- 29 Ağustos 2014
- 1.534
- 1.948
- 178
Hosbulduk canim teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım bebeğin
hlşgeldin canım hayırlı olsun gebeliğin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbulduk canim teşekkür ederim :)Hayırlı olsun canım bebeğin
hlşgeldin canım hayırlı olsun gebeliğin.
Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruzBende Cuma günü gideceğim heyecanla bekliyorum benimde 15 aylık bir kızım var canımBizde biraz sonra ilk doktor randevumuza gidcez bakalım keseyi görecekmiyiz değerler nasıl çıkacak...herkese sağlık sıhhat ve iyi haftalar.
Günaydın canım benim mide bulantım yok Allaha şükür ilkinde de olmamıştı zaten ama acıkınca hemen midem kazınmaya başlıyor kasıklarımda batma hissi ce yorgunluk var hormonlarımız kanda yükseldikçe bu tür şikayetlerimiz artabilir hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah:)Günaydın bugün işbaşı yaptık karın ağrım azaldı fakat midem bulanmaya başladı sabahları. Sizde durumlar nasıl?
Uykum da çok var bilmiyorum o gebelikten mi bugün kan tahlili sonucumu alıcam hayırlısıyla. Çarşamba için medipolden randevu aldım ama dayanamayıp bugün rapor almaya gittiğimde de doktorun yanına gircem galibaGünaydın canım benim mide bulantım yok Allaha şükür ilkinde de olmamıştı zaten ama acıkınca hemen midem kazınmaya başlıyor kasıklarımda batma hissi ce yorgunluk var hormonlarımız kanda yükseldikçe bu tür şikayetlerimiz artabilir hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah:)
Aaa hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım. Eşim dayanamamış aramış hastaneyi ama telefondan söylememişler o da kayınvalideyi yollamış bakalım ne dicek doktor sonuca. Çarşamba da ben gidicem kısmetse sabahtan hastaneyeaqualilly ben de istanbuldayım. randevuma son 1.5 saat
Mrb cnm benim bat 29 ağustostu 28i akşamında test yaptım çıkmadı sonra bekledim dün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı çok şükür :) bence bi kaç gün bekle eğer adet olmazsan tekrar dene testi yine çıkmazsa gider kan testi yaptırırsın :)merhaba bayanlar sat:1 ağustos 30 ağustosta adet olmam lazımdı ama ne gelen var ne giden ayın 29 test yaptım yok çıktı şimdi beklemedeyim biraz daha geçsin eğer gelmezse kan testi yaptıracağım eğer hamileysem muhtemel doğum tarihim 9 mayıs aranıza katılırım benim 2 hamileliğim olacak 4.5 yaşında bir oğlum var hepinize şimdiden rahat mutlu sağlıklı hamilelikler dilerim bebişleriniz sizi hiç üzmesin inşallah :)))
Mrb cnm benim bat 29 ağustostu 28i akşamında test yaptım çıkmadı sonra bekledim dün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı çok şükür :) bence bi kaç gün bekle eğer adet olmazsan tekrar dene testi yine çıkmazsa gider kan testi yaptırırsın :)
yok canım yapmadım 28i akşamı çıkmayınca biraz beklemek istedim evet bat+2de çift çizgi belirgindi cnm ardından kan testi yaptırdım 188 çıktı hcgcanım test bat+2 de mi çizgiyi gösterdi. bat ya da bat+1 de yapmadın mı?
Canım benim dua edelim hakkında hayırlısı ne ise olsun rabbım gönlüne göre versin.inş hayırlısı ile tutunurlar snaMerhaba arkadaslar...
Gecen hafta bugun 2 tane 5.gun embriyosu transferim oldu.yavrularim beni birakmaz rabbim nasip ederse bende mayis annesi olabilirim.insallah...
Bugun transferimin 7.gunu ve teste daha 5 gun var.
2 gundur yogun bas agrisi yasiyorum.bide gaz sansisi ve yemeklerden sonra midede yanma.
Belirtilere cok takilmiyorum aslinda.ama bas agrisi korkuyuyor beni.
Regli oncesi belirti yasayan arkadaslardan bas agrisi yasayan oldumu acaba.
Yavrularima bisey olcak diye cok korkuyorum.bu bas agrisi olumlu bisey olabilirmi acaba merak ettim.
Yardim edin ne olur?
Ben yaşadım canım bat öncesi fena baş ağrım vardı ve yüzümde sivilceler çıktı regl belirtisidir diye düşünmüştüm meğer bebişmiş :) inşallah testin pozitif çıkar cnm Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin :)Merhaba arkadaslar...
Gecen hafta bugun 2 tane 5.gun embriyosu transferim oldu.yavrularim beni birakmaz rabbim nasip ederse bende mayis annesi olabilirim.insallah...
Bugun transferimin 7.gunu ve teste daha 5 gun var.
2 gundur yogun bas agrisi yasiyorum.bide gaz sansisi ve yemeklerden sonra midede yanma.
Belirtilere cok takilmiyorum aslinda.ama bas agrisi korkuyuyor beni.
Regli oncesi belirti yasayan arkadaslardan bas agrisi yasayan oldumu acaba.
Yavrularima bisey olcak diye cok korkuyorum.bu bas agrisi olumlu bisey olabilirmi acaba merak ettim.
Yardim edin ne olur?