2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar sizler de cok yorgub musunuz, uykudan basimi kaldiramiyorum resmen. Mesai bitsin de eve gitsem uzansam diye gozum saatte. Bu kadari normal mi

Kizlar sizler de cok yorgub musunuz, uykudan basimi kaldiramiyorum resmen. Mesai bitsin de eve gitsem uzansam diye gozum saatte. Bu kadari normal mi
progesteron kullanyosan zaten eyvah eyvah.....
normalde de uykuyu seven biri olarak resmen ayakta uyuyuyorum....

Benim de bildiğiniz gibi değil. Aşırı uykum var.
Her saniye her dakika uyusam uyurum

Gebelik kesesi ise en erken beklenen âdetin üzerinden 1 hafta geçtiyse, yani bir hafta adet gecikmesinde vajinal ultrason ile gebelik kesesini görmek mümkündür. Eğer karından ultrason ile bakılacaksa gebelik kesesi 6. haftada görülmektedir. Yani anne adayları bir hafta daha beklemelidir.

Doktor doğru söylemiş tekrar kan versem mi vermesem mi bilemiyorum :) Artışa dikkat etmek de gerekir...

A
ilginç bi doktormuş, arkadaşımla konuştum ben de az önce çok iyi güvendiğim bir doktordur kendisi benim için kese oluşmuştur hatta perşembe kalp atışlarını bile duyabilirsiniz dedi. Gerçi kalp atışı 7. 8. Haftaya kadar bekleniyomuş ama bu hafta da olabilir dedi. Görümcemin de 3 çocuğu var o da şimdiye kese oluşmuştur diyor. Bilemedim yine de kan testi ver bence nolcak ki iki dakikalık bi şey zaten.

Günaydın kızlarNasılsınız ben Allaha çok şükür iyiyim mide bulantım vs yok sadece uykum çok geliyor 2.olunca birde arası fazla olmayınca insan geçeceği yolları bildiğinden daha rahat oluyor ama heyecan aynı mutlu bir gün dilerim bebişlerinizle

Günaydın kızlar mutlu haber alanların gözü aydın darısı bizlerin başına benim sabahları ilk kaltığımda hafif mide bulantım oluyor 10 dk kadar ama sonra geçiyor.Psikolojik mi bilemedim... geçen hafta kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı sonra kalça ağrım ve uyku hallerim şimdide sabah hafif hafif hissettiren bulantım ama hepsi yerini başka şeye bıraktı her belirti geçtiğindede beni korku alıyor off off

Günaydın canım saydığın cogu şey bende de var gayet normal bunlar.her sabah bel ve sırt ağrısından ölüyorum cok halsızım bulantı var.kızımda bunların hiç biri yoktu

Günaydın cnm :) aşırı mide bulantısı var bende, uykum ara sıra geliyor, bir de merak ettiğim bişey var bu karın ağrısı normal mi bazen aşırı derecede ağrıyo ?

Cnm öyle oluyor zaten bi süre bazı belirtiler oluyo sonra değişiyo ben de sırf bu yüzden psikolojik sanmıştım ama değilmiş :)

günaydın herkese
farkettim de herkesin listesi var bizim yok kalp atışları duyulmaya başlansın da liste yapalım kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…