. Her iki mama ogununde 2 defa emziriyorum. Emmeden uyumuyoruz. Saatlerce cekmesem birakmiyor memeyi. Ama doyuramiyorum. Soyle sihirli bir degnek olsa bir peri gelse dokunsa ve sutum artsa... emerken gozlerimin icine bakisi gulumsemesi arada ses cikarark emmesi sonra birakip bana huuu diye seslenmesi beni benden aliyor. Rabbim 78 gunluk olduk simdiden sonra artarmi bilmiyorum ama surekli dua ediyorum. Melegimin rızkıni ver mevlem diye.
canım kavun ve sütlü dondurma denedin mi.
bebeğin memeden ayırdığın için ağlıyo olabilir mi? son zamanlarda kızım gece uyumadan huy etti, memeyi doğru düzgün emmiyo ama ağzında yalandan emiyo, uyuklarken memeyi bıraktırıyorum uyanıp ağlıyo. bu döngü derin uykuya dalana kadar devam ediyo. meme ağzındayken yutma sesi gelmiyo hatta ağzının sıcaklığıyla göğsüm sızlıyo süt indiğini biliyorum, süt inince ağlıyo itiyo memeyi. sırf uyumak için kullanıyo yani.

Selamlar bizde 18 mayis dogumluyuz
3.300 52 cm dogdu oglum 3000 e dustu hastaneden ciktiginda 5 gun küvözde kaldi
İlk ay sariligin da etkisiyle 1 kilo alabildi 4000 kg-57 cm
İkinci ay 70 gunde 6.300 cikti 62 cm idi
Biberona alistigi icin verimli emmiyo 2 saatte bir sagip ne cikarsa iciriyorum bazen 60 bazen 100 ml degisiyor
Haftada bir kac kez 60 ml mama takviyesi yapiyorum sutum aniden azaliyor bazen
Mamayi yiyince uyuyor neden acaba bu arada aptamil kullaniyorum

Hepimizin Kuzuları aynı ya Yien kadınlar kulübünde birkaç forumda gördüm üç dört aylıkken çok diş çıkaran bebek var ..her ihtimali düşünüyor işte insan kızım bambaşka biri oldu :-(
Yani evet son günlerde gergin ve agresif oldu çıktı hiç hayatından memnun değil üstelik çok yorgun düşüyorum onunla ilgililenmekten :(

Yani evet son günlerde gergin ve agresif oldu çıktı hiç hayatından memnun değil üstelik çok yorgun düşüyorum onunla ilgililenmekten :KK43:
Sorma canim iki gundur emmiyor bile ne beni ne kasikla ne biberonla :-( bende cok yoruluyorum kucaktan indirdigim an basiyo cigligi ne emmek ne uyku ikiside yok nasil dayaniyo bilmiyorum:-( allah hepimize kolaylik versin canim ins bian once duzelirler

Kızlar bugün doktora gittik sesi takip ediyor mu dedi ama bizimki yüksek seste irkiliyor duymasında sorun yok ama seslendiğim tarafa bakmıyor 3 aylık olduk sizinkiler nasıl

Yooo bizimki sese baya duyarlı yüksekte korkuyor gibi ama ortam içinde etraftan gelen seslere doğru başını çevirip dikkatle bakıyor. Bizde 3. Ayimizi doldurduk

canım kavun ve sütlü dondurma denedin mi.
bebeğin memeden ayırdığın için ağlıyo olabilir mi? son zamanlarda kızım gece uyumadan huy etti, memeyi doğru düzgün emmiyo ama ağzında yalandan emiyo, uyuklarken memeyi bıraktırıyorum uyanıp ağlıyo. bu döngü derin uykuya dalana kadar devam ediyo. meme ağzındayken yutma sesi gelmiyo hatta ağzının sıcaklığıyla göğsüm sızlıyo süt indiğini biliyorum, süt inince ağlıyo itiyo memeyi. sırf uyumak için kullanıyo yani.
Yok canim ya biz memeden sut geliyor diye mutlu oluyor 1-2 dak sonra kesiliyor o zaman veryansin ortaligi kirip geciriyor resmen. O kadar icten agliyor ki bir gorseniz. Az once sagdim iki gogusten toplamda 40 ml cikti. Viberonla mama aliyor ama memeyi verince nasil mutlu oluyor emiyo sut gelince resmen gulumsuyo. Ama bu uzun surmuyor
..

Yok canim ya biz memeden sut geliyor diye mutlu oluyor 1-2 dak sonra kesiliyor o zaman veryansin ortaligi kirip geciriyor resmen. O kadar icten agliyor ki bir gorseniz. Az once sagdim iki gogusten toplamda 40 ml cikti. Viberonla mama aliyor ama memeyi verince nasil mutlu oluyor emiyo sut gelince resmen gulumsuyo. Ama bu uzun surmuyor
..
Canim aklima gelen o zamn biberona alismis olabilir. Benim de sutum ilk basta tazyikli gelirken hizli hızlı yutuyo sonra yavasliyo. Emzikce yudum yudum geliyo. Gogsum yumusacik oluyo hatta ama zorla emziriyorum. Daha onceleri denemistim gogsum yumusakken pompayla sut cikmiyodu uzuluyodum süt bitti diye. Sonradan farkettim bebegin agzi deydikce ve cektikce yudum yudum süt geliyo. Baktim yutkunma azaldu hemen oteki memeyi veriyorum. Onda da azalinca otekisini.

KIZLARRRR KIRKI ÇIKTIKTAN SONRA ADET GÖRENLER KİMLER ??? BEN 19 HAZİRANDA KIRKIM CIKTIKTAN BIR YADA IKI HAFTA SONRA FALAN ADET GÖRDÜM Bİ DAHA ADET OLMADIM KORUNMADAN 2 KEZ İLİŞKİYE GİRDİK HAMİLELİK RİSKİM VAR KORKUYOOOOMMMM :(( 3 KERE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI KAN TESTİNE GİDİCEM ADET OLMAZSAM..

Slm kızlar. Olmadı olmuyor ne denediysem olmadiiiii. Sadece anne sutuyle beslemek icin nelef neler yaptim icmedigim sey kalmadi ama sutum artmadi. Emiyoruz. Emmeyi cokkk seviyor ama doymuyoruz. Mamayi alinca susuyor ve uyuyoruz. Her iki mama ogununde 2 defa emziriyorum. Emmeden uyumuyoruz. Saatlerce cekmesem birakmiyor memeyi. Ama doyuramiyorum. Soyle sihirli bir degnek olsa bir peri gelse dokunsa ve sutum artsa... emerken gozlerimin icine bakisi gulumsemesi arada ses cikarark emmesi sonra birakip bana huuu diye seslenmesi beni benden aliyor. Rabbim 78 gunluk olduk simdiden sonra artarmi bilmiyorum ama surekli dua ediyorum. Melegimin rızkıni ver mevlem diye.
Bizdede durum aynı bi ara biberona alıştı şimdi hiç biberon vermiyorum arada kaşıkla mama veriyorum biliyorum doymuyor şu an tomrisin emzirme kampını uyguluyorum faydası var sanırım bende her gün dua ediyorum inşallah artar sizinkde

KIZLARRRR KIRKI ÇIKTIKTAN SONRA ADET GÖRENLER KİMLER ??? BEN 19 HAZİRANDA KIRKIM CIKTIKTAN BIR YADA IKI HAFTA SONRA FALAN ADET GÖRDÜM Bİ DAHA ADET OLMADIM KORUNMADAN 2 KEZ İLİŞKİYE GİRDİK HAMİLELİK RİSKİM VAR KORKUYOOOOMMMM :KK43:( 3 KERE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI KAN TESTİNE GİDİCEM ADET OLMAZSAM..
Benim kırkım çıkmadan geldi adetim aynı korku bendede var ama sanırım adetin düzene girmesine zaman var

Benim kırkım çıkmadan geldi adetim aynı korku bendede var ama sanırım adetin düzene girmesine zaman var
ya 2 kere korunmadan ılıskıye gırdık ondan tedırgınım 3 kez test yaptım negatıf ama boyle bı hamılelık warsa ttestte cıkmayabılırmıs...

9 mayısta doğum yaptım. oğlum 3250 gr doğdu
pazartesi 3.ay kontrolü olacak. çocuk 8 kg olmuş.
bayramdan önce mama ağırlıklı beslendik. ama bayramdan beri sadece emziriyorum. hiç mama vermiyorum. acaba düzelir mi çocuk. çok sızlıyo vicdanım
Bi yazıda okumuştum yağ hücreleri belli bi zamana kadar oluşurmuş sonra kilo alıp verdilöe o hücrelerin içi dolup boşalırmış dikkat edin sizde ne kadar az yağ hücresi üretirse büyüdüğünde obez olma riski o kadar azalıyor

M
Selamlar bizde 18 mayis dogumluyuz
3.300 52 cm dogdu oglum 3000 e dustu hastaneden ciktiginda 5 gun küvözde kaldi
İlk ay sariligin da etkisiyle 1 kilo alabildi 4000 kg-57 cm
İkinci ay 70 gunde 6.300 cikti 62 cm idi
Biberona alistigi icin verimli emmiyo 2 saatte bir sagip ne cikarsa iciriyorum bazen 60 bazen 100 ml degisiyor
Haftada bir kac kez 60 ml mama takviyesi yapiyorum sutum aniden azaliyor bazen
Mamayi yiyince uyuyor neden acaba bu arada aptamil kullaniyorum
Mama hazımsızlık yaptığından olabilir anne sütü çabuk sindiriliyor mamaya göre o yüzden uyuyordur

KIZLARRRR KIRKI ÇIKTIKTAN SONRA ADET GÖRENLER KİMLER ??? BEN 19 HAZİRANDA KIRKIM CIKTIKTAN BIR YADA IKI HAFTA SONRA FALAN ADET GÖRDÜM Bİ DAHA ADET OLMADIM KORUNMADAN 2 KEZ İLİŞKİYE GİRDİK HAMİLELİK RİSKİM VAR KORKUYOOOOMMMM :KK43:( 3 KERE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI KAN TESTİNE GİDİCEM ADET OLMAZSAM..
Beminde kirkim çıkınca beş yada 6 gün adet gördüm ondan sonra temizlendim bir dahada olmadı ama korunuyoruz ne olur ne olmaz işimi şansa bırakmam sende dikkatli ol canım

Bi yazıda okumuştum yağ hücreleri belli bi zamana kadar oluşurmuş sonra kilo alıp verdilöe o hücrelerin içi dolup boşalırmış dikkat edin sizde ne kadar az yağ hücresi üretirse büyüdüğünde obez olma riski o kadar azalıyor
Evet canım ben de bi dr dan duymuştum, küçüklükten itibaren yağ hücreleri oluşuyormuş ve obez meyili artıyormuş, sağlık ocağındaki ebe de kilo konusunda ben az almış deyince obez mi yapacaksınız çocukları demişti

Back