- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bende salı gidiyorum inşallahBende ayni durumdayim.haftaya ilk kontrole gitmeyi dusunuyordum. senin doktorunda teyit etmis bunu.haftaya guzel haberler aliriz ins.
hayırlı olsun canımBende 4 haftalik hamisim 13 temmuz bat tiu olmadim test verdim 4 haftalik cikti kismetse mayis annesi olucam.sanirim
canım ben de daha gitmedim kalp atısı için. sürekli git haftaya gel olsun istemedim. sende ankaradasın sanırım? hangi özele gidiyosun? testleri aile sağlıgı merkezlerinde yaptırabilirsin ama işte bazı hormon kızamık ve toxo gibi testlerini falan yapmıyo aile sağlıgı merkezleri galiba. emin olamadım.Ben oğlumda 6veya 7. Haftamda gitmiştim canım. Ama bu hamileliğimde 9. Hafta gideceğim Allah izin verirse. Bende çalışıyorum ve henüz iş yerinden kimse bilmiyor. Hem sık sık izin almak istemediğim için, hemde gitmişken hem keseyi, hem bebeği görmek istediğim için bekliycem.
Sanırım farklı canım bazı arkadaşlar yaptırmıştı :)canım heryerde farklı mı bilmiyorum ama ben hataydayım benim bütün talillerimi sağlık ocağı yaptı rubella toxplazma troid kan sayımı idrar açlık kan şekeri hepsine baktılar.
Kesnlkle devlet doktorum gereksiz çok test istemişler dedi. Yazık okadar paraya sömürüyorlarO tahliller neden yapılıyor daha yeni duyuyorum vallahi neymiş öyle 550 tl bence hastanelerin para almak için yaptığı tahlillerdir o
Canım ilk hamileliğimde yurtdışndaydım. Oradaki doktorum da her seferinde ultrasona karşıydı. Hamilelik süresi boyunca 4 kez falan bakılıyordu fakat türkiyedeki doktorum ultrasonun her hangi bir sakıncası olmadığını söylemişti. Kontrol sıklığına doktorlar karar verdiği için o konuda kendim hareket edemeyeceğim. Bir kere doktora gittikten sonra zaten şu tarihte gel diye kendileri söylüyorlar. Ortalama ayda bir gitmek gerekiyor.Bende hemen gitmeyi düşünmüyorum çok sıkda gitmeyi düşünmüyorum bir sıkıntı olmadığı sürece inşallah sağlıkla alırız kuzucukları.Ayrıca sık ve uzun sürekli ultrasona girmek sakıncalıymış bebek açısından
Evet canım git gel yapmamış olursun toksoplazma ve rubellayı sor onlar bazı yerlere göre extraymış onları da yaptır benceMerhaba canım :) ben daha dr a gitmedim. Özelden randevu aldım. 3 hafta sonra gidicem. Ama tahliller için ne kadar isteyecekler bilgim yok. Özele gitmeden 2 gün önce sağlık ocağına gidip tahlillerimi yaptırıp dr a gidince yanıma alsam diyorum. En azından yapılabilenleri sağlık ocağında yaptırayım. Mağdem böyle bir imkanımız var neden verelimki 300-500 lira.
Benim de kocaman oldu yaaaaaaGünaydın mayıs güzelleri
Mytwin tatlim gözün aydın ikizler geliyomus sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kızlar goguslerinizde bir değişiklik var mi?
Benimkiler büyüdü ve cokk ağrıyor uçları yaa
O da olucak canım kanguru gibi gezecegiz inş,. HihihiBnim biraz riskli olunca tedirgunim iki dusuk sonrasi igneden karnim nokta nokta oldu ne zormus ya hergun yapiyrum kndime sapliyorum resmen rabbim ins bu kadar cabami karsiliksz birakmaz biran evvel kocaman olsn istiyorum karnimin hamilelik kiyaftleri icin
Oy oy tuzlu ye naneli şeker ye kuzumKızlar herkese merhaba tekrar.
Son 3 gündür sabahları inanılmaz bir mide bulantısıyla uyanıyorum.Şirkette zor atıyorum kendimi. ve affedersiniz sabahları sarı su kusuyorum. Galiba tepkileri almaya başladım :)
Eşler aslında bizden tedirgin caktirmiyorlar, esin en iyisini yapıyor emin ol canımAynen canim bizde de durum öyle. Bizim yarın evlilik yildonumumuz hadi gidelim hediye olur ikimize de diyorum yok diyor. Kocalarimiz bizi hiç anlamıyor. . Onlar hamile kalsın da bakalım bu kadar sakin olurlar mı
Dr un ne gzel konuşmuş hala dert ediyorsun dayak mi istiyorsunmerhaba kızlar dün kotrolüm vardı dr plasenta oluşmuş ama henüz bebek yok dedi her şey yolunda dedi bizde kalp atışını duyarız diye gitmiştik ama bebek bile yokmuş daha göremedi haftaya tekrar bakalım dedi sizce geç mi gelişiyor keseyide 5 haftanın sonunda görştük normal mi ya çok canım sıkıldı sizinkiler ne durumda
Yaaa o fiyatlar bana da çok abartılı geldi. Gerekli gereksiz bir sürü tahlil istiyorlar demekki.. Devlet hastanesinde bir sürü sıra bekliyorsun ve adam gibi ilgilenmiyorlar. Özel hastanelerde ticarethane olmuş... Güvenemiyorsun...Kesnlkle devlet doktorum gereksiz çok test istemişler dedi. Yazık okadar paraya sömürüyorlar
Evet canım Ankaradayım. Akrapol hastanesine gidicem. Sen nereye gidiyorsun?canım ben de daha gitmedim kalp atısı için. sürekli git haftaya gel olsun istemedim. sende ankaradasın sanırım? hangi özele gidiyosun? testleri aile sağlıgı merkezlerinde yaptırabilirsin ama işte bazı hormon kızamık ve toxo gibi testlerini falan yapmıyo aile sağlıgı merkezleri galiba. emin olamadım.
Canim hoşgeldin iyiyiz Sağol sizi sormalı gayet iyi gorunuyorsun, bizde seni ve yavrunu opuyoruz, bende inş Allah izin verirse göreceğim kuzucugumun klp atislarini dua et bu mübarek cuma gününde, bendede bel ağrısı oluyo ama katlaniyoruz npalimMerhaba cici annişler;
Nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir?
Ben sabah dr gittim bebişimin kalp atışını dinletti yine bu sefer oğlumuda götürdüm o da dinledi
Tsh yükselmiş biraz inşallah azcık daha artarsa iyi olacak bizim için. Ekim 17 ye randevu verdi.
Kasık sancılarım çok oluyordu özellikle yataktan kalkarken, çok oturduğumda, karnımı sıkıştırdığımda dedim Eğer dinlenince geçiyorsa kanama yoksa korkma dedi biraz çekeceksin bunun için ilaç felan veremem dedi.
Sorun olmasında ben ağrıya razıyım bazen dayanılmaz olsa bile Napalım bebiş için katlanacağız.
Bütün bebişleri ve sizleri öpüyorum...
Çok sevindim canım ben daha gitmedim salı gideceğim inşallahkızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyuordum iş yoğunluğundan dun dr gıttım dr hersey yolunda dedı kesemız bebegımın kalp rıtmı ve suyu ıyı durumdaymıs inş böyle gider sizlerde nevar ne yok