2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Slm arkadasim tedavilerimiz hayirki olur ins. Bn 15 yasindayim ilk olck bzmde bugun ilaclara basladim doktorada dedim 2 embriyo transfer edemezmsiniz die hayir dedi 35 yas altina ve ilk denemelere kesinlikle dedi bncede dokt. Biraksak iyi olck Allah buyuk hakkimizsa hayrlisini verir ins.
canım ben de 26 yaşındaydım ilk denememde bana da tek embriyo transfer edebiliriz dedi. ama transfer sırasında embriyolar güçlü değil iki transfer yapalım şansımız artsın dedi.. ben de kabul ettim.. yani belli olmuyor sürece duruma göre yönlendiriyorlar...[/QUOTE]

Anladim cnm tesekkur ederim kafam cok daginik ne yapmam gerek bilmiorum.hic ilk oldugu iicinde korkuda var biraz

canım ben de 26 yaşındaydım ilk denememde bana da tek embriyo transfer edebiliriz dedi. ama transfer sırasında embriyolar güçlü değil iki transfer yapalım şansımız artsın dedi.. ben de kabul ettim.. yani belli olmuyor sürece duruma göre yönlendiriyorlar...

Anladim cnm tesekkur ederim kafam cok daginik ne yapmam gerek bilmiorum.hic ilk oldugu iicinde korkuda var biraz[/QUOTE]
benim 3.denemem bende hala korkuyorum:) doktorun dediklerine uyup süreci tamamlayacağız inş. bu süreçte hiç olumsuz düşünmeyelim her şey güzel olacak inş..

Ins cnm sen ne asamadasin?
ben adet olmayı bekliyorum başlamak için ki ilaçsız adet olamıyorum son adet tarihimin günü yarın üzerinden birkaç gün geçsin dedi dr.daha sonra ilaç kullan ikinci günü gel dedi öyle yani[/QUOTE]

Hadi.hayirlisi cnm bi adetin gelsin sende basla tedaviye ve iyi haberlerini okuyalim Allah yardmcn olsun...

Arkadaslar bisey sorucam bna yardimci olurmusunuz ilac tedavisine basldm bu 2. Gunum ne yapmam yada yapmamam yada ne yiyip icmem veya icmemem gerek bu tedaviye yardimci ek yapmm gerekn bisi varmi bilenler lutfen yazin bnm gbi olanlarda ogrenmis olur

Anladim cnm tesekkur ederim kafam cok daginik ne yapmam gerek bilmiorum.hic ilk oldugu iicinde korkuda var biraz
benim 3.denemem bende hala korkuyorum:) doktorun dediklerine uyup süreci tamamlayacağız inş. bu süreçte hiç olumsuz düşünmeyelim her şey güzel olacak inş..[/QUOTE]
Ins. Arkadasim bu da son denemen olurda kavusursun yavruna olumsuz dusunemem ki Allahim bilir otesini ve onun bildigi bize verip vermemesini sorgulaysmayiz cunku o bize daima en iyisi hsyrlisi neyse onu verir

beni de ekler misiniz? Başkent ankara tüp bebek merkezi hulusi hoca-29 yaş-sperm morfoloji sayı ve harket sorunu var.2 aşılama yaptırdık daha önce ilk tüp bebek denememiz olacak bizimde bende hasta olmayı bekliyorum. Şu an bi yandan da Doktor Q10-Polivit ve Dvitamini yazdı bana eşimede hem Q10 hemde emodex yazdı onlara başladık hadi hayırlısı inşallah olur ilk seferde rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:)

Kızlar dün test yaptim 8. Gün degerim 83 çıktı. Dün diger topiklerde yazdim Bu sayfa gözümden kaçmış.Yarın 10. Gün tekrar test yapıcam inşallah yükselmiştir. :anneadayı:
canim gozun aydin olsun cok sevidimmmmmmmmm
topiğimizin ilk hamiş haberini aldik darisitum listeye insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim canım ya inşallah Bütün arkadaşlar hamile müjde sini verir. 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Ama tek mi çift mi ayin 26 sina belli olacak.
inşallah canim insallahhhhhhh
saglikli olsunlarda güzel haberlerini beklioruzz
canim merkezin neresi listede bos kalmis

Kızlar yarın 9.günüm kan tahlili vericem dua eder misiniz?çok heyecanlıyım hakkımda hayırlısıı inşallah

Cok tesekkur ederim canım ya inşallah Bütün arkadaşlar hamile müjde sini verir. 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Ama tek mi çift mi ayin 26 sina belli olacak.

Canim sizde problem neydi nerde yaptirdin tedavini yasun 23 sanirim 2 embriyo trans. Etmisler senin istegunmiydi doktorlarinmi

X