:) ay vallahi guldurdun beni :) amaç ders degilki. Ablamda diyor geleyim yardıma temizliğini çocuğun ödevini yaptırayım diyor. Ama benim kocam bana eziyet olsun diye kabul etmiyor :) daha doğrusu gururuna yedirmiyör. Yahu bari 9 dan 5 e kadar evde temizliği bari üstten yapsın değil mi ama :) kanamam olunca benden çok korktu ama şimdi... istanbuldayım ben de bu arada :) sen nerede oturuyorsun. ..Ağlama canım ağlama. Karnındakine de yazık önündeki yavruna da. Sabırlı olmaya çalış. Biliyorum çok zor ama :) Bu adamlar hep aynı canım. Ben de 9 aylıkken perde asmıştım. Hatta bir kere de düşmüştüm bacağım morarmıştı. Aslında biraz naz da iyidir de işte fazla naz da aşık usandırıyor. Nerde oturuyorsun İstanbul'daysan oğlunun dersini ben yaptırıvereyim :)
Benimde aynen seninki gibi bulantım baş dönmem çok hafif ama haftaya başlar diyolar bulantım, göğsümde fazlasıyla hassasiyet var ben Çarşamba günü idrar testi yaptım çift çizgiyi göremedim Perşembe günü kan testi yaptım 145 çıktı ama çok erken öğrendim ben :)
:) ay vallahi guldurdun beni :) amaç ders degilki. Ablamda diyor geleyim yardıma temizliğini çocuğun ödevini yaptırayım diyor. Ama benim kocam bana eziyet olsun diye kabul etmiyor :) daha doğrusu gururuna yedirmiyör. Yahu bari 9 dan 5 e kadar evde temizliği bari üstten yapsın değil mi ama :) kanamam olunca benden çok korktu ama şimdi... istanbuldayım ben de bu arada :) sen nerede oturuyorsun. ..
Doğrama kadar annemlere taşınmak istiyorum. ..... :) eller kadir kıymet bilmiyor annemmmmmm mmmm :)Kızımda ben de çok erken öğrenmiştim. Doktora gitmiştim hamile değilsin demişti ama meğersem geç yumurtlama olmuş. İlk B-HCG 4.16 çıkmıştı. Hamile değilsin deyip göndermişlerdi. 4 5 gün sonra tekrar yaptırınca 45 çıkmıştı. Ama erken öğrenmek zor oluyor. İnsan sabredemiyor bir de doktorlar tabi henüz gebelik diyemeyiz. Bebeği görmemiz lazım kesenin içinde, kalp atışlarını duymamız lazım diyorlar...
O zaman senin koca sopalık olmuşbenim önceki hamileliğimde eşim askerdeydi. Anaokulunda öğretmenlik ve müdürlük yapıyordum. Annemlerde kalıyordum oradan işe gidiyordum. Ekmek elden su gölden her şey güzeldi. Şimdi kızım da var 11 aylık olacak 1 hafta sonra. Ama çok şükür şimdilik üstesinden geliyorum. İnşallah senin de sıkıntıların geçer. Kanama zordur eminim hiç yaşamadım ama tahmin ederim
E artık lahmacun köfte felan yemecezmiYok canım bişey olmaz içini ferah tut,öyle düşünürsen bir ay geçmek bilmez valla ama bidahaki sefere çiğinide pişmişinide yeme :) dolapta bi torba maydanoz atmaya kıyamadım çokta severim salatalarda falan,o gün bu gündür duruyor sonunda çöpü boylayacak :)
Hoşgeldin tatlım. Takvimi eklesene :)Merhabalar butun 2015 mayis anne adayları. Ben de Allahin izniyle araniza katildim. Agustosta adet gormedim ama hamile kaldim. ultrasona gore 6 haftalik ve cok şükür kalp atisini duyduk bugun. Allah hepimizi sağlıkla kavustursun inşallah bebislerimize. Saskinim halen.
Ya şu maydanoz konusu benimde hoşuma gitmedi :) ben ilk hamileliğimde yedim çok bilmiyordum daha doğrusu. Yeni öğrendim bende bu konuyu. Ben bile yemiyor artık. Çok canımız çekerse avucumuzu yalariz. Iz korkusu kalmazE artık lahmacun köfte felan yemecezmisaltada bile yeyin diyo kimisi, suyu zararliymis bide avuç avuç yemek öyle çiğ çiğ, ama korkuyo insan ya yediğim pismanim
Doğrama kadar annemlere taşınmak istiyorum. ..... :) eller kadir kıymet bilmiyor annemmmmmm mmmm :):) :)
merak ettim :) muayene ücreti ne kadar,bayanmı :)
Canım kesinlikle emzirebilirsin. Ablam oğlu 10 aylıkken kızını kucağına aldı. Doğuma kadar emzirdi doğumdan sonra da ikisini birlikte emzirdi. Hiçbir sorun olmaz. Doktorların bazıları böyle söyler bazıları emzirebilirsin der. Eğer kanama düşük tehlikesi falan yoksa emzirebilirsin ben emzirmeyi devam edeceğim.
Ben de iİstanbul'dayım. Beylikdüzü'nde... İlk doğumumu Özel Nisa Hastanesi Asiye Uzun'da normal doğum olarak yaptım. Fakat hastane çok kalabalık doktor yoğun. Doğum anı ve sonrası ilgiden memnun kalmadım. Bu kez ablamın da doktoru olan Fatma Kasapoğlu'na gitmeyi planlıyorum henüz hiç gitmedim. Kendisi Bağcılar Medicine Hospital'da.
12tlye muayene çok uygunmuş :)
Ben varım :) Ama Haziran ayına sarkma durumu da söz konusu olabilir tabi bizimkilerin
canım ücreti 180 tl..erkek dr.
hayırlısı olsun canım gidip gelmen zor olmıyckmı?
He iyi yakınız birbirimize :) hangi hastaneye gidiyorsun ve doktor?yazmayı unutmuşum Beylikdüzü'ndeyim
Korkma canım benim. Geçen hafta benden de geldi . Biraz daha fazlaydı. Kırmızı olmadığı sürece korkma. Ama kontrole git bi. Progestan verebilir.KIZLARRR COK KORKUYORUM BU AKSAM KAHVE KUCUK LEKE GELDI DOKTORUMU ARADIM SKMDI KORKMA KIRMIZI GELMEDIGI SURECE DEDI. ZORLAMISSIN KENDINI YORMUSSUN DEDI. UZAN DINLEN DEDI. SIZCE KOTU BISEYMI OLCAK NEDIR BU
He iyi yakınız birbirimize :) hangi hastaneye gidiyorsun ve doktor?
Canım benim hadi gözün aydın çok sevindim :) bak endişe edilecek bişi yokmuş biraz rahatla artık tadını çıkar gebisligin :) maydonuzu demet demet yemedin pişmiş bişi olmaz :) rahat ol valla ben maydonoz olarak değil de dereotu biliyorum tehlikeli diyeKızlar iyi akşamlar herkese, Dr. A gittik bebegimizi gördük kalp atışını duyduk hersey yolundaysa igneyide biraktirdi dr sadece hap içeceği, 1 ay sonraya randevu verdi, bu arada ordan yemeğe gittik, lahmacun yedik , ya lahmacun da bol maydanoz varya, bir zararı olurmu? Maydanoz yemeyin derler ya, akıl verin, çiğ değil lahmacun un içinde yedim baya vardı ama
Canım niye ole diyosun hoşgeldin :) :) gözün aydın sağlıkla kucağına alirsin inşallah bebisiniaranıza katılmak istedim galiba istenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?