2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kizlar. Gitgide daha cok sevmeye basladim hamisligi, alistim da. Umarim bira an önce guzel haberlerimizi aliriz.

Günaydın cnm :) aşırı mide bulantısı var bende, uykum ara sıra geliyor, bir de merak ettiğim bişey var bu karın ağrısı normal mi bazen aşırı derecede ağrıyo ?
Normal canım rahim büyüdüğünden bu tür ağrılar oluyor ilerde daha da artabiliyor korkma:)

biraz bakıyım dedim çok duyglandım bende geçen sene bugün ögrenmiştim hamile olduğumu şimdi kuzum doğgduda buğün 4. ay aşısını bile oldu zaman çokk hızlı geçiyo
benden tavsiye hamileliğinizi çok sakin ve huzurlu geçirmeye çalısın enerjinizi düşüren insanlarla görüşmeyin ve sürekli dinlenmeye çalışın böyle bi hamilelik geçirirseniz bebişinizde sakin ve mutlu bi bebek oluyo ve uykuya dalması da kolay oluyoo
hepinize allahım mutlu hamilelik ve kolay doğum en önenliside sağlıklı bıdıklar versin inşallah

Seneye biz de bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alıp burdaki anne adaylarına tavsiye veriyor oluruz inşallah.
Gebe kalmadan önce çok stres yaşadık infertiliteyle ilgili inşallah bundan sonrası daha rahat olur.

Allah bebeğinizi size bağışlasın analı babalı büyütsün, darısı bizlere olsun inşallah

gözün aydın canım. darısı başımıza
karından mı baktı.seninle satımız aynı.benimde perşembe randevum.hayırlısı inşallah
evet karından baktı hatta içindeki embriyoyu da gördü ama hastaneden hastaneye farkediyor araştırma hastanesiydi gittgiğim çok kaliteli cihazları var 2,5 mm embriyo da gözüktü

Bendee mayiss annesii olacamm insallahhh Rabbim hepimizin gebeligini saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin

Bendee mayiss annesii olacamm insallahhh Rabbim hepimizin gebeligini saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…