2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar merhaba. Doğum kontrol hapının emzirirken içilebilen versiyonu varmış. Adını unuttum şimdi de.

Kızlar bebişlerin kilo ve boy durumu nasıl
Ve emzirme yi bıraktıran varmi
14 ay geride kaldi.. tam 10 kilo. boyunu olcmedim hic iyi hatirlattin yarin bi olceyim. ama yasitlarina oranla ufak tefek. meyve ve ekmekten baska birsey yediremiyorum. yogurt yumurta et peynir bunlar yok hayatimizda.. istah var aslinda ama yedigi cesit yok. krep yapiyorum arada onun icine herseyi katip yediriyorum. bi avuc ici kadar.gunduz hic emmiyor. ama gece 10 kere emiyo neredeyse .. artik memeler acik uyuyorum kalkiyo emiyo uyuyo:))

14 ay geride kaldi.. tam 10 kilo. boyunu olcmedim hic iyi hatirlattin yarin bi olceyim. ama yasitlarina oranla ufak tefek. meyve ve ekmekten baska birsey yediremiyorum. yogurt yumurta et peynir bunlar yok hayatimizda.. istah var aslinda ama yedigi cesit yok. krep yapiyorum arada onun icine herseyi katip yediriyorum. bi avuc ici kadar.gunduz hic emmiyor. ama gece 10 kere emiyo neredeyse .. artik memeler acik uyuyorum kalkiyo emiyo uyuyo:))
Merhaba canim. Benim kiz da 14 aylik zar zor is yok tatil kilo aldirayim dedim 500gr aldirdim. Ama 3 gunluk bi soguk algonligi ve iştahsızlık iki aylik emegimi yani yarim kiloyu goturdu:))) ne yapalım saglikli olsunlarda. Yasitlarindan zayif malesef... ama istah yerine geldi yine bol kalorili yedirmeye basladim. Bakalim.ins ise yarar

Senjnkide az yiyor madem. Mecbur kalori arttırma yoluna gideceksin

Merhaba canim. Benim kiz da 14 aylik zar zor is yok tatil kilo aldirayim dedim 500gr aldirdim. Ama 3 gunluk bi soguk algonligi ve iştahsızlık iki aylik emegimi yani yarim kiloyu goturdu:))) ne yapalım saglikli olsunlarda. Yasitlarindan zayif malesef... ama istah yerine geldi yine bol kalorili yedirmeye basladim. Bakalim.ins ise yarar

Senjnkide az yiyor madem. Mecbur kalori arttırma yoluna gideceksin
ya bu isten bisey anlamiyorum daha 3 aylik bebeler tosun gibi .. bebegin istahli ve kilosunun iyi olacagi daha o zamanlardan anlasiliyor .. ekmek pogaca kek gibi seyleri cok seviyor aksama kadar elinde onlardan var. evde yapiyorum seninde dedigin gibi icine faydali ne varsa koyuyorum. ama bi cocuk corbada icmeli sebze yemeli bakliyat yemeli ama yok iste. dedigin gibi saglikli olsunlar hastalanmasinlar insaallah

Screenshot_20160901-101823.png kızlar sizce bu nasıl.tavsiye edermisiniz

Ay maşallah hamileler çoğaldı.ama ben niyeyse bi kaç yıl hiç cesaret edemiyorum.kizim ç ok hareketli.esimde hiç yardımcı olmaz .ondan korkuyorum herhalde

X