- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Aynı şeyi bende düşündüm 2015 ocak anneleri çok güzel tutyor listeyigünaydın herkese
farkettim de herkesin listesi var bizim yok kalp atışları duyulmaya başlansın da liste yapalım kendimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi bende düşündüm 2015 ocak anneleri çok güzel tutyor listeyigünaydın herkese
farkettim de herkesin listesi var bizim yok kalp atışları duyulmaya başlansın da liste yapalım kendimize
şimdi herkes kese derdinde sonra kalp atışı başlıcak, sonrasında yapalım listeyi derim ne dersiniz?Aynı şeyi bende düşündüm 2015 ocak anneleri çok güzel tutyor listeyi
harika olur rabbim sonuna kadar devam ettirsinşimdi herkes kese derdinde sonra kalp atışı başlıcak, sonrasında yapalım listeyi derim ne dersiniz?
amin amin hepimiz bu yolda kazasız belasız devam edip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallahharika olur rabbim sonuna kadar devam ettirsin
Tarihler aynı seninle :) beraber doğurcaz desene :)Slm kizlar. Gitgide daha cok sevmeye basladim hamisligi, alistim da. Umarim bira an önce guzel haberlerimizi aliriz.
Normal canım rahim büyüdüğünden bu tür ağrılar oluyor ilerde daha da artabiliyor korkma:)Günaydın cnm :) aşırı mide bulantısı var bende, uykum ara sıra geliyor, bir de merak ettiğim bişey var bu karın ağrısı normal mi bazen aşırı derecede ağrıyo ?
Evet canım süper olur her grubun var bizgünaydın herkese
Seneye biz de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alıp burdaki anne adaylarına tavsiye veriyor oluruz inşallah.biraz bakıyım dedim çok duyglandım bende geçen sene bugün ögrenmiştim hamile olduğumu şimdi kuzum doğgduda buğün 4. ay aşısını bile oldu zaman çokk hızlı geçiyo
benden tavsiye hamileliğinizi çok sakin ve huzurlu geçirmeye çalısın enerjinizi düşüren insanlarla görüşmeyin ve sürekli dinlenmeye çalışın böyle bi hamilelik geçirirseniz bebişinizde sakin ve mutlu bi bebek oluyo ve uykuya dalması da kolay oluyoo
hepinize allahım mutlu hamilelik ve kolay doğum en önenliside sağlıklı bıdıklar versin inşallah
Teşekkürler canım ya içimi rahatlattın :)Normal canım rahim büyüdüğünden bu tür ağrılar oluyor ilerde daha da artabiliyor korkma:)
Harika saglikla kavusalim bebislerinizeTarihler aynı seninle :) beraber doğurcaz desene :)
AminHarika saglikla kavusalim bebislerinize
evet karından baktı hatta içindeki embriyoyu da gördü ama hastaneden hastaneye farkediyor araştırma hastanesiydi gittgiğim çok kaliteli cihazları var 2,5 mm embriyo da gözüktügözün aydın canım. darısı başımıza
karından mı baktı.seninle satımız aynı.benimde perşembe randevum.hayırlısı inşallah
Bende Konya danKızlar nerede oturuyorsunuz? Ben İstanbul
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsinBendee mayiss annesii olacamm insallahhh Rabbim hepimizin gebeligini saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin
gözün aydın darısı bizeevet karından baktı hatta içindeki embriyoyu da gördü ama hastaneden hastaneye farkediyor araştırma hastanesiydi gittgiğim çok kaliteli cihazları var 2,5 mm embriyo da gözüktü
Amiinnn cnm inşallahhh :)Bendee mayiss annesii olacamm insallahhh Rabbim hepimizin gebeligini saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin