• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın taze anne adayları.mütiş bi bel ağrısıyla uyandım bugün niyeyseo_O

Umarım dediğin gibidir rahat gebelik derim olumsuz şeyler olmasında rabbim korusun miniklerimizi
Olumsuz şeyler düşünme hiç.inşallah hepimiz alıcaz sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza

Mayıs annesi olarak bende aranıza katılmış bulunmaktayım:) Sorunsuz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. 4+4 günlük hamileyim henüz. 3+6 günlükken dr a gittim ama keseyi göremedik bu cuma tekrar gidicem acaba görünür mü yoksa önümüzdeki haftayı mı beklesem? Kalp atışlarını da duyarım belki diye 5+6 olunca gidiyim diyorum. Bana bir fikir verirseniz sevinirim:)

Kizlar merhabalar.. İnsallah ben de araniza katilicam.. Daha once iki kaybim var.. Adet gunumde beta hcg 160 cikti.. Bir de kahverengi lekelenmem var.. Cok korkuyorum bunu da kaybedicem diye.. Deger de dusuk sanki.. Bi de lekelenme var.. Dua edin ne olur..

Merhaba kızlar ben de geldim araniza. Hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim. Degerim 35 çıktı. Bugün doktora gidip kan tahlılını tekrarlicam umarım güzel haberlerle gelirim
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun, güzel haberlerini bekliyoruzz :KK68:

Mayıs annesi olarak bende aranıza katılmış bulunmaktayım:) Sorunsuz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. 4+4 günlük hamileyim henüz. 3+6 günlükken dr a gittim ama keseyi göremedik bu cuma tekrar gidicem acaba görünür mü yoksa önümüzdeki haftayı mı beklesem? Kalp atışlarını da duyarım belki diye 5+6 olunca gidiyim diyorum. Bana bir fikir verirseniz sevinirim:)
Hoşgeldin canım, ben test yaptırıp sağlık ocağında 4 haftalık hamile olduğumu duyduktan sonra henüz bi dr.a gitmedim doğrusu, 6.hafta kese görünüyomuş ondan dolayı beklemeyi düşünüyorum ama sen bilirsin tabi :)

Kızlar bende hiç bir gebelik belirtisi kalmadı normalmi dersiniz?
Canim bnm yorgunluk ve uykusuzluk devam ediyor ama alisiyoruz galiba. O yuzden normal geliyor. Ara ara mide bulantim da oluyor bnm.Herkesin farkli oluyor tabi. Hep rahat devam eder umarm hepimizin ;)

C
Kizlar merhabalar.. İnsallah ben de araniza katilicam.. Daha once iki kaybim var.. Adet gunumde beta hcg 160 cikti.. Bir de kahverengi lekelenmem var.. Cok korkuyorum bunu da kaybedicem diye.. Deger de dusuk sanki.. Bi de lekelenme var.. Dua edin ne olur..
Canim hic bozma moralini. Artar değerin daha cok erken. Hayırlı olsun umarim bu sefer saglikla kavusursun bebegine. Olumsuz düşünme ;)

Günaydın taze anne adayları.mütiş bi bel ağrısıyla uyandım bugün niyeyseo_O
bende aynı haftadayım ıkı gundur bel agrısıyla uyanıyorum normaldir dıye doktorumu aramadım. sende gobekte ve gobek altında agrı oluyor mu ıkı gundur bende var. netten baktım gobek kordonu bu haftada olusuyormus.

Hayalim bebegimi mayis ayinda dunyaya getirmekti benimle ayni mevsim cocugu olmasini istedim ama yine olmadi :( cok sukurki canim arkaasim @arvier mayusta anne olacak :)

Hoşgeldin canım, ben test yaptırıp sağlık ocağında 4 haftalık hamile olduğumu duyduktan sonra henüz bi dr.a gitmedim doğrusu, 6.hafta kese görünüyomuş ondan dolayı beklemeyi düşünüyorum ama sen bilirsin tabi :)
canım benım kesem 4+4 gunlukkken gorundu simdi 7. haftayı bekliyrm kalp atısı ıcın. ıns keseyıde gorursunuz. bıde doktorum beta hcgm yuksek oldugu ıcın erken gorundu dedi

canım benım kesem 4+4 gunlukkken gorundu simdi 7. haftayı bekliyrm kalp atısı ıcın. ıns keseyıde gorursunuz. bıde doktorum beta hcgm yuksek oldugu ıcın erken gorundu dedi
4+4de kaçtı betahcg canım benim tam 4 haftalıkken 188di düşük mü diye şüpheleniyorum :KK17:

4+4de kaçtı betahcg canım benim tam 4 haftalıkken 188di düşük mü diye şüpheleniyorum :KK17:
2896 idi. doktor gorunur kese bakalım dedı dedıgı gıbı gorundu. ama her ınsanda farklı olabılıyor erken dollenme falan. benım adetım 26 gunde bır oluyor ben adetıme ıkı gun varken evde test yaptım cıktı kan testı yaptım 276 cıktı ıkı gun sonra 1208 cıktı 3 gun sonrada 2896 ıdı. doktorum cogul gebelık olabılır dedı ama tek kese gorduk. aman olsunda tek olsun. netten baktım hcg 1500 de vajınal ultrasonla 2000 den yuksekse karından ulstrasonla gorunecegı yazıyordu.

bende aynı haftadayım ıkı gundur bel agrısıyla uyanıyorum normaldir dıye doktorumu aramadım. sende gobekte ve gobek altında agrı oluyor mu ıkı gundur bende var. netten baktım gobek kordonu bu haftada olusuyormus.
Aynen CNm var karın bölgemde ağrı benimde kasığıma kramp giriyor

C

Canim hic bozma moralini. Artar değerin daha cok erken. Hayırlı olsun umarim bu sefer saglikla kavusursun bebegine. Olumsuz düşünme ;)

Saol canim normalde takmiycam ama iki kaybim olunca her seyden korkuyorum.. Sanki hic anne olamayacakmisim gibi geliyor.. Yarin yine yaptircam test insallah yukselmistir..

Benim beta hcg değerim 25 günlükken 426 çıkmıştı bir kaç gün bekleyip dr a gittim ben görünür zannettim kesem ama malesef dr çok minik bir şey gördü ama gene de kesin o diyemem demişti.

Aynen CNm var karın bölgemde ağrı benimde kasığıma kramp giriyor
iyidir agrılar ıyıdır en azından varlıgı belli belirtiler iyidir :) benım ılk bebegım karnımda kalbi durmustu ozaman butun belirtilerim bi anda kesılmıstı. suan belirtılerım var dıye sevınıyorum. allah sagsaglım kucagımıza almayı nasip eder ins canım.

Back