ayy canim saolasin valla icimi rahatlattin.benimde bas agrisi fena.ve vucudumda sivilcelenme basladi.Ben yaşadım canım bat öncesi fena baş ağrım vardı ve yüzümde sivilceler çıktı regl belirtisidir diye düşünmüştüm meğer bebişmiş :) inşallah testin pozitif çıkar cnm Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
Amin canim insallah.insallah 2 yavrumda benimledir hala.heyecanla bekliyorum test gununu.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.Canım benim dua edelim hakkında hayırlısı ne ise olsun rabbım gönlüne göre versin.inş hayırlısı ile tutunurlar sna
canım inşallah seninledir bebişlerin. çok dikkat et kendine. bekleme süreci yoruyor tabi ne kadar rahat hissetsek de stres ve başağrısı çok doğal. Ancak ben belirti olarak başağrısı yaşamadım. Yaşayanlar da olabilir tabi. çabucak geçsin 7 günün. mayıs anneleri olarak giderek artalım :) Rabbim bebişlerimizi korusun.Merhaba arkadaslar...
Gecen hafta bugun 2 tane 5.gun embriyosu transferim oldu.yavrularim beni birakmaz rabbim nasip ederse bende mayis annesi olabilirim.insallah...
Bugun transferimin 7.gunu ve teste daha 5 gun var.
2 gundur yogun bas agrisi yasiyorum.bide gaz sansisi ve yemeklerden sonra midede yanma.
Belirtilere cok takilmiyorum aslinda.ama bas agrisi korkuyuyor beni.
Regli oncesi belirti yasayan arkadaslardan bas agrisi yasayan oldumu acaba.
Yavrularima bisey olcak diye cok korkuyorum.bu bas agrisi olumlu bisey olabilirmi acaba merak ettim.
Yardim edin ne olur?
gözün aydın canım.Kızlar kan sonucum 1210 çıktı çok şükürdarısı haber bekleyenlerin başına inşallah
amin canım inşallahayy canim saolasin valla icimi rahatlattin.benimde bas agrisi fena.ve vucudumda sivilcelenme basladi.
yaaa olcem heyecandan insallah yavrularim benimledir.
rabbim yavrunuda sana bagislasin.
Amin canim insallah.insallah 2 yavrumda benimledir hala.heyecanla bekliyorum test gununu.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
kacıncı günündeydin canım?Kızlar kan sonucum 1210 çıktı çok şükürdarısı haber bekleyenlerin başına inşallah
Sağol canım benimgözün aydın canım.
canım adetim geçeli bu 4 gündükacıncı günündeydin canım?
Canım doktoruna sordun mu istirahat imkanın varsa çok fazla yorulma dinlen bi çok kişide lekelenme oluyor korkma hiçbenim sabah bir kaç damlama kanamam oldu doktor keseyi gördü ama daha bebeği göremiyorz hcg değerim perşembe günü 1255 di şimdi 4.000 olmuş her şey yolunda mıdır acaba kahverengi kan gibi akıntısı olan oldu mu hiç korkuyorum.
Anlıyorum seni canım ama sakin olmaya çalış başka şeylerle ilgilen 7 gün az bi zaman inşallah çabucak geçer ve bize güzel haberleri verirsin :)ayy canim saolasin valla icimi rahatlattin.benimde bas agrisi fena.ve vucudumda sivilcelenme basladi.
yaaa olcem heyecandan insallah yavrularim benimledir.
rabbim yavrunuda sana bagislasin.
Amin canim insallah.insallah 2 yavrumda benimledir hala.heyecanla bekliyorum test gununu.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
insallah canim.pozitifi bi gorsem bakalim artik.Anlıyorum seni canım ama sakin olmaya çalış başka şeylerle ilgilen 7 gün az bi zaman inşallah çabucak geçer ve bize güzel haberleri verirsin :)
Gercekten beklemek zor.stresten basim tuttu belkide.canım inşallah seninledir bebişlerin. çok dikkat et kendine. bekleme süreci yoruyor tabi ne kadar rahat hissetsek de stres ve başağrısı çok doğal. Ancak ben belirti olarak başağrısı yaşamadım. Yaşayanlar da olabilir tabi. çabucak geçsin 7 günün. mayıs anneleri olarak giderek artalım :) Rabbim bebişlerimizi korusun.
Bian önce bize güzel haberleri verirsin inşallah canım, inşallah bu belirtiler hamileliktendir Allahım dualarımızı kabul etsin isteyen herkese sağlıklı bebişler versin amiiiinninsallah canim.pozitifi bi gorsem bakalim artik.
cumaertsi test gunum ama cuma aksami acilden yaptirmayi dusunuyorum.hayirlisi bakalim.
Gercekten beklemek zor.stresten basim tuttu belkide.
Ama insallah olumle belirtidir bunlar.
En gec cumartesi ogrencez bakalim.
Hayirlisi hakkimizda cnm.
Hayirli olsunKızlar ben de cumartesi kan vermiştim sonucu aldım 4 haftalığız, 5in içindeyiz. Çarşamba doktora gidicem inş keseyi görürüz. Güzel haberler var bugün topikte böyle devam eder inş.
535 çıktı cumartesi vermiştim kanı perşembeymiş bu arada randevum inş keseyi görürüzHayirli olsunKac cikti canim betahcg degerin.
Bende persembe gitcem doktora. Hadi bakalim 2 gun var sat tarihlerimiz arasinda da535 çıktı cumartesi vermiştim kanı perşembeymiş bu arada randevum inş keseyi görürüz
Çok teşekkürler canım
İnşallah. Bin şükür bu günleri gördük devamı da gelir inşallahBende persembe gitcem doktora. Hadi bakalim 2 gun var sat tarihlerimiz arasinda dainsallah sorun olmaz goruruz bebis keselerimizi
Merhaba canim. Hayirli olsun. Kese gorunmesi konusunda evet 10 gunden once pek olmuyor ama ileridr hamilelik aasamalarini da rahat kontrol etmek ve kan degerleri artis miktarını bilmek adina bir kan versen fena olmaz bnce..aramıza hosgeldinSelam kızlar... Bugün devlet hastanesine gittim. Doktor kan değerime bakmadı. Ne gerek var dedi. Ultrasona girdimmiktarını görünüp bir kayboluyormuş şuan çok küçük olduğu için.Meğer son adet tarihinin üzerinden 1 ay 10 gün gecmeliymiş kese için. 8 eylülde yine gel dedi. Rahim kalınlaşmış kendini hazırlamış dedi. Ama ben tatmin olmadım. Sizce tekrar kan tahlili vermeli miyim? Doktor ne gerek var haftaya keseyi göreceğiz kendini delik deşik etme boşuna dedi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?