• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Anlamıştım zaten boşver açma konuyu hatırlatma kendine 🙏 sancımı da unuttum sıpa daha demin yaptığım çorbayı gördü çoğbaaaa dedi geldi kucağıma 2 kase içti duşa gitti 😂 papucaki yiyorum gözümde yaşımla 🥲 eşek sıpası ya 😄
Çözüldü herşey böyle de masumlar. Tek bir hareketleriyle unutturuyorlar herşeyi😅

Soluna doğru uzan dinlen. Biraz kızılcık şerbeti izler kafa dağıtirsin.
Ahududu yaprağı çayı ve hurma ne zaman tüketmeye başlayalım? Belirli bir tarihi var mı?
Hurmayı duydum ama ahududu yaprağı çayıdamı var 🥴😁 valla hiç bilmiyorum canım benimki sezeryan olacağı için hiç öyle doğum kolaylastırıcı şeyler bilmiyorum.
Bir Meryem ana otunu bilmiyorum ben 😁

Magnezyumu çok uzun zamandır kullanıyorum ama gün içinde o kadar çok yalancı denilen kasılmam oluyor ki doktor ona da normal diyor. İkiz bebek diye vücut kendini artık doğuma hazır sanıyor dedi dinlen falan dedi
tabi düşün canım toplamda 3800 gram bebekler inşallah daha vakitleri var

Dimi çok acil olsa yatırırdı diyorum bu arada nidilat kapsül şeklindeymiş ben iğne sanıyordum başka kullanan var mı grupta

ben 20.haftamdan beri nidicard kullanıyorum, nidilat ile aynı içerikte mi bilmiyorum tabi.. o zamandan beri erken doğum riskim vardı bu ilaçla bu zamana kadar geldik biz sonsuz şükür.

Hepinize merhaba hanımlar
Çok olmasa da ara ara takip ettim burdakş yazılanları bir kaç arkadaşla da konuşmuştum isimlerini hatırlamadım. İkiz bebeklerim olacak inşallah şu an 33+2 burda da vardı ikiz arkadaşlar nasılsınız. Tek ikiz hepinize hayırlı doğumlar diliyorum rabbim kolaylaştırsın işimizi inşallah

Hepinize merhaba hanımlar
Çok olmasa da ara ara takip ettim burdakş yazılanları bir kaç arkadaşla da konuşmuştum isimlerini hatırlamadım. İkiz bebeklerim olacak inşallah şu an 33+2 burda da vardı ikiz arkadaşlar nasılsınız. Tek ikiz hepinize hayırlı doğumlar diliyorum rabbim kolaylaştırsın işimizi inşallah
Merhaba hoşgeldin tekrar o zaman cinsiyetler nedir

Dimi çok acil olsa yatırırdı diyorum bu arada nidilat kapsül şeklindeymiş ben iğne sanıyordum başka kullanan var mı grupta
Evet kapsül hatta iğneyle delip dil altı emmemi söylemişlerdi 20 dk arayla hastanede içirmişlerdi. İğrenç bir tadı vardi. Benim kasılmalarımı durdurmuştu o dönem.

Back