• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet karından baktı hatta içindeki embriyoyu da gördü ama hastaneden hastaneye farkediyor araştırma hastanesiydi gittgiğim çok kaliteli cihazları var 2,5 mm embriyo da gözüktü
hangi hastane nerede? bnm sat 27 temmuz kesem dün zar zor göründü vajinal ultrasonda. bugün neyseki leke gelmedi huzurluyum bayağı! çok zor düşük korkusu.

Canım doktoruna sordun mu istirahat imkanın varsa çok fazla yorulma dinlen bi çok kişide lekelenme oluyor korkma hiç
dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. mayıs hamilelerinde lekelenme olan olmamış sanırım. neyse ki bugün bende de olmadı çok şükür.

bu arada ben ankaradan

Kızlar nerede oturuyorsunuz? Ben İstanbul
İzmir
evet karından baktı hatta içindeki embriyoyu da gördü ama hastaneden hastaneye farkediyor araştırma hastanesiydi gittgiğim çok kaliteli cihazları var 2,5 mm embriyo da gözüktü
gözün aydın canım darısı başımıza. Yarın bende gidecegim doktora kizimda 5+1 de gormustum keseyi yarin 4+6 olucam ama belki görürüz

Ben çok şeyler atlattım 4 yıllık evliliğimde..4 aşılama hiç biri tutmadı.kendiliğimden gebe kaldım bir dış gebelik ameliyatı hemde iç kanamayla birlikte 2012 kasımda..2013 eylül gebe kaldım düştü.hemen o ay yine gebe kaldım oda düştü kasımda..2014 ocak rahimde yapışıklık ameliyatı oldum..nisanda negatif tüp bebek denemem..haziranda yine kendim gebe kaldım 9.haftada düştü..yani hamdım piştim yanıyorum.
Rabbim sana da yasatir evlat sevgisini insallah hayirlisiyla.

Gunaydin kizlar ;) nasilsiniz bu sabah?. Ben biraz bulanti ile uyandim ama simdilik virseyer atistirnca geciyor. Yarin ve cuma cogumuz icin buyuk gün ;)

Gunaydin kizlar :KK66: nasilsiniz bu sabah?. Ben biraz bulanti ile uyandim ama simdilik virseyer atistirnca geciyor. Yarin ve cuma cogumuz icin buyuk gün :KK66:
Günaydın cnm, bizim için henüz büyük gün değil daha var malesef :)

Gunaydin kizlar :KK66: nasilsiniz bu sabah?. Ben biraz bulanti ile uyandim ama simdilik virseyer atistirnca geciyor. Yarin ve cuma cogumuz icin buyuk gün :KK66:
İnşallah hepimiz o günü sağsalim ve çookk mutlu bi şekilde bian önce yaşarızz :KK54:

Günaydın herkese bende cumartesi doktora görünücem umarım hepimiz güzel haberlerle döneriz.

Merhaba kızlar ben de geldim araniza. Hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim. Degerim 35 çıktı. Bugün doktora gidip kan tahlılını tekrarlicam umarım güzel haberlerle gelirim

Merhaba kızlar ben de geldim araniza. Hamile olduğumu pazartesi günü öğrendim. Degerim 35 çıktı. Bugün doktora gidip kan tahlılını tekrarlicam umarım güzel haberlerle gelirim

harika bir haber canım bu tebrik ederim

Hoşgeldin canım:KK15:

Back