- 18 Şubat 2013
- 255
- 113
- 63
Canım benim Kıyamam allah sana güç kuvvet sağlık versin insallahYa evet anne desteği gerçekten önemli ilkinde annemin yanındaydım şimdi farklı şehirlerdeyiz allaha emanet iz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim Kıyamam allah sana güç kuvvet sağlık versin insallahYa evet anne desteği gerçekten önemli ilkinde annemin yanındaydım şimdi farklı şehirlerdeyiz allaha emanet iz
Inşallah canim hayirlisiyla valla ben de istiyorum :)evet ya kız olsun ben kız olmasını kız istiyorum
Canım benim üzülme bi çaresi var bak dinlencen napcan hersey onlar için üzülme daha çok etkilenir bebeğin sen. Mutlu ol annesi ko oda mutlu olsunMerhaba müstakbel anneler benim bu hafta kanamam oldu üç gündür yatıyorum bebeğin etrafında da gördük kanamayı çok üzüldüm iğne vurdular onun ağrısıyla yerimden kalkamadım zaten. Allah hiç birinize yaşatmasın onu kaybetme korkusu çok zor
ya canm ben kırmızı et falan görmek yemek istemiyorum böyle olunca kızın olcak diyolar bend inşallh diyorum ama önce sağlıklı olsundaInşallah canim hayirlisiyla valla ben de istiyorum :)
hayırlı olsun canmmerhabalar bende yeni öğrenenlerdenim daha doktora gitmedim ama mayıs annesiyim sanırım, salı günü doktora gidicem, sabırsızlıkla bekliyorum, umarım herşey yolundadır
Çok teşekkür ederim canım gerçekten onun sağlığı herşeyden önemliymiş anladım :)Canım benim üzülme bi çaresi var bak dinlencen napcan hersey onlar için üzülme daha çok etkilenir bebeğin sen. Mutlu ol annesi ko oda mutlu olsun
canm rahat ol sıkma o kadar kendini tamam dikkat et ama korkma herşeyden de böyle geçmez dokuz ayselam guzel anneler:) nasılsıniz? benim hafif batmalarimjn disinda sktin yok ama cok endiselerim var herseyden korkar oldum bindigim araban I n sarsmasjndan egildigimde giren krampdan herseyden korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım gerçekten onun sağlığı herşeyden önemliymiş anladım :)Canım benim üzülme bi çaresi var bak dinlencen napcan hersey onlar için üzülme daha çok etkilenir bebeğin sen. Mutlu ol annesi ko oda mutlu olsun
Ayy canım süpersin evet maneviyat ve paikoloji inanılmaz güçlendirecek inanıyorum kanamalarım da duracak inşallah hepinize çok teşekkür ederim :)Ben de ilk gün çok kötüydum. Burada sizlerin sayesinde moralim düzeldi. Moralin faydasını gördüm gerçekten. Ben düşürmeyi düşünürken napiyosun sen dedim kendi kendime. Sonra cinsiyeti hakkında araştırma yaptım doğumumu düşündüm oğlumu kime bırakacağım i düşündüm. Sende öyle yap. Bebeklerimız bize sımsıkı Tutundu. Bunu unutma sakin. Şimdiden size soracağım ben dogunca diyor :) gaz sancılarından dolayi uyutmiycak bizi :) bunları düşün. Birde Meryem suresini dinlet kulaklikla bebiş e. ...
Hoşgeldin canım ne güzel sen de benden sin benim de 3 aralık 2013 doğumlu oğlum var ben de isteyerek ikinci bebeğime hamile kaldım allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin :) bişi merak ediyorum canım emdiriyormuydun emdiruyosan naptinSelamlar yeni anneler. Ben Istanbul'dan katılıyorum aranıza 26 yaşımdayım. Özel bir Anaokulunda müdürlük yapıyordum bu yaz ayrıldım. Çocuk gelişimi ve anaokulu öğretmeniyim. Şuan özel ders veriyorum.
27 Ekim 2013 doğumlu bir kızım var. Ve ikinci bebeğime Allah'ın izniyle isteyerek hamileyim. Önceki sene Ekim 2013 annelerindendim şimdi de burada sizlerleyim. Sat 21 Ağustos. Heyecanla bebeğimi bekliyorum. Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin.
haklisin canim ama elimde degil bu sakinlesmis halim:) dok cok u x un aralikta cagirdigi icinde merak ediyorum cokcanm rahat ol sıkma o kadar kendini tamam dikkat et ama korkma herşeyden de böyle geçmez dokuz ay
Ya çok fazla ole şeyler var :) bende et tavuk pek istemiyorum ama oğlum da da öyleydi mesela oğlum da tatlıdan tiksindim şimdi hem tatlı istemiyorum ama eksi ve acı istiyorum :) valla bugün oğluma alışveriş yaparken kız elbiselerine baktım içim gitti hayırlısı inşallah :) allah sağlıkla gönlümuze versinya canm ben kırmızı et falan görmek yemek istemiyorum böyle olunca kızın olcak diyolar bend inşallh diyorum ama önce sağlıklı olsunda
bende bendeeee bende mayis annesi olacagim :)Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
canım 23 yaş kayseri, bdt 11.05.2015 :)Anne adaylarımızı şimdiden kutlar, bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
amin canmYa çok fazla ole şeyler var :) bende et tavuk pek istemiyorum ama oğlum da da öyleydi mesela oğlum da tatlıdan tiksindim şimdi hem tatlı istemiyorum ama eksi ve acı istiyorum :) valla bugün oğluma alışveriş yaparken kız elbiselerine baktım içim gitti hayırlısı inşallah :) allah sağlıkla gönlümuze versin
kızlar dün ultrasonda kesenin içinde 2 nokta vardı ayrı ayrı doktor ikiz demedi normal dedi böylr olması sizdede böylemi göründü ilk
Sat ? :)Ca
canım 23 yaş kayseri, bdt 11.05.2015 :)