• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
edatuccar

canım umarım öyledir ya.. gercı deli eettim onu zaten çok var diye. Eee annelik öyle bişey olsa gerek. Minnagim benim ya kuzum çok seviyorum onu ..

Merhaba cici annişler;
Nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir?
Ben sabah dr gittim bebişimin kalp atışını dinletti yine bu sefer oğlumuda götürdüm o da dinledi :KK49:
Tsh yükselmiş biraz inşallah azcık daha artarsa iyi olacak bizim için. Ekim 17 ye randevu verdi.
Kasık sancılarım çok oluyordu özellikle yataktan kalkarken, çok oturduğumda, karnımı sıkıştırdığımda dedim Eğer dinlenince geçiyorsa kanama yoksa korkma dedi biraz çekeceksin bunun için ilaç felan veremem dedi.
Sorun olmasında ben ağrıya razıyım bazen dayanılmaz olsa bile:KK16: Napalım bebiş için katlanacağız.
Bütün bebişleri ve sizleri öpüyorum... :confused:
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :) canım sende tsh düşüklüğü var değilmi? Benimde tam tersi tsh ım yüksek
kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyuordum iş yoğunluğundan dun dr gıttım dr hersey yolunda dedı kesemız bebegımın kalp rıtmı ve suyu ıyı durumdaymıs inş böyle gider sizlerde nevar ne yok
ne güzel hayırlı haberlerle gelmişsin canım:) ben iyiyim şükür şimdilik bulantım falanda yok. İlk hamileliğimde bulantıdan çok çekmiştim. Umarım aynı sorunu tekrar yaşamam. Zamanın çabuk geçmesini istemiycem anın tadını çıkarıcam demiştim ama cinsiyetini çok merak ettiğim için bunu başaramıyorum :) bir öğreneyim sonra rahatlıycam :)

Canim hoşgeldin iyiyiz Sağol sizi sormalı gayet iyi gorunuyorsun, bizde seni ve yavrunu opuyoruz, bende inş Allah izin verirse göreceğim kuzucugumun klp atislarini dua et bu mübarek cuma gününde, bendede bel ağrısı oluyo ama katlaniyoruz npalim
İnşallah bütün annişler bu güzel sesi biran önce duyarlar. :KK46:Dualarım sizlerle canım . Allah'ım hepimize sağ salim bir şekilde bu 9 ayı geçirmeyi nasip etsin.:KK36:

Arkadaşlar dün akşamdan beri listede düzenleme yapamıyorum hata veriyor, Kazene söyledim problemi çözmeye çalışıyorlar. Listeye ekleyemediklerim kusura bakmasınlar sorun çözülünce hemen halledicem ;)

İnşallah bütün annişler bu güzel sesi biran önce duyarlar. :KK46:Dualarım sizlerle canım . Allah'ım hepimize sağ salim bir şekilde bu 9 ayı geçirmeyi nasip etsin.:KK36:
canım sen ilk ne zaman duydun kalp atışını ya kaçoncı haftada ben 6+3 deyim bebek yok plessanta oluşmuş dedi lap atışı falan da yok geç döllen me mi acaba benimkisi

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :) canım sende tsh düşüklüğü var değilmi? Benimde tam tersi tsh ım yüksek
ne güzel hayırlı haberlerle gelmişsin canım:) ben iyiyim şükür şimdilik bulantım falanda yok. İlk hamileliğimde bulantıdan çok çekmiştim. Umarım aynı sorunu tekrar yaşamam. Zamanın çabuk geçmesini istemiycem anın tadını çıkarıcam demiştim ama cinsiyetini çok merak ettiğim için bunu başaramıyorum :) bir öğreneyim sonra rahatlıycam :)
Bende tsh düşüklüğü değilde tiroit kanseri atlattığım için drlar tsh baskılaması yapıyorlardı. Tsh'ı 0,01 lerde tutmak gerekiyordu hamile olunca da bu değer riskli o yüzden ilacımı 5 gün kestiler ve değerim bu gün 0,95 olmuş dr'um da 1-1,5 olursa sorun değil dedi. az kaldı yani.:KK49:
Tiroit öyle bir bela ki yüksekliği düşüklüğü hepsi farklı dert ama Allah'ım çaresiz dert vermesin Buna da hamd olsun.

canım sen ilk ne zaman duydun kalp atışını ya kaçoncı haftada ben 6+3 deyim bebek yok plessanta oluşmuş dedi lap atışı falan da yok geç döllen me mi acaba benimkisi
Vallahi ben bayağı bir macera yaşadıktan sonra 5+6 da duydum ama vajinal ultrason ile.
Önceki gittiğim dr sürekli olarak git gel yaptı bi türlü keseyi göremedi ben iyice stres olmuştum. Bende şimdiki dr'uma gittim ve vajinal ulturason ile bakınca hem keseyi gördü hemde kalp atışını dinletti.

kızlar gebeliği erken öğrenmek hiç iyi değilmiş ben adetime 4 gün varken evde test yapmıştım öyle öğrendim adetim 4 gün geçince de kan testinde çıktı ama daha 6. haftadayım ve dra gidip gitmemekte kararsızım bir yanım erken gidip de git gel yapma diyor bir yanım git bir baksınlar herşey yolunda mı diye zaman da geçmiyor 5+3 üm ya.
:mad::mad:

kızlar gebeliği erken öğrenmek hiç iyi değilmiş ben adetime 4 gün varken evde test yapmıştım öyle öğrendim adetim 4 gün geçince de kan testinde çıktı ama daha 6. haftadayım ve dra gidip gitmemekte kararsızım bir yanım erken gidip de git gel yapma diyor bir yanım git bir baksınlar herşey yolunda mı diye zaman da geçmiyor 5+3 üm ya.

bende gidip gitmeme konusunda karardizdim ama 6+0 da gidecegim. Bi sorun varsa da erken mudahale edilsin diye dusunuyorum

Amin canım benim çok sagol

Arkadaşlar dün akşamdan beri listede düzenleme yapamıyorum hata veriyor, Kazene söyledim problemi çözmeye çalışıyorlar. Listeye ekleyemediklerim kusura bakmasınlar sorun çözülünce hemen halledicem :KK66:
Önemli değil güzel ikiz annesi:KK46:

A
:mad::mad:[/QUO
Aynen katiliyorum 10 gun sonra gitcem daha

Bende tsh düşüklüğü değilde tiroit kanseri atlattığım için drlar tsh baskılaması yapıyorlardı. Tsh'ı 0,01 lerde tutmak gerekiyordu hamile olunca da bu değer riskli o yüzden ilacımı 5 gün kestiler ve değerim bu gün 0,95 olmuş dr'um da 1-1,5 olursa sorun değil dedi. az kaldı yani.:KK49:
Tiroit öyle bir bela ki yüksekliği düşüklüğü hepsi farklı dert ama Allah'ım çaresiz dert vermesin Buna da hamd olsun.
Çok geçmiş olsun. Amin canım. Dediğin gibi Allah çağresiz dert vermesin...

Bu tarz benim izliyorum bu kemal Doğulu mudur nedir bunu niye koymuşlar be çakma hakan akkaya

sana git veya gitme demek istemiyorum canım ama kanama veya başka ciddi bir sıkıntım olmadığı sürece ben 3 hafta daha gitmiycem. Randevu gününü bekliycem. Erken gidince insan birsürü strese giriyor.

sana git veya gitme demek istemiyorum canım ama kanama veya başka ciddi bir sıkıntım olmadığı sürece ben 3 hafta daha gitmiycem. Randevu gününü bekliycem. Erken gidince insan birsürü strese giriyor.
yok canım şükür sıkıntım yok ağrı kanama falan ama kararsızım işte ya bir aksilik varsa diye işte bir yandan de erken daha giderim şimdi yok kese yok, yok bebek yok, yok kalp atışı yok bir sürü stres valla kızımda 6+4 kalp atışı dahil her şeyini görmüştük ne bilim ya en fazla 1 hafta daha beklerim gibi geliyor.

Back