• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın bugün işbaşı yaptık karın ağrım azaldı fakat midem bulanmaya başladı sabahları. Sizde durumlar nasıl?

Bizde biraz sonra ilk doktor randevumuza gidcez bakalım keseyi görecekmiyiz değerler nasıl çıkacak...herkese sağlık sıhhat ve iyi haftalar.
Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruzBende Cuma günü gideceğim heyecanla bekliyorum benimde 15 aylık bir kızım var canım

Günaydın bugün işbaşı yaptık karın ağrım azaldı fakat midem bulanmaya başladı sabahları. Sizde durumlar nasıl?
Günaydın canım benim mide bulantım yok Allaha şükür ilkinde de olmamıştı zaten ama acıkınca hemen midem kazınmaya başlıyor kasıklarımda batma hissi ce yorgunluk var hormonlarımız kanda yükseldikçe bu tür şikayetlerimiz artabilir hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah:)

Günaydın canım benim mide bulantım yok Allaha şükür ilkinde de olmamıştı zaten ama acıkınca hemen midem kazınmaya başlıyor kasıklarımda batma hissi ce yorgunluk var hormonlarımız kanda yükseldikçe bu tür şikayetlerimiz artabilir hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah:)
Uykum da çok var bilmiyorum o gebelikten mi bugün kan tahlili sonucumu alıcam hayırlısıyla. Çarşamba için medipolden randevu aldım ama dayanamayıp bugün rapor almaya gittiğimde de doktorun yanına gircem galiba

merhaba bayanlar sat:1 ağustos 30 ağustosta adet olmam lazımdı ama ne gelen var ne giden ayın 29 test yaptım yok çıktı şimdi beklemedeyim biraz daha geçsin eğer gelmezse kan testi yaptıracağım eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim 9 mayıs aranıza katılırım benim 2 hamileliğim olacak 4.5 yaşında bir oğlum var hepinize şimdiden rahat mutlu sağlıklı hamilelikler dilerim bebişleriniz sizi hiç üzmesin inşallah :)))

merhaba bayanlar sat:1 ağustos 30 ağustosta adet olmam lazımdı ama ne gelen var ne giden ayın 29 test yaptım yok çıktı şimdi beklemedeyim biraz daha geçsin eğer gelmezse kan testi yaptıracağım eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim 9 mayıs aranıza katılırım benim 2 hamileliğim olacak 4.5 yaşında bir oğlum var hepinize şimdiden rahat mutlu sağlıklı hamilelikler dilerim bebişleriniz sizi hiç üzmesin inşallah :)))
Mrb cnm benim bat 29 ağustostu 28i akşamında test yaptım çıkmadı sonra bekledim dün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı çok şükür :) bence bi kaç gün bekle eğer adet olmazsan tekrar dene testi yine çıkmazsa gider kan testi yaptırırsın :)

Herkese iyi hftalar. Umarim bu hafta kese gorur ve kalp atislarini beklemeye baslariz.. hersey yolunda gider umarim. ;)

bende öyle diyorum dilaracım bakalım 1-2 gün daha geçsin kısmet inşallah tutmuştur...

Mrb cnm benim bat 29 ağustostu 28i akşamında test yaptım çıkmadı sonra bekledim dün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı çok şükür :) bence bi kaç gün bekle eğer adet olmazsan tekrar dene testi yine çıkmazsa gider kan testi yaptırırsın :)

canım test bat+2 de mi çizgiyi gösterdi. bat ya da bat+1 de yapmadın mı?

canım test bat+2 de mi çizgiyi gösterdi. bat ya da bat+1 de yapmadın mı?
yok canım yapmadım 28i akşamı çıkmayınca biraz beklemek istedim evet bat+2de çift çizgi belirgindi cnm ardından kan testi yaptırdım 188 çıktı hcg

Bi kac damla koyu kahve kanamam oldu dusuk riskim var sanirim. Acilen doktora kostum keseyi gordu bebegi ancak haftaya goruruz dedi cok korktum. Bu donemde kanamasi olan?

Merhaba arkadaslar...
Gecen hafta bugun 2 tane 5.gun embriyosu transferim oldu.yavrularim beni birakmaz rabbim nasip ederse bende mayis annesi olabilirim.insallah...:KK73::KK73:

Bugun transferimin 7.gunu ve teste daha 5 gun var.
2 gundur yogun bas agrisi yasiyorum.bide gaz sansisi ve yemeklerden sonra midede yanma.
Belirtilere cok takilmiyorum aslinda.ama bas agrisi korkuyuyor beni.
Regli oncesi belirti yasayan arkadaslardan bas agrisi yasayan oldumu acaba.
Yavrularima bisey olcak diye cok korkuyorum.bu bas agrisi olumlu bisey olabilirmi acaba merak ettim.
Yardim edin ne olur?:KK17::KK17:

Bende kan tahlili verdim sağlık Ocağı'na bakalım değer kaç çıkacak 4 gibi arayın dediler :KK53:

Merhaba arkadaslar...
Gecen hafta bugun 2 tane 5.gun embriyosu transferim oldu.yavrularim beni birakmaz rabbim nasip ederse bende mayis annesi olabilirim.insallah...:KK73::KK73:

2 gundur yogun bas agrisi yasiyorum.bide gaz sansisi ve yemeklerden sonra midede yanma.
Yavrularima bisey olcak diye cok korkuyorum.bu bas agrisi olumlu bisey olabilirmi acaba merak ettim.
Canım benim dua edelim hakkında hayırlısı ne ise olsun rabbım gönlüne göre versin.inş hayırlısı ile tutunurlar sna

Merhaba arkadaslar...

Ben yaşadım canım bat öncesi fena baş ağrım vardı ve yüzümde sivilceler çıktı regl belirtisidir diye düşünmüştüm meğer bebişmiş :) inşallah testin pozitif çıkar cnm Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

Mayıs anneleri çoğalıyor ne güzel :) yeni hamiş oldugunu öğrenenlere hoşgeldiniz :KK46::nazar::nazar::nazar:

Back