2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayy canim saolasin valla icimi rahatlattin.benimde bas agrisi fena.ve vucudumda sivilcelenme basladi.
yaaa olcem heyecandan insallah yavrularim benimledir.
rabbim yavrunuda sana bagislasin.
Canım benim dua edelim hakkında hayırlısı ne ise olsun rabbım gönlüne göre versin.inş hayırlısı ile tutunurlar sna
Amin canim insallah.insallah 2 yavrumda benimledir hala.heyecanla bekliyorum test gununu.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.

canım inşallah seninledir bebişlerin. çok dikkat et kendine. bekleme süreci yoruyor tabi ne kadar rahat hissetsek de stres ve başağrısı çok doğal. Ancak ben belirti olarak başağrısı yaşamadım. Yaşayanlar da olabilir tabi. çabucak geçsin 7 günün. mayıs anneleri olarak giderek artalım :) Rabbim bebişlerimizi korusun.

Âmin ca
amin canım inşallah

benim sabah bir kaç damlama kanamam oldu doktor keseyi gördü ama daha bebeği göremiyorz hcg değerim perşembe günü 1255 di şimdi 4.000 olmuş her şey yolunda mıdır acaba kahverengi kan gibi akıntısı olan oldu mu hiç korkuyorum.

Canım doktoruna sordun mu istirahat imkanın varsa çok fazla yorulma dinlen bi çok kişide lekelenme oluyor korkma hiç

Anlıyorum seni canım ama sakin olmaya çalış başka şeylerle ilgilen 7 gün az bi zaman inşallah çabucak geçer ve bize güzel haberleri verirsin :)

Anlıyorum seni canım ama sakin olmaya çalış başka şeylerle ilgilen 7 gün az bi zaman inşallah çabucak geçer ve bize güzel haberleri verirsin :)
insallah canim.pozitifi bi gorsem bakalim artik.
cumaertsi test gunum ama cuma aksami acilden yaptirmayi dusunuyorum.hayirlisi bakalim.
Gercekten beklemek zor.stresten basim tuttu belkide.
Ama insallah olumle belirtidir bunlar.
En gec cumartesi ogrencez bakalim.
Hayirlisi hakkimizda cnm.

Kızlar ben de cumartesi kan vermiştim sonucu aldım 4 haftalığız, 5in içindeyiz. Çarşamba doktora gidicem inş keseyi görürüz. Güzel haberler var bugün topikte böyle devam eder inş.

Bian önce bize güzel haberleri verirsin inşallah canım, inşallah bu belirtiler hamileliktendir Allahım dualarımızı kabul etsin isteyen herkese sağlıklı bebişler versin amiiiinn

Kızlar ben de cumartesi kan vermiştim sonucu aldım 4 haftalığız, 5in içindeyiz. Çarşamba doktora gidicem inş keseyi görürüz. Güzel haberler var bugün topikte böyle devam eder inş.
Hayirli olsun Kac cikti canim betahcg degerin.

535 çıktı cumartesi vermiştim kanı perşembeymiş bu arada randevum inş keseyi görürüz

Çok teşekkürler canım
Bende persembe gitcem doktora. Hadi bakalim 2 gun var sat tarihlerimiz arasinda da insallah sorun olmaz goruruz bebis keselerimizi

Selam kızlar... Bugün devlet hastanesine gittim. Doktor kan değerime bakmadı. Ne gerek var dedi. Ultrasona girdim kese bir görünüp bir kayboluyormuş şuan çok küçük olduğu için.Meğer son adet tarihinin üzerinden 1 ay 10 gün gecmeliymiş kese için. 8 eylülde yine gel dedi. Rahim kalınlaşmış kendini hazırlamış dedi. Ama ben tatmin olmadım. Sizce tekrar kan tahlili vermeli miyim? Doktor ne gerek var haftaya keseyi göreceğiz kendini delik deşik etme boşuna dedi bilemedim

Merhaba canim. Hayirli olsun. Kese gorunmesi konusunda evet 10 gunden once pek olmuyor ama ileridr hamilelik aasamalarini da rahat kontrol etmek ve kan degerleri artis miktarını bilmek adina bir kan versen fena olmaz bnce..aramıza hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…