Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CNm benimde 2 kimyasal gebeliğim vardı bunda değerim yükseldi.niyetini hiç bozma Allah'ın izni ile inş bebeğini kucağına alırsınKizlar merhabalar.. İnsallah ben de araniza katilicam.. Daha once iki kaybim var.. Adet gunumde beta hcg 160 cikti.. Bir de kahverengi lekelenmem var.. Cok korkuyorum bunu da kaybedicem diye.. Deger de dusuk sanki.. Bi de lekelenme var.. Dua edin ne olur..
H g CNN seninle günlerimiz aynı bende nasip olursa haftaya cuma gidiyon diyorum kızımda sat tarihinden 10 gün sonra kalp atışını duymuştumMayıs annesi olarak bende aranıza katılmış bulunmaktayım:) Sorunsuz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. 4+4 günlük hamileyim henüz. 3+6 günlükken dr a gittim ama keseyi göremedik bu cuma tekrar gidicem acaba görünür mü yoksa önümüzdeki haftayı mı beklesem? Kalp atışlarını da duyarım belki diye 5+6 olunca gidiyim diyorum. Bana bir fikir verirseniz sevinirim:)
Hg canım değerin kaç çıktı peki?Merhaba bende 2015 Mayıs annesi olacağım inşallah hepimize rahat ve mutlu bir hamilelik diliyorum.. Benimde sat 3 ağustostu 30 ağst sabahı test yaptım 2.çizgi silikti.. 3 gün bekledim dün kan tahlili yaptırdım bebiş müjdesi aldım.. Umarım güzel paylaşımlarımız olur burda birlikte..
Sat tarihinden 10 gün sonra kalp atışlarını duyduysan benimde haftaya duyulur inşallah,gerçi benim adet döngüm kısa 24-25 günde bir oluyordum o da farkedebilir, ay çok heyecanlandım şimdiBen de ayın 12 sinde gidicem bakalımH g CNN seninle günlerimiz aynı bende nasip olursa haftaya cuma gidiyon diyorum kızımda sat tarihinden 10 gün sonra kalp atışını duymuştum
merhaba canlarim bende mayis annesi olacagim allahin iziniyle. 2 yillik evliyim. daha once ikiz gebeligim oldu fakat kaybettim ne yazikki. 6 ay korynma donemi gecirdikten sonra ilk ayda hamile kaldim sukurler olsun. bugun tam 4 hafta olduk. sat 6 agustis. yarin ilk rabdevuma gidecegim. kan pihtilasmasi var umarim keseyi goruruz. keseyi gorur gormez tedaviye baslamamiz gerekiyo. doktorum adetin gecer gecmez gel dedi ama ben yarin gidecegim.
Cnm hoşgeldin hayırlı olsun, tarihlerimiz aynı :) inşallah hepimiz sağsalim kucaklarız bebişlerimizi, betahcg değerin kaç çıktı canım?Merhaba bende 2015 Mayıs annesi olacağım inşallah hepimize rahat ve mutlu bir hamilelik diliyorum.. Benimde sat 3 ağustostu 30 ağst sabahı test yaptım 2.çizgi silikti.. 3 gün bekledim dün kan tahlili yaptırdım bebiş müjdesi aldım.. Umarım güzel paylaşımlarımız olur burda birlikte..
Bende 12 şini bekliyorum canım bakalım inşallah duyabilirizSat tarihinden 10 gün sonra kalp atışlarını duyduysan benimde haftaya duyulur inşallah,gerçi benim adet döngüm kısa 24-25 günde bir oluyordum o da farkedebilir, ay çok heyecanlandım şimdiBen de ayın 12 sinde gidicem bakalım
Bende de aşırı mide yanmasi var... hatta midemi bulandiriyor yanma... benim oglumda böyle olmamıştı hiç. .. Sen de çalışıyorsun galiba... çalışiken zor geçiyor. ..Kızlar mide yanması şikayeti olan varmı benim çok fena bugün başladı kızımdada olmuştu ilk 3 ve son 3 ay 4-5-6 çok rahat geçmişti inşallah yine öyle olur bir de aşırı uykum var. Akşam olsada evime kuzucuğuma gitsem sarılsak uyusak
benim muhtemel adet tarihimin ilk günü silikte olsa çıkmıştıHanımlar,
Genel sorumu ortaya da yazıyorum. gebelik testini en erken adetin kaçıncı günü yaptınız? ilk hayal çizgiyi adetin kaçıncı günü gördünüz? ben daha test aşamasındayım inşallah aranız akatılabilirim.
4 ay önce karnımdaki 4 aylık bebeğimi kaybettim ve bu ay heyecanla bekliyorum, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. dualarınızı bekliyorum.
hoşbulduk canım değerimi hiç bilmiyorum sağlık ocağında yaptırdım çıktı alamadılar eltim hemşire o söledi bugun alırsam öğrenicem bendeHg canım değerin kaç çıktı peki?
hoşbulduk canım hepimize hayırlı olsun inşallah evt tarihlerimiz aynı :) lakin değerimi henüz öğrenemedim ben çıktı almadılar sağlık ocağında bende telefonda öğrendim..Cnm hoşgeldin hayırlı olsun, tarihlerimiz aynı :) inşallah hepimiz sağsalim kucaklarız bebişlerimizi, betahcg değerin kaç çıktı canım?
Gitmedim henüz canim ya daha erken diye. Haftaya gitmeyi dusunuyorum 6. 7. Haftalarda gorunuyomus kese sanirim. Sen gittin mi yada ne zaman gideceksin?Dilaracım sen dr a gittinmi?
Benimde bir kimyasal gebelik oykum var ama umutla bakmamiz lazim bnde yarin ya da cuma gitcem bakalim kese gorulur insallah. benimde adetten 3 gun sonra 320 idi bakalim simdi kac oldu. Hayirlisi bakalimSaol canim normalde takmiycam ama iki kaybim olunca her seyden korkuyorum.. Sanki hic anne olamayacakmisim gibi geliyor.. Yarin yine yaptircam test insallah yukselmistir..
Benimde mide yanmam cok fazla.. tabi ki uykum daKızlar mide yanması şikayeti olan varmı benim çok fena bugün başladı kızımdada olmuştu ilk 3 ve son 3 ay 4-5-6 çok rahat geçmişti inşallah yine öyle olur bir de aşırı uykum var. Akşam olsada evime kuzucuğuma gitsem sarılsak uyusak