2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynen canım ya geçen hafta 2 kez gittim bu hafta tekrar keseyi göremedi sonradan başka bi doktor gördü bu hafta başta gittigim dr gittim kesaeyi gördü bebek yok bakalım hafta perşembe tekrar gitcem inş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız ama bana hiç vajinal bakılmadı heralde ondan geç kalıyo olsa gerek bide benim 2 düşügüm oldu ondan dolayı biraz endişeliyim inş bu kez hayırlısı olur bide kan sulandırıcı igne kullanıyorum göbekten hayırlısı bakalom

Dr. geldim kesemiz yine gozuktu ustelik bu kez baya buyuk kadar olmus bebegi goremedik dr. bebek gelismemis olabilir bi hafta sonra tekrar bakalim dedi eger gozukmese kurtaj dedi. Hastaneden ciktim cikali agliyorum ne zormus Allahim.. Esiminde gozlerinin dolusunu gorunce dahada kotu oldum. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..

vajinalmi baktı canım yoksa karnındanmı hani bazen karnından belli olmuyor ya o yüzdenİnşALLAH haftaya iyi haberlerle dönersin canım

canım ben kızımda 6+4 ken ne kese ne bebek yok dediler dış gebelik vs bir sürü ihtimalden bahsettiler bende çok ağlamıştım ertesi gün başka dra gittik hemde karından hem bebeği hem kalp atışını gördük bazen dr dan veya cihazdan kaynaklana sorunlar olabiliyor belki öyle bir şeydir içini ferah tut dualarımız seninle canım.

Icime su serptin canim cok sagol. Su bi hafta bi gecse Allahin izniyle bi gorsem. Insan kendini ne kadar alistiriyormus ne zormus ..

Bu doktorlara ne gıcık oluyorum kürtaj kelimesini agizlarina sakız yapmışlar pis kasaplar. Kuzucum daha erken ya sıkma canın.. başka doktora da git.. hem doktor seni erken çağırmış . Ben senden önce batım daha haftaya perşembe gidecem. Allah korusun melegini kuzum üzülme

Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer duyarsın o güzel sesleri. Karından bakınca 8-9 haftalarda duyanlar var kalp atışlarını acele etme

sen canını sıkma dr dan veya cihazdan da kaynaklanabiliyor. Bende başka bi dr a gidiyordum 2-3 defa gittim kese bile göremedi artık radyolojiye gönderecekti baksınlar diye ben şimdiki dr a gittim baktı ve kocaman kese neyi görememiş dedi. ve ben 2 gün boyunca ağlamıştım acaba yok mu diye
inşallah seninki de makineden veya dr dan kaynaklanan bir sorundur. Moralini yüksek tut ve dua et canım. Hakkında hayırlısı olsun.:)
Evet benim ilk gittiğim dr un da cihazı göstermiyordu sanırım. arkadaşlar görüştüm benden 2 hafta ileride ona da git gel yapmış sonra başka radyolog bakmış görmüş. ve hastanede çalışan bayan 2 kişide daha duyduğunu söylemişti.
bazen makinelerden veya dr dan da kaynaklanabiliyor bu sorunlar

dr a göre ne var ki hemen dış gebelik olabilir şöyle böyle diyorlar bizleri tedirgin ediyorlar. beni ilk hamileliğimde de salak dr baktı göremedi kan tahlili verin belki dış gebelik olabilir demişti. ve cumartesi saat 11 de gitmiştim 2 saat sonra sonucu aldım dr gitmişti esim acildeki tanıdık bir dr a sormuştu pazartesi nasıl oldu bilemedim
Bazı drlar senin yıpranacağını üzüleceğini hiç düşünmeden laflarını tartmadan en kötüsünü söyleyiveriyorlar

Icime su serptin canim cok sagol. Su bi hafta bi gecse Allahin izniyle bi gorsem. Insan kendini ne kadar alistiriyormus ne zormus ..
bence üzülmek için çok erken bana da demişti yok kürtaj bilmem ne diye dünya başıma yıkılmıştı kürtaj kelimesini duyunca çok ağlamıştım ertesi gün gittim başka dr a hatta o göremeyen dr un verdiği ultrason kağıdıyla gittik gösterdik nasıl göremeiş dedi kağıda bakıp işte bebek burada dedi ve kalp atışını bile dinletti inşalla seninde öyle olacak üzüldüğünle kalacaksın ben öyle olmuştum.

Kızlar beş haftalik hamileyim az önce bi iki damla leke geldi eşim bugün geç gelecek daha hic muayene olmadım çok korkuyorum

Kizlar bnim karnim davul gibi sis ya gaz sancisi gibi bi agrim okuyo acaba usuttummu diyorum demin wc gittim cok minik bi kahverengi leke vardi olumsz dusunmek istemiyorum artik biktim

Kızlar beş haftalik hamileyim az önce bi iki damla leke geldi eşim bugün geç gelecek daha hic muayene olmadım çok korkuyorum
canım oncelıkle saqkın olkorkma...leke kırmızı mı kahverengı mı pembe mı.... ben gecen yıl bes haftalıkken uc damla kan lekeswı gelmıstı..tup bebek oldugu ıcın aglama krızı gecırıp acıle zor atmıstım sakın aglama herseyın bası sogukkanlı olmak.. drum bana progestan kapsul vermıstı ve dusuk onleyıcı ıgne yapmıstı. asla kendını yorma yat uzan sureklı camasırına bak. leke kırmızı olursa hemen dra canım.. ben7 ay boyunca sakır sakır kanama yasadım.. hep yattım ıgne oldumsukurler olsun dogurdum. kanama kırmızı ve cok olursa dra gıt canım

merhaba kızlar...
ders anlatmak ne zor geliyor.....
geçse şu zaman bi an önce de doğursak de mi hemen....

Kahverengi ve peçeteye silince geldi ağlama krizine girdim eşim de geç gelecek yatıyorum öyle

kızlar sizde de var mı bilmiyorum ama kanamam lekelenmem olmamasına rağmen bebeğimin kalbi duracak haberim olmayacak diye çok korkuyorum...
tüp bebek benimkisi progesteron jel ve pıhtılaşma önleyici iğne kullanıyorum...
siz de de var mı bu tür kaygılar bi ben miyim bööyle evhamlara kapılan???

Canım benimm dualarım seninle kuzumm ama bence daha küçüktür ondan görememişsinizdir haftaya biraz daha büyür inşallah görürsünüz, Rabbim bebeğinin sağlıklı olmasını nasip etsin üzülme stres yapmaki bebeğin 1 haftada hemencecik büyüsün tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…