2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hamile kalan arkadaşlar tüp bebeklerinizi hangi merkezlerde yaptırdınız ve memnun kaldınız mi ?

kızlar çıldırıcam bana akıl verin. şimdi wc gittim peçeteye baya baya kahverengi leke geldi az buz değildi. çamur gibi. doktorumu aradım progestan iğne yaptır kalçadan implantasyon kanaması olabilir büyük ihtimalle dedi.adetmin 23. günü bugün olmam imkansız gibi. kafayı yemek üzereyim desteğinize ihtiyacım var.

kızlar çıldırıcam bana akıl verin. şimdi wc gittim peçeteye baya baya kahverengi leke geldi az buz değildi. çamur gibi. doktorumu aradım progestan iğne yaptır kalçadan implantasyon kanaması olabilir büyük ihtimalle dedi.adetmin 23. günü bugün olmam imkansız gibi. kafayı yemek üzereyim desteğinize ihtiyacım var.
Canim sakin ol drun dedigi igneyi yaptir.yat dinlen.rabbim korktuguna ugratmasin

valla cok guzel masallah..benımde 6 tanesı buyuyormus ama bugun 3. gun aramadılar daha..yarın yada c.tesı tranferım var..senın ne zaman transsfer cnm
Benın yarın transferım sabah dokuzda ınsallah Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsalla
Cnm yarın kaçıncı günün ...5.gun embeıyosunu transfer esecekler
evet besıncı gun embıryosu canım nasıl ya ıyı mı ılk denemem pek anlamıyorum senın kacıncı

Benın yarın transferım sabah dokuzda ınsallah Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsalla

evet besıncı gun embıryosu canım nasıl ya ıyı mı ılk denemem pek anlamıyorum senın kacıncı
Benımde ılk..çok. Iyı ..5.gun embrıyosunda şans yuksekmış..dılerım benımkıde 5.gune gelır...:))

Ben yatiyorum canim yarin test gunum sancim oluyo arada
Sen nasilsin napiyosun tatlim.
Yat canım yat dinlen yorma kendini bebişine iyi bak :) ben ne yapayım canım yemek yapıyorum işte arada yemek olurken girip size bakıyorum :)

Yat canım yat dinlen yorma kendini bebişine iyi bak :) ben ne yapayım canım yemek yapıyorum işte arada yemek olurken girip size bakıyorum :)
Bilmiyorum ki orda mi :KK17:
Eline saglik canim kolay gelsin..
Benim ev almis basini gidiyo :-)

Canım bu konuda tecrübeli değilim tüp bebeği daha yaptırmadım ama yakının da bi özel hastane varsa suan gidebilme gibi bi imkanın varsa git derim bence ultrasonla baksın en azından için rahat eder

Bilmiyorum ki orda mi :KK17:
Eline saglik canim kolay gelsin..
Benim ev almis basini gidiyo :-)
Bence minik cimcimemiz orada keyfine bakıyor anneside yatsın keyfine baksın dio :KK71:Sağol canım buyur gel beraber olsun :KK3:aman olsun tatlım ya ev nedir temizlenir yeterki bebişin seninle olsun iyi olsun :KK24: hem benim evinde pek farkı yok eşim uyuduğu için bugün süpürüp silemedim anlayacağın durumlar fena :KK68::KK45::KK47:

Kizlar bu kabizlik icin duphalac diye bir surup verdi ama nasil kullanmam gerektigini solemedi kullananlar varsa yardimci olurmusunuz bna

Bence minik cimcimemiz orada keyfine bakıyor anneside yatsın keyfine baksın dio :KK71:Sağol canım buyur gel beraber olsun :KK3:aman olsun tatlım ya ev nedir temizlenir yeterki bebişin seninle olsun iyi olsun :KK24: hem benim evinde pek farkı yok eşim uyuduğu için bugün süpürüp silemedim anlayacağın durumlar fena :KK68::KK45::KK47:
İnsallah tatlim :-)
Bugun ne yesem tadini alamiyorum ne pisirdin ki :KK66:
Aynen ev umrumda degil is yapilir elbet .hayirlisiyla yarin olsa su sonucumu bi ogrensem

İnsallah tatlim :-)
Bugun ne yesem tadini alamiyorum ne pisirdin ki :KK66:
Aynen ev umrumda degil is yapilir elbet .hayirlisiyla yarin olsa su sonucumu bi ogrensem
Iste hamişlik ten o tatlım bebiş kesin geliyor :KK54::KK71:valla bugün sebze yiyelim dedim tarhana çorbası yapıyorum yanına da ıspanak yemeği ama başka ne yapsam diye düşünüyorum :KK35:ve evi ayrıca dert hele bebiş kendini göstersin eşin zaten sana elini sürdürmez gerekirse kendi temizler :rolleyes:

Kizlarrrrr benim de yarin 4 iğneden sonra ilk kontrolum var. Neler olacak yarın neye bakıp ne dicekler bize.uyufum biraz rüyamda gördüm .kkontrol bile heyecanlı a nasıl bi şey bu :KK49:

X