canim merak edioruz sonucun u bildir lütfen!!!!!!Hayır canım iki aşılama bir negatif tüp bebek sonrası bu 2.tüp bebek denenem bu sabah transferim yapıldı hepimizin dikeğinin olmasını diliyor ve dua ediyorum
Canım benim test sonucu 109canim merak edioruz sonucun u bildir lütfen!!!!!!
Tek emriyo muydu? Tebrik ederimCanım benim test sonucu 109on gün sonra gidicez allahtan bişey çıkmazsa keseyi görmeye darısı herkesin başına inş
gozun aydin canimmmm cok güzel bir haberrrCanım benim test sonucu 109on gün sonra gidicez allahtan bişey çıkmazsa keseyi görmeye darısı herkesin başına inş
maşallah tatlim 2 tanesinide transfer yapacaklar mi?4 yumurtadan 3 tanesi kaliteliymis 2 tanesi dollenmis :)
Pazartesi transfer olur dediler
maşallah tatlim 2 tanesinide transfer yapacaklar mi?
kalirlar inşallah 2 hafta sonraya hamiş haberini paylasiriz canim Allah buyuk bol bol dua etevet canım büyük ihtimalle ikiside yaşım 36 çünkü :)
sağlam kalırlarsa pazartesiye kadar
kalirlar inşallah 2 hafta sonraya hamiş haberini paylasiriz canim Allah buyuk bol bol dua et[/QUOTE
Amenna :) hep hayırlısı diye dua ediyorum
kalırlar dimi yaa
eşime diyorum bebişlerimiz hastanede gidip alalım onları gülüyoo
galiba bu işin en zor kısmı beklemek mi ne
canim listede yoksun sanirsam bilgileri yaz ekliyimevet canım büyük ihtimalle ikiside yaşım 36 çünkü :)
sağlam kalırlarsa pazartesiye kadar
transferim olunca yazayım olur mu şekercanim listede yoksun sanirsam bilgileri yaz ekliyim
ekledim seni canim ilk mi?hangi hastane?transferin oluncada diğerlerini yazariztransferim olunca yazayım olur mu şeker
Evet canım tek ve 2 kaliteydiTek emriyo muydu? Tebrik ederim
Ankara turgut ozal unv hastanesi pko ilk tup bebekekledim seni canim ilk mi?hangi hastane?transferin oluncada diğerlerini yazariz
Ne güzel öyle bir şey oluyorsa, demek oradan alınıp kullanılacak, çok iyi, hadi bakalım inşallah olur canım. Bende iyi bir şey yok canım negatif oldu denemem, yine orda başlayacağız bir iki ay sonra, yeni negatifi aldım, az dinlendiriyorum vücudu.. Benim çok yumurtam olmuyor, donduruluşa kalmıyor, yeniden başlayacağız kısmetse..Merhaba canım :)ya sıfırdan başlamıştım sonra dayanamadım dondurulmuslari kullanmaya karar verdim Şahin hoca kabul etti sağolsun:)sen ne yaptin
canim yas ,kecinci deneme ve merkez nedir listede bos kalmisEvet canım tek ve 2 kaliteydi
hosgeldin tatlim bebisine kvusman için geri sayim baslamisBen daha yeniyim.. bu ay iLk denemem.. pazarteSi tOpLama iSLemi var..
H.b SagoL cnm.. evet ve daha cOk heycanLaniyOrum tedavi baSLarken cOk rahattim.. ve birSey SOrabiLirmiyim..?! Dr 15 tane OLdugunu SÖyLedi.. ben aLmanyadayim bütün maSrafLari kendim karSiLamak zOrundayim.. ve ben dOndurmak iStemiyOrum 15 taneSi cOk pahaLi OLucak..hosgeldin tatlim bebisine kvusman için geri sayim baslamis