• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya benimde arkadaslar kasık ağrısından baska sıkayetım yoktu artık sabahları sarı kusuyorummm çubuk kraker bana ıyı gelıo çantamdan cıkartmıyorum

Ya benimde arkadaslar kasık ağrısından baska sıkayetım yoktu artık sabahları sarı kusuyorummm çubuk kraker bana ıyı gelıo çantamdan cıkartmıyorum

Ya benimde arkadaslar kasık ağrısından baska sıkayetım yoktu artık sabahları sarı kusuyorummm çubuk kraker bana ıyı gelıo çantamdan cıkartmıyorum artık...

merhaba kızlar dün kotrolüm vardı dr plasenta oluşmuş ama henüz bebek yok dedi her şey yolunda dedi bizde kalp atışını duyarız diye gitmiştik ama bebek bile yokmuş daha göremedi haftaya tekrar bakalım dedi sizce geç mi gelişiyor keseyide 5 haftanın sonunda görştük normal mi ya çok canım sıkıldı sizinkiler ne durumda :110::110::KK43:

Ben oğlumda 6veya 7. Haftamda gitmiştim canım. Ama bu hamileliğimde 9. Hafta gideceğim Allah izin verirse. Bende çalışıyorum ve henüz iş yerinden kimse bilmiyor. Hem sık sık izin almak istemediğim için, hemde gitmişken hem keseyi, hem bebeği görmek istediğim için bekliycem.
canım ben de daha gitmedim kalp atısı için. sürekli git haftaya gel olsun istemedim. sende ankaradasın sanırım? hangi özele gidiyosun? testleri aile sağlıgı merkezlerinde yaptırabilirsin ama işte bazı hormon kızamık ve toxo gibi testlerini falan yapmıyo aile sağlıgı merkezleri galiba. emin olamadım.

canım heryerde farklı mı bilmiyorum ama ben hataydayım benim bütün talillerimi sağlık ocağı yaptı rubella toxplazma troid kan sayımı idrar açlık kan şekeri hepsine baktılar.
Sanırım farklı canım bazı arkadaşlar yaptırmıştı :)

O tahliller neden yapılıyor daha yeni duyuyorum vallahi neymiş öyle 550 tl bence hastanelerin para almak için yaptığı tahlillerdir o
Kesnlkle devlet doktorum gereksiz çok test istemişler dedi. Yazık okadar paraya sömürüyorlar

Bende hemen gitmeyi düşünmüyorum çok sıkda gitmeyi düşünmüyorum bir sıkıntı olmadığı sürece inşallah sağlıkla alırız kuzucukları.Ayrıca sık ve uzun sürekli ultrasona girmek sakıncalıymış bebek açısından
Canım ilk hamileliğimde yurtdışndaydım. Oradaki doktorum da her seferinde ultrasona karşıydı. Hamilelik süresi boyunca 4 kez falan bakılıyordu fakat türkiyedeki doktorum ultrasonun her hangi bir sakıncası olmadığını söylemişti. Kontrol sıklığına doktorlar karar verdiği için o konuda kendim hareket edemeyeceğim. Bir kere doktora gittikten sonra zaten şu tarihte gel diye kendileri söylüyorlar. Ortalama ayda bir gitmek gerekiyor.

Merhaba canım :) ben daha dr a gitmedim. Özelden randevu aldım. 3 hafta sonra gidicem. Ama tahliller için ne kadar isteyecekler bilgim yok. Özele gitmeden 2 gün önce sağlık ocağına gidip tahlillerimi yaptırıp dr a gidince yanıma alsam diyorum. En azından yapılabilenleri sağlık ocağında yaptırayım. Mağdem böyle bir imkanımız var neden verelimki 300-500 lira.
Evet canım git gel yapmamış olursun toksoplazma ve rubellayı sor onlar bazı yerlere göre extraymış onları da yaptır bence

Günaydın mayıs güzelleri

Mytwin Mytwin tatlim gözün aydın ikizler geliyomus sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar goguslerinizde bir değişiklik var mi?
Benimkiler büyüdü ve cokk ağrıyor uçları yaa
Benim de kocaman oldu yaaaaaa:KK47::KK30:

Bnim biraz riskli olunca tedirgunim iki dusuk sonrasi igneden karnim nokta nokta oldu ne zormus ya hergun yapiyrum kndime sapliyorum resmen rabbim ins bu kadar cabami karsiliksz birakmaz biran evvel kocaman olsn istiyorum karnimin hamilelik kiyaftleri icin
O da olucak canım kanguru gibi gezecegiz inş,. Hihihi:KK36::confused:

Kızlar herkese merhaba tekrar.
Son 3 gündür sabahları inanılmaz bir mide bulantısıyla uyanıyorum.Şirkette zor atıyorum kendimi. ve affedersiniz sabahları sarı su kusuyorum. Galiba tepkileri almaya başladım :)
Oy oy tuzlu ye naneli şeker ye kuzum:KK72:

Aynen canim bizde de durum öyle. Bizim yarın evlilik yildonumumuz hadi gidelim hediye olur ikimize de diyorum yok diyor. Kocalarimiz bizi hiç anlamıyor. . Onlar hamile kalsın da bakalım bu kadar sakin olurlar mı
Eşler aslında bizden tedirgin caktirmiyorlar, esin en iyisini yapıyor emin ol canım:KK31::cool:

merhaba kızlar dün kotrolüm vardı dr plasenta oluşmuş ama henüz bebek yok dedi her şey yolunda dedi bizde kalp atışını duyarız diye gitmiştik ama bebek bile yokmuş daha göremedi haftaya tekrar bakalım dedi sizce geç mi gelişiyor keseyide 5 haftanın sonunda görştük normal mi ya çok canım sıkıldı sizinkiler ne durumda :110::110::KK43:
Dr un ne gzel konuşmuş hala dert ediyorsun dayak mi istiyorsun:KK4::KK34:

kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyuordum iş yoğunluğundan dun dr gıttım dr hersey yolunda dedı kesemız bebegımın kalp rıtmı ve suyu ıyı durumdaymıs inş böyle gider sizlerde nevar ne yok

Kesnlkle devlet doktorum gereksiz çok test istemişler dedi. Yazık okadar paraya sömürüyorlar
Yaaa o fiyatlar bana da çok abartılı geldi. Gerekli gereksiz bir sürü tahlil istiyorlar demekki.. Devlet hastanesinde bir sürü sıra bekliyorsun ve adam gibi ilgilenmiyorlar. Özel hastanelerde ticarethane olmuş... Güvenemiyorsun...

canım ben de daha gitmedim kalp atısı için. sürekli git haftaya gel olsun istemedim. sende ankaradasın sanırım? hangi özele gidiyosun? testleri aile sağlıgı merkezlerinde yaptırabilirsin ama işte bazı hormon kızamık ve toxo gibi testlerini falan yapmıyo aile sağlıgı merkezleri galiba. emin olamadım.
Evet canım Ankaradayım. Akrapol hastanesine gidicem. Sen nereye gidiyorsun?

Merhaba cici annişler;
Nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir?
Ben sabah dr gittim bebişimin kalp atışını dinletti yine bu sefer oğlumuda götürdüm o da dinledi :KK49:
Tsh yükselmiş biraz inşallah azcık daha artarsa iyi olacak bizim için. Ekim 17 ye randevu verdi.
Kasık sancılarım çok oluyordu özellikle yataktan kalkarken, çok oturduğumda, karnımı sıkıştırdığımda dedim Eğer dinlenince geçiyorsa kanama yoksa korkma dedi biraz çekeceksin bunun için ilaç felan veremem dedi.
Sorun olmasında ben ağrıya razıyım bazen dayanılmaz olsa bile:KK16: Napalım bebiş için katlanacağız.
Bütün bebişleri ve sizleri öpüyorum... :confused:

Kızlar 15 gün önce dr gittiğimde benimde tahlillerim yapıldı. Şeker, hemoglobin, toksoplasma, tsh felan ben ek bir ücret ödemedim. Bugün de tsh baktırdım yine tahlil için ek ücret almadılar sizler neden o kadar yüksek fiyatlar söylüyorsunuz. Bu arada ben özel hastaneye gidiyorum. Eğer çok para istiyorlarsa sağlık ocağına gidin hem gebelik kaydınızı yaptırın hemde tahlillerinizi. gebelik kaydını kalp atışını ve keseyi gördükten sonra yapıyorlar.

Merhaba cici annişler;
Nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir?
Ben sabah dr gittim bebişimin kalp atışını dinletti yine bu sefer oğlumuda götürdüm o da dinledi :KK49:
Tsh yükselmiş biraz inşallah azcık daha artarsa iyi olacak bizim için. Ekim 17 ye randevu verdi.
Kasık sancılarım çok oluyordu özellikle yataktan kalkarken, çok oturduğumda, karnımı sıkıştırdığımda dedim Eğer dinlenince geçiyorsa kanama yoksa korkma dedi biraz çekeceksin bunun için ilaç felan veremem dedi.
Sorun olmasında ben ağrıya razıyım bazen dayanılmaz olsa bile:KK16: Napalım bebiş için katlanacağız.
Bütün bebişleri ve sizleri öpüyorum... :confused:
Canim hoşgeldin iyiyiz Sağol sizi sormalı gayet iyi gorunuyorsun, bizde seni ve yavrunu opuyoruz, bende inş Allah izin verirse göreceğim kuzucugumun klp atislarini dua et bu mübarek cuma gününde, bendede bel ağrısı oluyo ama katlaniyoruz npalim

kızlar nasılsınız 2 gundur gıremıyuordum iş yoğunluğundan dun dr gıttım dr hersey yolunda dedı kesemız bebegımın kalp rıtmı ve suyu ıyı durumdaymıs inş böyle gider sizlerde nevar ne yok
Çok sevindim canım ben daha gitmedim salı gideceğim inşallah

Back