• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bebegi benim gibi olan yokmu
Canim benim bebeğimde öyle sanki isal gibi sulu sulu ve çooook seslii doktora söyledim kan ve aşiri sümüksü olmadikça korkma dedi ama bende hala takiğim bu işe neden böyle diye ama hasta olsa kirgin olur benimki maşallah gülüyo oynuyo demekk normal :KK49:

Canim benim bebeğimde öyle sanki isal gibi sulu sulu ve çooook seslii doktora söyledim kan ve aşiri sümüksü olmadikça korkma dedi ama bende hala takiğim bu işe neden böyle diye ama hasta olsa kirgin olur benimki maşallah gülüyo oynuyo demekk normal :KK49:
Cnm cok tesekkur ederim.benimkindede bi sikinti yok gayet keyifli ama dun 7 defa yapti bu sekilde kakasini.bende korktum bayagi.

kızlar çoldırmak üzereym kızım 2.5 aylık gündüzleri emmiyor ya biberon da almıyor ne yapacağm süt de azaldı

kızlar çoldırmak üzereym kızım 2.5 aylık gündüzleri emmiyor ya biberon da almıyor ne yapacağm süt de azaldı
Merhaba canim benim bebegimde bir hafta sonra 3 aylik olacak seninle ayniyiz gecen hafta hic emmedi 8 saat ac kaldi zorla aglaya aglaya emzirdim doktora goturdum idrar tahlili istedi enfeksiyon cikti antibiyotuk

Kızlar lütfen yardm.dogum yapali 100 gün oldu. Ve hala afedersiniz esimle yakinlasamadim.böyle sorunu olan var mi. Bir defa deneme oldu ama canm cok acidi o. O kötü tecrübeden sonra iyice soğudum ama esim i de düşünmek zorundayım napicam ben

Bebeklerimizin çamaşırlarını ne zamana evdeki çamaşırlar dan ayrı yıkayacaz? ??

Ayni seyi 2-3 ay arasi yasadim ben hala tam düzelmedi ama bir ara çıldırmak üzereydim:( sık sık teklif et, uykuluyken emzir. Ben ayağimda sallayip gözleri biraz dalinca emziriyordum öyle aliyordu sadece sütünün azalmaması içinde sağ cnm, çok zor bir durum Allah yardımcın olsun

Kızlar lütfen yardm.dogum yapali 100 gün oldu. Ve hala afedersiniz esimle yakinlasamadim.böyle sorunu olan var mi. Bir defa deneme oldu ama canm cok acidi o. O kötü tecrübeden sonra iyice soğudum ama esim i de düşünmek zorundayım napicam ben
Canın yanacaği korkusuyla istemiyorsan, ilk doğumumu normal doğum yaptım çok fazla dikişim vardı bünye olarakta çabuk iyileşebilen biri değilim biyerim küçücük yara olsa haftalarca iyileşmez, 60.gün kanamam azaldığında doktor kontrolüne gittiğimde bana ilişki durumunu sormuştu istemediğimi söyleyince, bolca medicasol ve şimdi isimlerini hatirlayamadiğim birkaç merhemi karıştırarak bolca ilişki öncesi vajen girisine sürmemi böylece canımın yanmayacağinı eğer korkuyla ilişkiden kaçarsam birdaha psikolojik olarak hiç yapamayacağımı söylemişti. Bizde işe yaramışti birde tabi acıyacağini düşünüp çok kendini kasmaman gerek. Geçmiş olsun

Bebeklerimizin çamaşırlarını ne zamana evdeki çamaşırlar dan ayrı yıkayacaz? ??
Onların cildi çok hassas olduğu için normal deterjanla çamaşırlarını yikamamak gerek. Birde bizim çamaşirlarimizla onlarinkini bir arada yikamak çok hijyenik olmaz gibi geliyor bana. Bence 2 yaşına yani bebeklikten çikana kadar ayrı yıkamak en doğrusu

Kizlar ya sizce bu kadar erken dis cikma belirtileri olurmu kizim iki gundur geceleri dahil emmiyor:-( en fazla on dk uyuyor cok huzursuz surekli agliyor agzindannsalyalar akitiyor emzigini cok seven kizim emzigini asla almiyor emzigi atip ellerini agzina sokuyor :-( yada bunlarin baska nedeni varmi sabahtan beri hic emmedi ya ac ac bekliyor memeye yaklasinca bile cigligi kopariyor

Kızlar size komik gelecek ama iki gündür kızım salondaki ahizeye takmış durumda gözünü bir dakika ayırmıyor salondaki yatagında yatarken sırf bu yüzden uyuyamıyor sağa sola ceviriyorum hala bakcam diye uğraşıyor uyanır uyanmaz yine oraya bakıp gülüyor:-) dakikalrca lambayla konusuyor gülüyor sonrada oraya baka baka ağlıyor hep böyle bütün gün takıntı oldu bende normal mi sizce çünkü neredeyse bütün gün gözü orada
Gayet normal benimki de evin avizeleriyle sohbette tüm sevinçlerini de şikayrtletini de onlara anlatıyo yatağında da dönencesine:)

Kizlar ya sizce bu kadar erken dis cikma belirtileri olurmu kizim iki gundur geceleri dahil emmiyor:-( en fazla on dk uyuyor cok huzursuz surekli agliyor agzindannsalyalar akitiyor emzigini cok seven kizim emzigini asla almiyor emzigi atip ellerini agzina sokuyor :-( yada bunlarin baska nedeni varmi sabahtan beri hic emmedi ya ac ac bekliyor memeye yaklasinca bile cigligi kopariyor
Benim bebeğim de geceleri uykuya dalarken ağlıyor iki gündür bir değişim var çocuklarda ama biz çözemiyoruz heralde atak denen şey böyle birşey

Memeyi almayan bebekler icin silikon ucla emzirmeyi deneyebilirsiniz. Belki alir kizlar
herkese merhaba tatil bitti.iki güne eve dönüyorum.bebeğim 3 aylık ve biberona alışmaktan memeyi red ediyor.silikon ucu deneyen var mı?benim çocuk emzirme pozisyonunu bile red ediyor.l
koluma yatırdığım gibi çığlığı basıyor.çok üzülüyorum.önceleri gece emziriyordum şimdi hiç.günde 60-90 mililitre arası sağıp veriyorum.o emmediği için sütüm de gittikçe azalıyor.:((((

Back