• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba müstakbel anneler benim bu hafta kanamam oldu üç gündür yatıyorum bebeğin etrafında da gördük kanamayı çok üzüldüm :KK43: iğne vurdular onun ağrısıyla yerimden kalkamadım zaten. Allah hiç birinize yaşatmasın onu kaybetme korkusu çok zor :KK43:
Canım benim üzülme bi çaresi var bak dinlencen napcan hersey onlar için üzülme daha çok etkilenir bebeğin sen. Mutlu ol annesi ko oda mutlu olsun

merhabalar bende yeni öğrenenlerdenim daha doktora gitmedim ama mayıs annesiyim sanırım, salı günü doktora gidicem, sabırsızlıkla bekliyorum, umarım herşey yolundadır :KK46::nazar:

selam guzel anneler:) nasılsıniz? benim hafif batmalarimjn disinda sktin yok ama cok endiselerim var herseyden korkar oldum bindigim araban I n sarsmasjndan egildigimde giren krampdan herseyden korkuyorum:(

Canım benim üzülme bi çaresi var bak dinlencen napcan hersey onlar için üzülme daha çok etkilenir bebeğin sen. Mutlu ol annesi ko oda mutlu olsun
Çok teşekkür ederim canım gerçekten onun sağlığı herşeyden önemliymiş anladım :)

selam guzel anneler:) nasılsıniz? benim hafif batmalarimjn disinda sktin yok ama cok endiselerim var herseyden korkar oldum bindigim araban I n sarsmasjndan egildigimde giren krampdan herseyden korkuyorum:KK43:
canm rahat ol sıkma o kadar kendini tamam dikkat et ama korkma herşeyden de böyle geçmez dokuz ay

Çok teşekkür ederim canım gerçekten onun sağlığı herşeyden önemliymiş anladım :)
Ben de ilk gün çok kötüydum. Burada sizlerin sayesinde moralim düzeldi. Moralin faydasını gördüm gerçekten. Ben düşürmeyi düşünürken napiyosun sen dedim kendi kendime. Sonra cinsiyeti hakkında araştırma yaptım doğumumu düşündüm oğlumu kime bırakacağım i düşündüm. Sende öyle yap. Bebeklerimız bize sımsıkı Tutundu. Bunu unutma sakin. Şimdiden size soracağım ben dogunca diyor :) gaz sancılarından dolayi uyutmiycak bizi :) bunları düşün. Birde Meryem suresini dinlet kulaklikla bebiş e. ... :KK66:
Ayy canım süpersin evet maneviyat ve paikoloji inanılmaz güçlendirecek inanıyorum kanamalarım da duracak inşallah hepinize çok teşekkür ederim :)

Selamlar yeni anneler. Ben Istanbul'dan katılıyorum aranıza 26 yaşımdayım. Özel bir Anaokulunda müdürlük yapıyordum bu yaz ayrıldım. Çocuk gelişimi ve anaokulu öğretmeniyim. Şuan özel ders veriyorum.
27 Ekim 2013 doğumlu bir kızım var. Ve ikinci bebeğime Allah'ın izniyle isteyerek hamileyim. Önceki sene Ekim 2013 annelerindendim şimdi de burada sizlerleyim. Sat 21 Ağustos. Heyecanla bebeğimi bekliyorum. Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.
Hoşgeldin canım ne güzel sen de benden sin benim de 3 aralık 2013 doğumlu oğlum var ben de isteyerek ikinci bebeğime hamile kaldım allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin :) bişi merak ediyorum canım emdiriyormuydun emdiruyosan naptin

canm rahat ol sıkma o kadar kendini tamam dikkat et ama korkma herşeyden de böyle geçmez dokuz ay
haklisin canim ama elimde degil bu sakinlesmis halim:) dok cok u x un aralikta cagirdigi icinde merak ediyorum cok

ya canm ben kırmızı et falan görmek yemek istemiyorum böyle olunca kızın olcak diyolar:KK68: bend inşallh diyorum ama önce sağlıklı olsunda:KK68:
Ya çok fazla ole şeyler var :) bende et tavuk pek istemiyorum ama oğlum da da öyleydi mesela oğlum da tatlıdan tiksindim şimdi hem tatlı istemiyorum ama eksi ve acı istiyorum :) valla bugün oğluma alışveriş yaparken kız elbiselerine baktım içim gitti hayırlısı inşallah :) allah sağlıkla gönlümuze versin:KK73:

Ya çok fazla ole şeyler var :) bende et tavuk pek istemiyorum ama oğlum da da öyleydi mesela oğlum da tatlıdan tiksindim şimdi hem tatlı istemiyorum ama eksi ve acı istiyorum :) valla bugün oğluma alışveriş yaparken kız elbiselerine baktım içim gitti hayırlısı inşallah :) allah sağlıkla gönlümuze versin:KK73:
amin canm

kızlar dün ultrasonda kesenin içinde 2 nokta vardı ayrı ayrı doktor ikiz demedi normal dedi böylr olması sizdede böylemi göründü ilk

Merhaba, benimde aynı şekilde 2 nokta halinde göründü ve normal olduğunu söyledi o görünen kafa ve ayak kısmı oluyormuş. Yalnız benim kafana takılan sizin bilgilerde 10 hafta yazıyor 10 haftada aynı mı göründü bir de kalp atışı almadınız mi arkadaşım henüz ?

Kizlar iyi aksamlar. Birkac gundur grip oldugumdan bugun doktora gittim. Hamilelik ihtimalimi soyledim.oda ilac verebilmesi icin beta hcg istedi. Sonuc 12.935 cikti. Sat a gore 5+1 gunumdeyim.deger yuksek geldi biraz.ikiz gebelik olur mu.esim tarafinda da benim ailem tarafinda da ikiz hatta ucuz akrabalarimiz var. Bu konuda fikirlerinizi paylasabilir misiniz. Ilk doktor randevum ctesi gidecegim.tesekkurler

Back