- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #59.401
Hemsire verdi saglik ocaginda sorun olmaz dedi ya biomiyrumEmzirirken kullanılmıyor diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemsire verdi saglik ocaginda sorun olmaz dedi ya biomiyrumEmzirirken kullanılmıyor diye biliyorum
Onu pek dusunmuyrumNeden spiral denemiyorsun ben taktirdim simdilik gayet iyi hap vs seyleri takip etmek cok zor
içindeki bakir spermlerin canliligini kaybetmesini sagliyor dolayisiyla olusmus bir gebelik söz konusu degilOnu pek dusunmuyrum
Olusmus bi gebelik varsa dusuruyomus faln onfan istemiyorum onuda
Creza gibibiseyle başlıyor isim ama Türkiye de yokmuş dye okumuştum nettenKızlar merhaba. Doğum kontrol hapının emzirirken içilebilen versiyonu varmış. Adını unuttum şimdi de.
Var Türkiye'de arkadaşlar kullanıyordu nazperver den duymuştum ilkCreza gibibiseyle başlıyor isim ama Türkiye de yokmuş dye okumuştum netten
14 ay geride kaldi.. tam 10 kilo. boyunu olcmedim hic iyi hatirlattin yarin bi olceyim. ama yasitlarina oranla ufak tefek. meyve ve ekmekten baska birsey yediremiyorum. yogurt yumurta et peynir bunlar yok hayatimizda.. istah var aslinda ama yedigi cesit yok. krep yapiyorum arada onun icine herseyi katip yediriyorum. bi avuc ici kadar.gunduz hic emmiyor. ama gece 10 kere emiyo neredeyse .. artik memeler acik uyuyorum kalkiyo emiyo uyuyo:))Kızlar bebişlerin kilo ve boy durumu nasıl
Ve emzirme yi bıraktıran varmi
Merhaba canim. Benim kiz da 14 aylik zar zor is yok tatil kilo aldirayim dedim 500gr aldirdim. Ama 3 gunluk bi soguk algonligi ve iştahsızlık iki aylik emegimi yani yarim kiloyu goturdu:))) ne yapalım saglikli olsunlarda. Yasitlarindan zayif malesef... ama istah yerine geldi yine bol kalorili yedirmeye basladim. Bakalim.ins ise yarar14 ay geride kaldi.. tam 10 kilo. boyunu olcmedim hic iyi hatirlattin yarin bi olceyim. ama yasitlarina oranla ufak tefek. meyve ve ekmekten baska birsey yediremiyorum. yogurt yumurta et peynir bunlar yok hayatimizda.. istah var aslinda ama yedigi cesit yok. krep yapiyorum arada onun icine herseyi katip yediriyorum. bi avuc ici kadar.gunduz hic emmiyor. ama gece 10 kere emiyo neredeyse .. artik memeler acik uyuyorum kalkiyo emiyo uyuyo:))
Senjnkide az yiyor madem. Mecbur kalori arttırma yoluna gideceksin14 ay geride kaldi.. tam 10 kilo. boyunu olcmedim hic iyi hatirlattin yarin bi olceyim. ama yasitlarina oranla ufak tefek. meyve ve ekmekten baska birsey yediremiyorum. yogurt yumurta et peynir bunlar yok hayatimizda.. istah var aslinda ama yedigi cesit yok. krep yapiyorum arada onun icine herseyi katip yediriyorum. bi avuc ici kadar.gunduz hic emmiyor. ama gece 10 kere emiyo neredeyse .. artik memeler acik uyuyorum kalkiyo emiyo uyuyo:))
Merhaba canim. Benim kiz da 14 aylik zar zor is yok tatil kilo aldirayim dedim 500gr aldirdim. Ama 3 gunluk bi soguk algonligi ve iştahsızlık iki aylik emegimi yani yarim kiloyu goturdu:))) ne yapalım saglikli olsunlarda. Yasitlarindan zayif malesef... ama istah yerine geldi yine bol kalorili yedirmeye basladim. Bakalim.ins ise yarar
Senjnkide az yiyor madem. Mecbur kalori arttırma yoluna gideceksinya bu isten bisey anlamiyorum daha 3 aylik bebeler tosun gibi .. bebegin istahli ve kilosunun iyi olacagi daha o zamanlardan anlasiliyor .. ekmek pogaca kek gibi seyleri cok seviyor aksama kadar elinde onlardan var. evde yapiyorum seninde dedigin gibi icine faydali ne varsa koyuyorum. ama bi cocuk corbada icmeli sebze yemeli bakliyat yemeli ama yok iste. dedigin gibi saglikli olsunlar hastalanmasinlar insaallah
denedim cnm corbayi puskurtuyor direk.. bide guluyo ustune sipaBiIm.hayatimizda da malesef uzun suredir yumurta vb saglikli seyler yok:) sehriye corbasi aeviyor mesela. Domates sogan vb sebzeleri icine rendeliyorum. Dene istersen
Ama su da bi gercekki zayif olmalari kilolu birer obez adayi olmalarindan cok cok daha sağlıklıdenedim cnm corbayi puskurtuyor direk.. bide guluyo ustune sipa
Selam gizem,bende aynı durumdayım seninle :))Haziran annelerinden mart annelerine transfer olmuş bulunmaktayım
Hayırlı olsun canım cinsiyeti belli oldumu?Selam gizem,bende aynı durumdayım seninle :))