2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
B

Bu arada canım ikinci gebeliğe profesör onay verdi dedim ya , adam şöyle dedi;
"Her gebeliğin ayrı hikayesi vardır önceki gebelik buna referans olmaz ,rahat ol "dedi
Bende rahat oldum :)
Ama sen yinede düşünüyor isen hamile kalmayı benim dogurmami bekle, bakalım sonu ne olacak :)
Hakkımızda hayırlısı. ..
valla seninde benim.gibi baya birnundan gelmis hamilelik. her gebelik farklidir dogru demis doktor ama benimki rahim agzi yetmezliği olduğundan daha hanile olmadan sonrasi belli:) dikis olmazsa kesinlikle düşer deniyor. ne yapalim rabbim saglikli sekilde nasip etsinde 9ay sayili hundur elbet. ama suan düşünmüyorum. yani allah nezaman kismet eder bilinmez ama en az bi 3 yaşı gorelim istiyorum. bebisi hayirlisiyla kolayca dogar ins.

valla seninde benim.gibi baya birnundan gelmis hamilelik. her gebelik farklidir dogru demis doktor ama benimki rahim agzi yetmezliği olduğundan daha hanile olmadan sonrasi belli:) dikis olmazsa kesinlikle düşer deniyor. ne yapalim rabbim saglikli sekilde nasip etsinde 9ay sayili hundur elbet. ama suan düşünmüyorum. yani allah nezaman kismet eder bilinmez ama en az bi 3 yaşı gorelim istiyorum. bebisi hayirlisiyla kolayca dogar ins.

Teşekkürler canım, Inşallah Allahım sana da daha rahat gebelikler nasip eder.

Kizzlarr uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:KK15: ozledim wallahi sizleri. Bir zamanlar kim ne yapti sagligi bebegi nasil muayene gunu nezamandi diye dusunurken simdiyse bebelerimizin pesinde kosturmaktan girip bakamiyoruz bile hamdolsun:KK200:bizim gunlerimiz biraz sancili geciyor bu donem. Azi disimiz patladi kopek disinizin ucu gorundu. 2 si ayni gunde oldu .son 20 gubdur doru durust bisey yemiyor herseye mikirdanir oldu. Cabucak patlatsaydik disleri bi kendinize gelseydik. 1 yas sendromuyla ayni donemde olunca huzursuzlugunuz hat safhada. InsAllah gececek:anne: sizler neler yapiyorsunuz gecmisi cok okuyamadim bayagi birikmis. Hamislere hayirli olsun Rabb im sag salim kucaginiza almayi nasip etsin:KK200: instagram kulkananlariniz varsa beni kaplanannesi olarak ekleyebilirsiniz buradan cogu kisiyle oyle iletisim kurabiliyoruz:KK73: suan rahat rahat yaziyorum cunku Kaplan i uyuttum:KK49:

Kizzlarr uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:KK15: ozledim wallahi sizleri. Bir zamanlar kim ne yapti sagligi bebegi nasil muayene gunu nezamandi diye dusunurken simdiyse bebelerimizin pesinde kosturmaktan girip bakamiyoruz bile hamdolsun:KK200:bizim gunlerimiz biraz sancili geciyor bu donem. Azi disimiz patladi kopek disinizin ucu gorundu. 2 si ayni gunde oldu .son 20 gubdur doru durust bisey yemiyor herseye mikirdanir oldu. Cabucak patlatsaydik disleri bi kendinize gelseydik. 1 yas sendromuyla ayni donemde olunca huzursuzlugunuz hat safhada. InsAllah gececek:anne: sizler neler yapiyorsunuz gecmisi cok okuyamadim bayagi birikmis. Hamislere hayirli olsun Rabb im sag salim kucaginiza almayi nasip etsin:KK200: instagram kulkananlariniz varsa beni kaplanannesi olarak ekleyebilirsiniz buradan cogu kisiyle oyle iletisim kurabiliyoruz:KK73: suan rahat rahat yaziyorum cunku Kaplan i

Merhaba kızlar .şu dış çıkarma ne zormuş günlerdir gece uykum yok.kızım yarın 13 aylık olacak 4 .diş imiz de pirtladi. Üç beş adım atıyor
Ve hiç yemek yemiyo. west2606 west2606 canım iştah şurubu veriyordu n demi aDu neydi bende başladım bi tane ama çok fayda ettiği söylenemez. Hala 8 kilo boyu da 79 cm

Merhaba kızlar .şu dış çıkarma ne zormuş günlerdir gece uykum yok.kızım yarın 13 aylık olacak 4 .diş imiz de pirtladi. Üç beş adım atıyor
Ve hiç yemek yemiyo. west2606 west2606 canım iştah şurubu veriyordu n demi aDu neydi bende başladım bi tane ama çok fayda ettiği söylenemez. Hala 8 kilo boyu da 79 cm
cnm.merhaba. biz nutrigen üzüm çekirdeği ekstreli iştah açıcı surup kullanmaya basladik. 1 hafta sonrasinda sukurler olsun fayda etmeye basladi. bir de oglenleri bi yemek kaşığı pekmez veriyorum. hangisi fayda etti bilemem ama simdi durum iyi.

selam kızlar bnde bayağı aradan sonra girdim. 2. gebelik düşünürken seni gördüm :KK70: emzirme olayı devam mı canım. bn o yüzden tereddüt ediyorum. ilk çocukla yorucu oluyor mu?
sağlıkla kucağına al inş
canim eger calismiyorsan tehlikeli gebeliğin yoksa mutlaka ikincj yap :) ben malesef bu sebeplerden dolayı ertelemek zorundayim

Bizimki de aynı canım is
cnm.merhaba. biz nutrigen üzüm çekirdeği ekstreli iştah açıcı surup kullanmaya basladik. 1 hafta sonrasinda sukurler olsun fayda etmeye basladi. bir de oglenleri bi yemek kaşığı pekmez veriyorum. hangisi fayda etti bilemem ama simdi durum iyi.
İsme baktım. İnşallah fayda eder.her gören kızıma bişey diyo moralim bozuluyo

bizim bayramda 10. çıktı. acaba kalsiyum eksikliği fln var mıdır az çıkmasında dr a bi sor istersen. dşyet yapıyorsan sütündeli verim düşebilir. iştah sorunu çok sıkıntı ama maşallah boyu iyi kilosu neden az acaba yediğide boya gidiyor herhalde. evde fırsst buldukça bi kaşıkta birşey verden toplamda iyi yemiş olur. diş çıksrırken kerem de bişi yemiyor. sıcaklardan meyve yiyiyor. pekmez değilde keçi boynuzu özü ver istersen gğnde bşr tatlı kaşığı fln hem kan yapar.

canim eger calismiyorsan tehlikeli gebeliğin yoksa mutlaka ikincj yap :) ben malesef bu sebeplerden dolayı ertelemek zorundayim

valla hem istiyorum hemde hesap kitap katışıyor. köye gidip hayvancılıpa başlama niyetindeyix ama bebekle zor bi yaşına fln gelmesi lazım.

bu konu da bomboş kalmış, telefonum arıza yaptı da anca buraya girdim bende :KK70:

Yok be
bizim bayramda 10. çıktı. acaba kalsiyum eksikliği fln var mıdır az çıkmasında dr a bi sor istersen. dşyet yapıyorsan sütündeli verim düşebilir. iştah sorunu çok sıkıntı ama maşallah boyu iyi kilosu neden az acaba yediğide boya gidiyor herhalde. evde fırsst buldukça bi kaşıkta birşey verden toplamda iyi yemiş olur. diş çıksrırken kerem de bişi yemiyor. sıcaklardan meyve yiyiyor. pekmez değilde keçi boynuzu özü ver istersen gğnde bşr tatlı kaşığı fln hem kan yapar.

valla hem istiyorum hemde hesap kitap katışıyor. köye gidip hayvancılıpa başlama niyetindeyix ama bebekle zor bi yaşına fln gelmesi lazım.

bu konu da bomboş kalmış, telefonum arıza yaptı da anca buraya girdim bende :KK70:[/QUOT]benim kız kaşık görünce püskürtü yo daha. Meyve yı Zeynep' de çok seviyo.hayvancılık çok zor iş için köydeyiz çok zor bebekle olacak iş değil
Daha çok bekleriz sayfa boş kaldı.
Maşallah senin dikış de yoktu demi dogumda

selam kızlar bnde bayağı aradan sonra girdim. 2. gebelik düşünürken seni gördüm :KK70: emzirme olayı devam mı canım. bn o yüzden tereddüt ediyorum. ilk çocukla yorucu oluyor mu?
sağlıkla kucağına al inş

Canim emzirmeyi 13. Ayda bitaktirdim ogluma. Zaten sut kesilmis idi , oglum emzik niyetine kullaniyordu beni :)
Ama cok iyi bir cocuk doktorumuz var ve bana dogurana kadar emzir sonrada ikisini birden emzirirsin demisti. Fakat benim sut olnayinca bosuna yormak istemedim kendimi.gebeligimin 7. Ayina kadar emdi.
canim yorucu oluyor evet ama ikisini bir atlatip rahata erecegim diye teselli ediyorum kendimi :)
zaten oylede boylede yorucu bir vazife annelik. Oglum suan bana cok bagli tabiri caiz ise yapisik ikiz gibiyiz. En azindan kardesi gelince bir oyun arkadasi olacak. Bende rahat edicem :)

Ayyy kızlar moralim bozuk. Kızım iki saat önce mama sandalyesinde düştü. Ana kucağı boyunda
Kafa üstü dustu.moralim çok bozuldu
Hareketlerinde bi degişıklık yok.birsey olmaz demi insallah

Ayyy kızlar moralim bozuk. Kızım iki saat önce mama sandalyesinde düştü. Ana kucağı boyunda
Kafa üstü dustu.moralim çok bozuldu
Hareketlerinde bi degişıklık yok.birsey olmaz demi insallah

Canım hemen doktora götür
Ay canım allaha şükür bişey olmadı. Şimdi küçük bi ilçeye bağlı köydeyiz. Gecende bi dus tu götürdük doktra .adam gülüyo resmen sinir oldum.gözlerine falan baktı gönderdi ondan artık kendim kontrol ediyorum dün çok panik oldum
Ama Allah a şükür bişey olmadi

Ay canım allaha şükür bişey olmadı. Şimdi küçük bi ilçeye bağlı köydeyiz. Gecende bi dus tu götürdük doktra .adam gülüyo resmen sinir oldum.gözlerine falan baktı gönderdi ondan artık kendim kontrol ediyorum dün çok panik oldum
Ama Allah a şükür bişey olmadi
bazı doktorlar da insanı gereken başka bir şey yapmıyorlar . çok geçmiş olsun canım

Hanımlar nasılsınız? Bebeklerimiz büyüdü. Biz ayın 26 sında 13 aylık olacağız. Yürümeye başladı çoktan. Bir kaç kelime söyleyebiliyor. Benim size sorum olacaktı. Oğlum artık bez bağlamak istemiyor. Çıkartmaya çalışıyor. Kakası nı tuvalete yapıyor. Tuvalet eğitimine başlayan var mı? Lazımlık felan aldınız mı? Ne önerirsiniz? Direk klozet bağlanan taz lar var, merdiveni felan onlar için ne diyorsunuz? Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

X