canim bende yurtdisindayim sigortan karsilamio mu ?H.b SagoL cnm.. evet ve daha cOk heycanLaniyOrum tedavi baSLarken cOk rahattim.. ve birSey SOrabiLirmiyim..?! Dr 15 tane OLdugunu SÖyLedi.. ben aLmanyadayim bütün naSrafLari kendim karSiLamak zOrundayim.. ve ben dOndurmak iStemiyOrum 15 taneSi cOk pahaLi OLucak..acaba daha az kuLLanSaLar SanSim azaLir mi..?!
hmmm anladim canim hic olmazsa en kaliteli olanlarindan odeyebilecegin kdr saklattirBen 23 yaSindayim bi Sigorta buLdum 75% karSiLiyOr ama herSeyi Önce ben Ödemem gerekiyOe ve faturayi ÖyLe gÖndermeLiyim SigOrtaya.. bide para yÖnünden StreSS yapmak iStemiyOrum 15 taneye 7500 eurO dedi.. diger maSrafLari SaymiyOrum biLe..
Evet hakLiSin.. herSeyin hayirLiSi OLSun.. düSünmeden de edemiyOr inSan..hmmm anladim canim hic olmazsa en kaliteli olanlarindan odeyebilecegin kdr saklattir
zor bir süreç hakikaten Rabbim emeklerimizin karsiligini nasip etsin hayirlisiyla inşallahEvet hakLiSin.. herSeyin hayirLiSi OLSun.. düSünmeden de edemiyOr inSan..7-8 tane kuLLaniLmaSini SÖyLicem iki tane embriO kOycakLar umarim SanSim düSmez geri kaLanini da dOndurabiLirim..
Umarim iyi OLur daha tOpLama iSLemi pazarteSi.. birde kaLiteSi hakkinda ayni gün haber veriyOrLar mi..?! Bende ne kadar cOk SOru SOruyOrum.. kuSura bakma.. pLanLamaya gÖre iki embriO.. inS herSey yOLunda gider..zor bir süreç hakikaten Rabbim emeklerimizin karsiligini nasip etsin hayirlisiyla inşallah
sansin yüksek oluo 2 embrio ile kaliteleri naasilmis canim soyledilermi
Yaş 37 canım ikinci denemem anralya gelecek tüp bebek merkezicanim yas ,kecinci deneme ve merkez nedir listede bos kalmis
Kızlar ben dondurulmuş embiryo ile hamileyim şuanda şansı daha yüksek olduğu söyleniyor. Hep sıfırdan tedaviye başlayıp vücuda hormon yüklemek iğne kullanmak yerine 3-5 ilaç ile vücut daha dinlenmiş başlanıyor. Yumurta toplama işlemidr olmadığı için rahiç içi daha temiz olmuş oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin emekleriniz boş çıkmadın inşallahcanim bende yurtdisindayim sigortan karsilamio mu ?
dondurulmuşun olursa cook coook iyi olur eger denemen negatif olursa inşallah olmazda o zaman sifirdan tedaviye baslayacaksin iğneler hormonlar fln senin için cok eziyetli olur
dondurulmuslarini saklatmani tavsiye ederim cok kolay oluo sonraki denemeler
canim soracaksin tabi hepimiz burada bisiler ogreniozUmarim iyi OLur daha tOpLama iSLemi pazarteSi.. birde kaLiteSi hakkinda ayni gün haber veriyOrLar mi..?! Bende ne kadar cOk SOru SOruyOrum.. kuSura bakma.. pLanLamaya gÖre iki embriO.. inS herSey yOLunda gider..
aynen ole canim dondurulmuş ile cok rahat oluo hepimizin bol bol olsun dondurulmuslari inşallah ilerde kardeş içinde lazim olacaklarKızlar ben dondurulmuş embiryo ile hamileyim şuanda şansı daha yüksek olduğu söyleniyor. Hep sıfırdan tedaviye başlayıp vücuda hormon yüklemek iğne kullanmak yerine 3-5 ilaç ile vücut daha dinlenmiş başlanıyor. Yumurta toplama işlemidr olmadığı için rahiç içi daha temiz olmuş oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin emekleriniz boş çıkmadın inşallah
iğneleri yapmaya falan ne zaman başılıyorlar gecmişte yazılmıştır belki ama okuyamadım hepsini .adetten hemen sonramı adetliykenmiaynen ole canim dondurulmuş ile cok rahat oluo hepimizin bol bol olsun dondurulmuslari inşallah ilerde kardeş içinde lazim olacaklar
canim bir uzun protokol var adetin 21. gunu baslioiğneleri yapmaya falan ne zaman başılıyorlar gecmişte yazılmıştır belki ama okuyamadım hepsini .adetten hemen sonramı adetliykenmi
hımmm bu neye göre belli oluyorcanim bir uzun protokol var adetin 21. gunu baslio
birde kisa protokol var adetin 2. gunu baslio
InS.. tSk ederim cvpLadigin icin..rabbim kimSenin kucagini bOS birakmaSin..aynen ole canim dondurulmuş ile cok rahat oluo hepimizin bol bol olsun dondurulmuslari inşallah ilerde kardeş içinde lazim olacaklar
Hadi yaNe güzel öyle bir şey oluyorsa, demek oradan alınıp kullanılacak, çok iyi, hadi bakalım inşallah olur canım. Bende iyi bir şey yok canım negatif oldu denemem, yine orda başlayacağız bir iki ay sonra, yeni negatifi aldım, az dinlendiriyorum vücudu.. Benim çok yumurtam olmuyor, donduruluşa kalmıyor, yeniden başlayacağız kısmetse..
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah :)bende dondurulmuslari kullanicam sana kaç tane emriyo koydular?Kızlar ben dondurulmuş embiryo ile hamileyim şuanda şansı daha yüksek olduğu söyleniyor. Hep sıfırdan tedaviye başlayıp vücuda hormon yüklemek iğne kullanmak yerine 3-5 ilaç ile vücut daha dinlenmiş başlanıyor. Yumurta toplama işlemidr olmadığı için rahiç içi daha temiz olmuş oluyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin emekleriniz boş çıkmadın inşallah
olmuo canim olursa progestoron iğnesi olabilir her dr vermioKızlar birde birsey sorucam ilk defa Dondurulmuş transferi yaptiricam transfer sonrasinda yine ilki gibi iğneler vsler oluyordu dmi
dr una gore durumuna gore karar verilio chımmm bu neye göre belli oluyor
Kan sulandirici vs oluyor diye hatırlıyordum ama sevindim inşallah banada vermez :)olmuo canim olursa progestoron iğnesi olabilir her dr vermio