Doktora gittin mi pekibenim de aynen böyle olmuştu...
sajin ol ve yat sürekli lütfen....
ılk baslarda karında sıslık normal canı lekelerı takıp et kırmızı donerse ve ayrıca karın bel kasık agrın olursa hemen dra gıt canım. bel karın kasık agrısı malesef dusuk habercısı. burda gecen yıl bu zamanlar yasadıklarımı yazıp sızı uzmek ıstemıyorum ama rısklı bır hamılelık gecırum drların verdıgı ılac.on depot tdıgım ıcın malesef herseyı yasayarak ogrendım.kanamalardan dolayı acıle gıttıgımde hep drların ılk sorusu bel agrın karın kasık agrın var mı ayrıca ben kanama azalıp kendı ıstegımle eve cıkardım kanama artınca dr hep yatıs verırdı.. progestan kapsul ve dusuk onleyıcı proluton depot ıgnesı.. ama en onemlısı asla olumsuz dusunmeyeceksın herseyın bası bu donemlerd kendınızı yormayacaksınız ev ısı yapmayın kollarınızla uzanmaycaksınız.. korkma canım yat dınlen ve takıp etKizlar bnim karnim davul gibi sis ya gaz sancisi gibi bi agrim okuyo acaba usuttummu diyorum demin wc gittim cok minik bi kahverengi leke vardi olumsz dusunmek istemiyorum artik biktim
gittim aktif kanama olmadığı sürece korkmamam gerektiğini hormonal değişikliklerden olabileceğini söyledi ama tüp bebek olduğu için zaten yeterince ilaç kullanıyorum...Doktora gittin mi peki
Canim yat dinlen. Ulasabiliyorsan doktorunu ara.ilac verir belki. Ama sakin yorma kendini bugun. Bol bol su icmeyide ihmal etmeKızlar beş haftalik hamileyim az önce bi iki damla leke geldi eşim bugün geç gelecek daha hic muayene olmadım çok korkuyorum
Canim cok gecmis olsun.. Erken oldugu icin gorulmemis olabilir.. bir once gittiginde kese kac mmDr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
olumsuzx hıcbırsey dusunemeyeceksın hamılelıkte bu zmaanda leke normal. herkes yasıyor. en altı yıllık evlıyım.yıllarca cocuk dıye dıye hasretle yandım gecen yıl tup bebek yaptım kalp sesını duyduktan 3gun sonra 3 damla kan geldı.sonra hep arttı.aylarca kıpırdamadan yattımsadece wce gıttım. her dr duser dedı bazı drlar benı bıraktı yarı yolda. en basta dua et dogurgansın kendılınden olabılıyor. korkmak yok ııcın rahat etmıyorsa kendın gıt amabence yat dınlen yarın ıyı bırdra gıtKahverengi ve peçeteye silince geldi ağlama krizine girdim eşim de geç gelecek yatıyorum öyle
Benim de hafif lekelenmem oldu. Doktorum düşük tehlikesi olduğunu söyledi. Iki gün çok kötüydum ağla ağla. .. ama kendimi toparlaMAM gerektiğini düşündüm moral yüksek :) evet korku hala var dk başı iç çamaşırıma bakıyorum. Şükürler olsun kanamam da agrim da bitti. Bebeklerimız bizimle inşallah:) hatta ben cinsiyetini bile düşünmeye başladım. Kız düşünüyorum. Çok Çirkinleşim çünkügittim aktif kanama olmadığı sürece korkmamam gerektiğini hormonal değişikliklerden olabileceğini söyledi ama tüp bebek olduğu için zaten yeterince ilaç kullanıyorum...
dinlen ve dua et bol bol...
Lütfen sakin kafana takma. Sakın ol bazı bebekler geç görünüyor. Birde kürtaj diyen doktordan kaç lütfen. Başka doktora da görünmeni tavsiye ediyorum. Kürtaj ihtimalini çok erken söylemiş sana. ... dualarım seninle. ...Dr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
bu her hamıle olan kadının ve ozelıkle tup bebek anne adaylarının korkusudur kaybetme korkusu cunku bızler zorlu bır surecten sonra yavrularımıza kavusuyoruz bence sanslısın bak kanaman yok.benım oglum tup bebektı sureklı kanama yasadım aylarca yattım enfeksıyon gecırdım bebek hep asagıdaydı rahımde yanlıs yere yerlesmıstı kıpırdasam kanamam olurdu bence sukret hamılelıgın keyfını cıkar bugunlerı arayacaksın ... ben dogumdan sonra kororunmadım nasıl olsa bızımkı tup bebek dıye rabbım ıkıncıyı kendılıgınden yolladı.. rabbıme sukurler olsun sımdı dusunuyorumda kendımı cok uzmusum. sunu unutmayın tum drlarımın dedıgı buöö bır bebek saglıksızsa onu vucut atar sen ıstersen pamuklarda sakla sonucta allahın dedıgı oluyorkızlar sizde de var mı bilmiyorum ama kanamam lekelenmem olmamasına rağmen bebeğimin kalbi duracak haberim olmayacak diye çok korkuyorum...
tüp bebek benimkisi progesteron jel ve pıhtılaşma önleyici iğne kullanıyorum...
siz de de var mı bu tür kaygılar bi ben miyim bööyle evhamlara kapılan???
ben dk başı banyoya gidiyodum iç çamaşırıma bakmaya paranoyak gibi olmuştum....Benim de hafif lekelenmem oldu. Doktorum düşük tehlikesi olduğunu söyledi. Iki gün çok kötüydum ağla ağla. .. ama kendimi toparlaMAM gerektiğini düşündüm moral yüksek :) evet korku hala var dk başı iç çamaşırıma bakıyorum. Şükürler olsun kanamam da agrim da bitti. Bebeklerimız bizimle inşallah:) hatta ben cinsiyetini bile düşünmeye başladım. Kız düşünüyorum. Çok Çirkinleşim çünkü
Allah korusun iyi düşün canım bazen yanlışlıklar olabiliyor üzme deskte kafanda hep bu soru olucak ama üzülme daha çok etkilenirsin allah sağlıkla görmeyi nasip etsin i sallahDr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
Tüp bebekte olsa normal yolla olan bebek olsa da onlar bizim canımız olmaz mı hiç ole korkular canım benim ağrı oldu kalbi alltcak mi orda mi benle mi sonra bunlar bitti mi inşallah test sonuçları nasıl olcak ole bole sonra nasıl doğum yapcam bi bakımisiz kucagimizda içini ferah tut canım benimkızlar sizde de var mı bilmiyorum ama kanamam lekelenmem olmamasına rağmen bebeğimin kalbi duracak haberim olmayacak diye çok korkuyorum...
tüp bebek benimkisi progesteron jel ve pıhtılaşma önleyici iğne kullanıyorum...
siz de de var mı bu tür kaygılar bi ben miyim bööyle evhamlara kapılan???
Ne de güzel konustunTüp bebekte olsa normal yolla olan bebek olsa da onlar bizim canımız olmaz mı hiç ole korkular canım benim ağrı oldu kalbi alltcak mi orda mi benle mi sonra bunlar bitti mi inşallah test sonuçları nasıl olcak ole bole sonra nasıl doğum yapcam bi bakımisiz kucagimizda içini ferah tut canım benim
Canimsin güzel olacak hersey korkmaKizlar oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim ilginiz beni cok mutlu etti. Kese 3 mm gozuktu bugun, daha once cok cok kucuktu. Bi hafta daha sabredecegim bu seferde gozukmezse baska dr. gidecegim. Sat 29 temmuz aslen ama gec dollenme oldugu icin agustos 9 oluyor. Suan 5+6 gunluguz, haftaya 6+6.. Allahin izniyle gosterir insallah minigim kendisini.. Tel. girdigin icin tek tek alintiliysmiyorm tekrar hepiniz sagolun :*
Canimsin güzel olacak hersey korkma
Canimsin güzel olacak hersey korkma
Benim ikinci çocuğum olmasina rağmen endiselerim çok çok fazla ama rahat olmaya çalışıyorum güzel allahım guzellikler nasip etsin insallahNe de güzel konustun
AmiiinBenim ikinci çocuğum olmasina rağmen endiselerim çok çok fazla ama rahat olmaya çalışıyorum güzel allahım guzellikler nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?