2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hanımlar nasılsınız? Bebeklerimiz büyüdü. Biz ayın 26 sında 13 aylık olacağız. Yürümeye başladı çoktan. Bir kaç kelime söyleyebiliyor. Benim size sorum olacaktı. Oğlum artık bez bağlamak istemiyor. Çıkartmaya çalışıyor. Kakası nı tuvalete yapıyor. Tuvalet eğitimine başlayan var mı? Lazımlık felan aldınız mı? Ne önerirsiniz? Direk klozet bağlanan taz lar var, merdiveni felan onlar için ne diyorsunuz? Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
benimkide sicaklar baslayali bezi turup cekiyor resmen hic istemiyor baglayana kadar bin takla atiyoruz izin vermiyor. tuvalet egitimi icin bence cok erken daha. bizim icin yani.. yürümüyor da daha.

Merhaba kizlar. bebeklerin kilosuna baktiniz mi 13 ayda kac gram almoslar cok merak ediyorum. benim kizim 400gr. almis. iui mi acaba. gerci aylardir kilo almiyordu

Selam kizlar ..kafayi siyirmak uzereyim kizum hic bisey yemiyo
Basta istah surubu fayda ediyordu.oda etmiyo artik.ne versem sanki zehir gibi kafayi ceviriyo zorlayinca agliyo
15 gunfur yurumeye basladi bi dk durmuyo.aylardr kilo almiyo moralim cok bozuk hala 8 kilo.

M mehtapmhtp88 canim sende benim istah surubindam kullaniyordun nasil kizinin durum.bide ne kadar veriyorsun surupdan
canim surupmu fayda etti bize bilmiyorum ama istahi duzeldi sukur. ben ilaca ek olarak oglenleri bi yemek kasigi kadar uzum pekmezi dee veriyordum. istah actigi söyleniyor. ikisi birden fayda etti bi de ben kizim qz yediginden kalorisini c9k arttiriyorum bomba deyim yerindeyse valla. her yedigine mutlakaaa tereyagi eklerim. ama seninki kesin dis sikintisi da cekiyordur. üzülme.

sevdigi seyler yokmu bi sure onlara yönel.

canim surupmu fayda etti bize bilmiyorum ama istahi duzeldi sukur. ben ilaca ek olarak oglenleri bi yemek kasigi kadar uzum pekmezi dee veriyordum. istah actigi söyleniyor. ikisi birden fayda etti bi de ben kizim qz yediginden kalorisini c9k arttiriyorum bomba deyim yerindeyse valla. her yedigine mutlakaaa tereyagi eklerim. ama seninki kesin dis sikintisi da cekiyordur. üzülme.

sevdigi seyler yokmu bi sure onlara yönel.
Ay nerde canim benim kizin sevfigi bisey yok.bende oyoe yapmaya calisiyrm.biraz ceviz faln veriyorum.ama sevdihi hic bisey uok.evde yeni pekmez yok bende baslayim insallah.. Bu aralr emmeye dustu bundan mi biomiyorum

X