2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bi olsunda hayirlisiyla saydircam ben ona safaklari :-)
Bebegin besigini nereye koycaz diyodu gecen gun
Heyecan dorukta bu gece sabah olur mu ki
Bi olsunda hayirlisiyla saydircam ben ona safaklari :-)
Bebegin besigini nereye koycaz diyodu gecen gun
Heyecan dorukta bu gece sabah olur mu ki
Merak etme canım o sana saydırır bence yok ağır kaldırma yat dinlen söyle yat böyle kalk vs. :KK43:Ayy canım ya inşallah hersey hayalimizde ki gibi olurda yüce Rabbim yüzünüzü soldurmak yüzünüzde çiçekler açar :KK60:mutluluğunuz daha da katlanır :emir_bebek:olur tatlım olur bol bol dua et ve bizi habersiz bırakma

Merak etme canım o sana saydırır bence yok ağır kaldırma yat dinlen söyle yat böyle kalk vs. :KK43:Ayy canım ya inşallah hersey hayalimizde ki gibi olurda yüce Rabbim yüzünüzü soldurmak yüzünüzde çiçekler açar :KK60:mutluluğunuz daha da katlanır :emir_bebek:olur tatlım olur bol bol dua et ve bizi habersiz bırakma
Amin canim amin.simdi evde tek basinayim inanin oyle iyi geliyo ki varliginiz.her biriniz ayri ayri duamdasiniz.muminin mumine giyabinda ettigi dua red olunmazmis.aksamin bu dar vaktinde rabbim emeklerimizi umutlarimuzi bosa cikarma lutfeyle bizede anne olmayi.

Amin canim amin.simdi evde tek basinayim inanin oyle iyi geliyo ki varliginiz.her biriniz ayri ayri duamdasiniz.muminin mumine giyabinda ettigi dua red olunmazmis.aksamin bu dar vaktinde rabbim emeklerimizi umutlarimuzi bosa cikarma lutfeyle bizede anne olmayi.
Tabi ki canım biz birbirimizi dinlenicez de Kim dinleyecek ben her zamn buradayım tabi ki her zaman birbirimize dualar edelim dua ederken de önce başkasına sonra kendimize edelim hem tatlım sen hiç sıkma canına yakında bende baslicam tedaviye o zman siz yandınız soru üstüne sorulara başlarım :KK76:

progestan iğne yaptırdım geldim canım. uzandım dinleniyorum şimdi. tuvalete gitmeye korkuyorum :) yarın kan vericem bakalım hayırlısı inşallah.yarın iki güzel haber veririz inşallah bizde seninle
Gecmis olsun canim yat dinlen.insallah yarin hayirlisiyla

Iyiyim canim cok tesekkur ederim dun trnsfer oldum bugun yatiiom Hakkimizdaki hayrlisi isallh..sana dua ediorum yarin guzel haberlerin olsn isallah sen transferden snra neler yaptin:KK66:
Amin canim cok sagol.
Ben opuda grip oldum transferde cok usudum dahada artti grbim.hep yattim 4 gun ilacta alamadim.ama genelde yattim hafif ev isleri corba karistirdim camasir katladim falan.ve sadece 1 kere markete ciktim.bide ilik dus aldim 5.gundu galiba.oyle yani artik safak dogan gunes :KK66:

Niye ki baska yerde kontrolun?
Napalim dusunmeden olmuyo.amin canim dualarinizi bekliyorum
Şırnak ta yaşıyorum Şark görevi ..tedaviye diyarbakıra gidiyoruz canım. Yumurta takibini yakın bi yerde olsun dedik canım. bu şartlar daha da zorluyor süreci ya hayırlısı :KK33:herkes dualarımda canım .bbekliyorum ssabah iyi haberlerini inş

Şırnak ta yaşıyorum Şark görevi ..tedaviye diyarbakıra gidiyoruz canım. Yumurta takibini yakın bi yerde olsun dedik canım. bu şartlar daha da zorluyor süreci ya hayırlısı :KK33:herkes dualarımda canım .bbekliyorum ssabah iyi haberlerini inş
Anladim bacim.Allah yardimcin olsun. İnsallah canim bende bekliyorum valla sabahi

Bugun fazla duygusal ve heyecanliyim sulugozun teki oldum ciktim :)
Valla ben masumum hep hormonlardan :-)

kızlar dr aradı...6 yumurtam dollenmıstı...bugun 3 gun....2 tanesı yavas bolundugu için ayırmısalar...4 tane kalmış...yarın aksam yada pazar sabahı transfer dedı...hepnız ıcın duacıyım sızde benım ıcın dua edın lutfen

kızlar dr aradı...6 yumurtam dollenmıstı...bugun 3 gun....2 tanesı yavas bolundugu için ayırmısalar...4 tane kalmış...yarın aksam yada pazar sabahı transfer dedı...hepnız ıcın duacıyım sızde benım ıcın dua edın lutfen
Oo super canim hadi hayirli olsun.
Gelsim bebisler :KK66:

Kızlar birsey sorucam dondurulmuş transferinde,regl olunca başlanan kalinlastirmk için ilaç kaç gün kullaniliyor

Arkadaşlar benim duygusal durumum alt üst oldu, her şeye kızıp ağlamaya başladım. Midem de bulanıyo mu büzüşüyo mu bilmiyorum ama yemek konusu işkenceye dönüştü... :KK43:
Hep okurdum bu belirtileri ama bu kadar erken olacağı aklıma gelmezdi... Hufff!
Transferi, opu işlemi olan, test günü gelen, yeni başlayan herkese dua ediyorum, gönlüm sizlerle. Ruh sağlığım normale döndükçe girip okuyorum da yazamıyorum işte neşesiz olduğumda. Hala sizlerleyim, iyi haberlerinizi merakla bekliyorum. Yarın ben de tekrar test yaptırıcam. Olur da olumsuz bir durum gelişirse hakkımda hayırlısı buymuş, diyelim. Rabbim bizim için en iyisini bilendir. İyi akşamlar, tatlı rüyalar herkese benim umut dolu, güzel yürekli arkadaşlarım... :KK19:

X