- 19 Haziran 2014
- 156
- 148
- 48
aynen canım ya geçen hafta 2 kez gittim bu hafta tekrar keseyi göremedi sonradan başka bi doktor gördü bu hafta başta gittigim dr gittim kesaeyi gördü bebek yok bakalım hafta perşembe tekrar gitcem inş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız ama bana hiç vajinal bakılmadı heralde ondan geç kalıyo olsa gerek bide benim 2 düşügüm oldu ondan dolayı biraz endişeliyim inş bu kez hayırlısı olur bide kan sulandırıcı igne kullanıyorum göbekten hayırlısı bakalomVallahi ben bayağı bir macera yaşadıktan sonra 5+6 da duydum ama vajinal ultrason ile.
Önceki gittiğim dr sürekli olarak git gel yaptı bi türlü keseyi göremedi ben iyice stres olmuştum. Bende şimdiki dr'uma gittim ve vajinal ulturason ile bakınca hem keseyi gördü hemde kalp atışını dinletti.
vajinalmi baktı canım yoksa karnındanmı hani bazen karnından belli olmuyor ya o yüzdenDr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
Ikisindende canim.. Amin insallahhvajinalmi baktı canım yoksa karnındanmı hani bazen karnından belli olmuyor ya o yüzdenİnşALLAH haftaya iyi haberlerle dönersin canım
canım ben kızımda 6+4 ken ne kese ne bebek yok dediler dış gebelik vs bir sürü ihtimalden bahsettiler bende çok ağlamıştım ertesi gün başka dra gittik hemde karından hem bebeği hem kalp atışını gördük bazen dr dan veya cihazdan kaynaklana sorunlar olabiliyor belki öyle bir şeydir içini ferah tut dualarımız seninle canım.Dr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
Canim üzülme nolur dualarımız seninle , moralin çok önemli biliyorsun, nolursunIkisindende canim.. Amin insallahh
canım ben kızımda 6+4 ken ne kese ne bebek yok dediler dış gebelik vs bir sürü ihtimalden bahsettiler bende çok ağlamıştım ertesi gün başka dra gittik hemde karından hem bebeği hem kalp atışını gördük bazen dr dan veya cihazdan kaynaklana sorunlar olabiliyor belki öyle bir şeydir içini ferah tut dualarımız seninle canım.
Canim üzülme nolur dualarımız seninle , moralin çok önemli biliyorsun, nolursun
Dr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer duyarsın o güzel sesleri. Karından bakınca 8-9 haftalarda duyanlar var kalp atışlarını acele etmeaynen canım ya geçen hafta 2 kez gittim bu hafta tekrar keseyi göremedi sonradan başka bi doktor gördü bu hafta başta gittigim dr gittim kesaeyi gördü bebek yok bakalım hafta perşembe tekrar gitcem inş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız ama bana hiç vajinal bakılmadı heralde ondan geç kalıyo olsa gerek bide benim 2 düşügüm oldu ondan dolayı biraz endişeliyim inş bu kez hayırlısı olur bide kan sulandırıcı igne kullanıyorum göbekten hayırlısı bakalom
Dr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
Evet benim ilk gittiğim dr un da cihazı göstermiyordu sanırım. arkadaşlar görüştüm benden 2 hafta ileride ona da git gel yapmış sonra başka radyolog bakmış görmüş. ve hastanede çalışan bayan 2 kişide daha duyduğunu söylemişti.canım ben kızımda 6+4 ken ne kese ne bebek yok dediler dış gebelik vs bir sürü ihtimalden bahsettiler bende çok ağlamıştım ertesi gün başka dra gittik hemde karından hem bebeği hem kalp atışını gördük bazen dr dan veya cihazdan kaynaklana sorunlar olabiliyor belki öyle bir şeydir içini ferah tut dualarımız seninle canım.
bence üzülmek için çok erken bana da demişti yok kürtaj bilmem ne diye dünya başıma yıkılmıştı kürtaj kelimesini duyunca çok ağlamıştım ertesi gün gittim başka dr a hatta o göremeyen dr un verdiği ultrason kağıdıyla gittik gösterdik nasıl göremeiş dedi kağıda bakıp işte bebek burada dedi ve kalp atışını bile dinletti inşalla seninde öyle olacak üzüldüğünle kalacaksın ben öyle olmuştum.Icime su serptin canim cok sagol. Su bi hafta bi gecse Allahin izniyle bi gorsem. Insan kendini ne kadar alistiriyormus ne zormus ..
canım oncelıkle saqkın olkorkma...leke kırmızı mı kahverengı mı pembe mı.... ben gecen yıl bes haftalıkken uc damla kan lekeswı gelmıstı..tup bebek oldugu ıcın aglama krızı gecırıp acıle zor atmıstım sakın aglama herseyın bası sogukkanlı olmak.. drum bana progestan kapsul vermıstı ve dusuk onleyıcı ıgne yapmıstı. asla kendını yorma yat uzan sureklı camasırına bak. leke kırmızı olursa hemen dra canım.. ben7 ay boyunca sakır sakır kanama yasadım.. hep yattım ıgne oldumsukurler olsun dogurdum. kanama kırmızı ve cok olursa dra gıt canımKızlar beş haftalik hamileyim az önce bi iki damla leke geldi eşim bugün geç gelecek daha hic muayene olmadım çok korkuyorum
Kahverengi ve peçeteye silince geldi ağlama krizine girdim eşim de geç gelecek yatıyorum öylecanım oncelıkle saqkın olkorkma...leke kırmızı mı kahverengı mı pembe mı.... ben gecen yıl bes haftalıkken uc damla kan lekeswı gelmıstı..tup bebek oldugu ıcın aglama krızı gecırıp acıle zor atmıstım sakın aglama herseyın bası sogukkanlı olmak.. drum bana progestan kapsul vermıstı ve dusuk onleyıcı ıgne yapmıstı. asla kendını yorma yat uzan sureklı camasırına bak. leke kırmızı olursa hemen dra canım.. ben7 ay boyunca sakır sakır kanama yasadım.. hep yattım ıgne oldumsukurler olsun dogurdum. kanama kırmızı ve cok olursa dra gıt canım
benim de aynen böyle olmuştu...Kahverengi ve peçeteye silince geldi ağlama krizine girdim eşim de geç gelecek yatıyorum öyle
Canım benimm dualarım seninle kuzumm ama bence daha küçüktür ondan görememişsinizdir haftaya biraz daha büyür inşallah görürsünüz, Rabbim bebeğinin sağlıklı olmasını nasip etsin üzülme stres yapmaki bebeğin 1 haftada hemencecik büyüsün tatlımm..Dr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?