• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba bende 2015 Mayıs annesi olacağım inşallah hepimize rahat ve mutlu bir hamilelik diliyorum.. Benimde sat 3 ağustostu 30 ağst sabahı test yaptım 2.çizgi silikti.. 3 gün bekledim dün kan tahlili yaptırdım bebiş müjdesi aldım.. Umarım güzel paylaşımlarımız olur burda birlikte..[/QUOTE

merhaba arkadaşlar... :KK54: hazirandaki kimyasal gebeliğimden sonra dilerim ben de mayıs annesi olacağım. bugun 4+1 deyim. bat dan 6 gün önce değerim 7.77... 5 gün önce ise 30 çıkmıştı. bakalım bugun tekrar test yaptıracağım. çok heyecanlıyım dilerim artmıştır. :KK17: takvimi de bu sefer keseyi gördükten sonra eklicem sanırım. bi emin olalım da :KK36:
hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah :nazar:
Hayirli olsun canim ;) guzel haberler alir eklersin bir an önce insallah ;) giderek artiyor sayimiz ne guzel

Merhaba bende 2015 Mayıs annesi olacağım inşallah hepimize rahat ve mutlu bir hamilelik diliyorum.. Benimde sat 3 ağustostu 30 ağst sabahı test yaptım 2.çizgi silikti.. 3 gün bekledim dün kan tahlili yaptırdım bebiş müjdesi aldım.. Umarım güzel paylaşımlarımız olur burda birlikte..
Gozun aydin canim kac cikti betahcg

Hayirli olsun canim :KK66: guzel haberler alir eklersin bir an önce insallah :KK66: giderek artiyor sayimiz ne guzel
evettt cok mutluyumm artık gebelik belırtılerı sayfasından terfiii ettim :):) ınaalahhh herkese nasıp olsun hayırlı bı eewlat...

Gitmedim henüz canim ya daha erken diye. Haftaya gitmeyi dusunuyorum 6. 7. Haftalarda gorunuyomus kese sanirim. Sen gittin mi yada ne zaman gideceksin?
canım randevu aldım bende 9 eylül salı günü gidicem inşallah

sağol canım ya onu öğrenemedim taa evrak çıktısı yok elimde :)

Merhaba canım. .. doğum tarihlerini aynı yazdık. .. :) gelişmelerden hiç bahsetmedik.... ilk doktor kontrolün nasıl geçti keseyi vs görebildin mi ne zaman gittin doktora. ... verilen ilaçlar neler :) çok mu soru sordum :)

bugun göbek deliğimde ağrı var ara ara
Cnm bu arada ilaç kullanıyor musun ben öğrendikten sonra sağlık ocağına gitmiştim bana gynoferon adında bi ilaç verdi demir ve folik asit içeren bi ilaçmış onu kullanıyorum şuan

Cnm bu arada ilaç kullanıyor musun ben öğrendikten sonra sağlık ocağına gitmiştim bana gynoferon adında bi ilaç verdi demir ve folik asit içeren bi ilaçmış onu kullanıyorum şuan
canım ben bu ay muhtemel adet tarihimden 10 gün kdr önce folik asit aldım eczaneden hem 2 haftadır çok saçlarım dökülüodu hemde hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyomuş aldım 5 mg dı ama yarım içtim şimdi dr a giderken onuda götürcem yanımda muhtemelen tam yapar onu

canım ben bu ay muhtemel adet tarihimden 10 gün kdr önce folik asit aldım eczaneden hem 2 haftadır çok saçlarım dökülüodu hemde hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlamak gerekiyomuş aldım 5 mg dı ama yarım içtim şimdi dr a giderken onuda götürcem yanımda muhtemelen tam yapar onu
Anladım cnm, ilk hamileliğin mi ?

Back