- 21 Şubat 2015
- 145
- 79
Beni 4. Gün arayıp yarın gel demişlerdi, endişe etme olumlu düşün. Ben çok stres yapmıştım, çok zarar verir Allah korusun...canim cok sagol insallah ama daha araamadilat nezaman ararlarki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni 4. Gün arayıp yarın gel demişlerdi, endişe etme olumlu düşün. Ben çok stres yapmıştım, çok zarar verir Allah korusun...canim cok sagol insallah ama daha araamadilat nezaman ararlarki
Ben burdayım patikli siz napiosunuz bakalım bugün :)Kizlar ordamisiniz napiyosunuz
Ben yatiyorum canim yarin test gunum sancim oluyo aradaBen burdayım patikli siz napiosunuz bakalım bugün :)
Cnm yarın kaçıncı günün ...5.gun embeıyosunu transfer eseceklerBenın yarın transferım sabah dokuzda ınsallah Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
Canim sakin ol drun dedigi igneyi yaptir.yat dinlen.rabbim korktuguna ugratmasinkızlar çıldırıcam bana akıl verin. şimdi wc gittim peçeteye baya baya kahverengi leke geldi az buz değildi. çamur gibi. doktorumu aradım progestan iğne yaptır kalçadan implantasyon kanaması olabilir büyük ihtimalle dedi.adetmin 23. günü bugün olmam imkansız gibi. kafayı yemek üzereyim desteğinize ihtiyacım var.
Benın yarın transferım sabah dokuzda ınsallah Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallavalla cok guzel masallah..benımde 6 tanesı buyuyormus ama bugun 3. gun aramadılar daha..yarın yada c.tesı tranferım var..senın ne zaman transsfer cnm
evet besıncı gun embıryosu canım nasıl ya ıyı mı ılk denemem pek anlamıyorum senın kacıncıCnm yarın kaçıncı günün ...5.gun embeıyosunu transfer esecekler
Benımde ılk..çok. Iyı ..5.gun embrıyosunda şans yuksekmış..dılerım benımkıde 5.gune gelır...:))Benın yarın transferım sabah dokuzda ınsallah Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsalla
evet besıncı gun embıryosu canım nasıl ya ıyı mı ılk denemem pek anlamıyorum senın kacıncı
Yat canım yat dinlen yorma kendini bebişine iyi bak :) ben ne yapayım canım yemek yapıyorum işte arada yemek olurken girip size bakıyorum :)Ben yatiyorum canim yarin test gunum sancim oluyo arada
Sen nasilsin napiyosun tatlim.
Bilmiyorum ki orda miYat canım yat dinlen yorma kendini bebişine iyi bak :) ben ne yapayım canım yemek yapıyorum işte arada yemek olurken girip size bakıyorum :)
Canım bu konuda tecrübeli değilim tüp bebeği daha yaptırmadım ama yakının da bi özel hastane varsa suan gidebilme gibi bi imkanın varsa git derim bence ultrasonla baksın en azından için rahat ederkızlar çıldırıcam bana akıl verin. şimdi wc gittim peçeteye baya baya kahverengi leke geldi az buz değildi. çamur gibi. doktorumu aradım progestan iğne yaptır kalçadan implantasyon kanaması olabilir büyük ihtimalle dedi.adetmin 23. günü bugün olmam imkansız gibi. kafayı yemek üzereyim desteğinize ihtiyacım var.
He ınsallah canım ya besıncı gune gelınce daha mı ıyı oluyoBenımde ılk..çok. Iyı ..5.gun embrıyosunda şans yuksekmış..dılerım benımkıde 5.gune gelır...:))
Bence minik cimcimemiz orada keyfine bakıyor anneside yatsın keyfine baksın dio Sağol canım buyur gel beraber olsun aman olsun tatlım ya ev nedir temizlenir yeterki bebişin seninle olsun iyi olsun hem benim evinde pek farkı yok eşim uyuduğu için bugün süpürüp silemedim anlayacağın durumlar fenaBilmiyorum ki orda mi
Eline saglik canim kolay gelsin..
Benim ev almis basini gidiyo
İnsallah tatlimBence minik cimcimemiz orada keyfine bakıyor anneside yatsın keyfine baksın dio Sağol canım buyur gel beraber olsun aman olsun tatlım ya ev nedir temizlenir yeterki bebişin seninle olsun iyi olsun hem benim evinde pek farkı yok eşim uyuduğu için bugün süpürüp silemedim anlayacağın durumlar fena
Hic kullanmadim canim bilmiyorum .Kizlar bu kabizlik icin duphalac diye bir surup verdi ama nasil kullanmam gerektigini solemedi kullananlar varsa yardimci olurmusunuz bna
Iste hamişlik ten o tatlım bebiş kesin geliyor valla bugün sebze yiyelim dedim tarhana çorbası yapıyorum yanına da ıspanak yemeği ama başka ne yapsam diye düşünüyorum ve evi ayrıca dert hele bebiş kendini göstersin eşin zaten sana elini sürdürmez gerekirse kendi temizlerİnsallah tatlim
Bugun ne yesem tadini alamiyorum ne pisirdin ki
Aynen ev umrumda degil is yapilir elbet .hayirlisiyla yarin olsa su sonucumu bi ogrensem