Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Inanırmısın hafta sonu benımkıde boyleydı dun yazdım hatta belkı okumussundur,bazen boyle yapıyor benımkıde anlamıyorum neden,bende endıselenmıstım ama bugun kıpırdak gıbı mesela🥰sanırım bazen yorgun oluyorlar yada yer degıstırıyorlar,24 saat hıc hıssedılmemesı durumunda dr a gorunmek gereklıymıs oyle demıstı dr um bende hep o sekılde dusunup rahatlamaya calısıyorum,bırde dun cıkolata yedım aksam cayla o zaman hareketlendı deneyebılırsın canım
Normalde cikolataya hemen tepki verirdi. Iste 3 gundur ona tepki vermiyor. Korkutuyor beni bıcırık😐 şu 40 hafta bitse dogsa rahatlasak🥰

Doktordan geldiiim kızlar, doktor diyet yapcaz dedi yani şekerli gıdalar hamur işleri falan hayatımızdan çıkarıyoruzz. Bir de evinde şeker aleti varsa yemekten 1 saat sonra ölçebilirsin dedii
Bişey olmaz canım cok yuksek degıl sekerın.dıkkat edersın bır sorun olmaz🙏bunlara dıkkat etmeye calısıyorum bende bu hafta.bakalım cumartesı etkısını gorecekmıyım

Eklentiler

• IMG_6257.png
    IMG_6257.png
    132,6 KB · Görüntüleme: 24
Doktordan geldiiim kızlar, doktor diyet yapcaz dedi yani şekerli gıdalar hamur işleri falan hayatımızdan çıkarıyoruzz. Bir de evinde şeker aleti varsa yemekten 1 saat sonra ölçebilirsin dedii
Cnm sekerle ilgli bir sikayetin varmiydi testten önce ? Bak doguma az kaldi sakın skma canını cabucak geçecek kolayca insallah 🤲

Bişey olmaz canım cok yuksek degıl sekerın.dıkkat edersın bır sorun olmaz🙏bunlara dıkkat etmeye calısıyorum bende bu hafta.bakalım cumartesı etkısını gorecekmıyım
Ay biz ne yicezxz🤣🤣🤣
Cnm sekerle ilgli bir sikayetin varmiydi testten önce ? Bak doguma az kaldi sakın skma canını cabucak geçecek kolayca insallah 🤲
Yoktu canımm 🥹🥹 sadece bebe hep öndeydiii
maya91 maya91 canım senın hba1c kac cıkmıstı?hıc yaptılarmı bunu? papatya113 papatya113 senınkı kac cıkmıstı kuzucum?
Yook canımm yapmadılar hiiç

Ay biz ne yicezxz🤣🤣🤣

Yoktu canımm 🥹🥹 sadece bebe hep öndeydiii

Yook canımm yapmadılar hiiç
Karnınahar,yumurta,peynir,tavuk,balık,et,tam bugday ekmegı,turp,bol yesıllık gıbı seyler yıcez kuzucum🤭daha oncedemi bakmamıslar hiç hamılelıgın basından berı hba1c ye?ayy varya hersey cok kafa karıstırıcı,tatlı hamur pırınc patates makarnadan uzak durursak bı sorun olmaz Allahın ıznıyle ama.

selam kızlar bebeğim 28 +2 günlük oldu kilosu 1260 gr dedi doktor sizinkiler bu haftada kaç kilo çocuklar doktor normal dedi.farklı bişe söylemedi.
Benim 26+6 1111 gram çıktı canım. Bana da doktor normal dedii
Karnınahar,yumurta,peynir,tavuk,balık,et,tam bugday ekmegı,turp,bol yesıllık gıbı seyler yıcez kuzucum🤭daha oncedemi bakmamıslar hiç hamılelıgın basından berı hba1c ye?ayy varya hersey cok kafa karıstırıcı,tatlı hamur pırınc patates makarnadan uzak durursak bı sorun olmaz Allahın ıznıyle ama.
Makarnadan uzak durmak:KK12:

Kızlar ibbnin yenidoğan desteğine başvuran var mı. Bir hafta bile olmadı başvuralı bu şekilde gözüküyor. Çıkmış mı oluyor acaba bilen var mı🙄

Eklentiler

• IMG_2264.jpeg
    IMG_2264.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 13
Canım ben 153 ü arayarak başvurdum. Ama komşuma 2 ay sonra gelmiş. Bu sisteme nereden bakılıyor
Burda aşağıdaki kısmı doldurunca gözüküyor sonucu. Yok üstte doğum bekleniyor yazıyor altta değerlendiriliyor yazınca nolduğunu anlamadım çıkmış mı çıkmamış mı 😂

Burda aşağıdaki kısmı doldurunca gözüküyor sonucu. Yok üstte doğum bekleniyor yazıyor altta değerlendiriliyor yazınca nolduğunu anlamadım çıkmış mı çıkmamış mı 😂
Baktım şimdi bende de öyle yazıyor ama bana müşteri hizmetlerinde ki kız olumsuz olunca 48 saat içinde dönüş olur demişti. Çıkmıştır inşallah 😄

X