- 18 Aralık 2015
- 254
- 132
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #59.301
aferin paşaya erkenden yürümüş.maşallah.Selam kızlar, benim oğlum baya yürüyo artık sokakta da kendi kendine yürüyo ama tedbir amaçlı elimi bırakmıyo anca kedi falan görünce heycanlanıp bırakıyoüstte 4 altta 2 toplam 6 dişimiz var. Bıcır bıcır konuşuyo kendince bişeyler anlatıyo tüm gün
Beni enneee diye böyle yumuşacık bi sesle uyandırıyo yan yana uyuyosak mesela, yatağındaysa biraz daha çoşkulu bi sesle bağırıyobende böyle durumlar. İnşallah hepiniz ve bebekler iyidir :)
Sağol canım sanırım sen de sünnet yaptırmışsın, hayırlı olsun, Allahım damatlığını da göstersin inşallah..aferin paşaya erkenden yürümüş.maşallah.
Aminnnnmyadesmom sağol canım allah çocuklarımızla sağlıklı gelecekler göstersin.
maşallah Paşa'ya iyi besliyorsun demekk:?))))))Selam kızlar, benim oğlum baya yürüyo artık sokakta da kendi kendine yürüyo ama tedbir amaçlı elimi bırakmıyo anca kedi falan görünce heycanlanıp bırakıyoüstte 4 altta 2 toplam 6 dişimiz var. Bıcır bıcır konuşuyo kendince bişeyler anlatıyo tüm gün
Beni enneee diye böyle yumuşacık bi sesle uyandırıyo yan yana uyuyosak mesela, yatağındaysa biraz daha çoşkulu bi sesle bağırıyobende böyle durumlar. İnşallah hepiniz ve bebekler iyidir :)
Sorma kuzum beni yiyecek nerdeysemaşallah Paşa'ya iyi besliyorsun demekk:?))))))
Evet kız ben kizima bugün kpri ve tsort giydirdimBir de yaşasın ankaraya yaz geldi yazacaktım
ben de ben deEvet kız ben kizima bugün kpri ve tsort giydirdim
Ona rağmen terlediben de ben de
supermis tavsiyelerin Teşekkürler canım benim :)))M mehtapmhtp88 canım ben sana kaçtır yazacağım ya unutuyorum ya da işim çıkıyor.yemeği kolaylamak için bir kaç tavsiye verecektim.hani bir gün de olsa yemek yapıyorsun ya onu çokça yap.fazlasını buzluğa at.başka bir gün çıkarır hazırlarsın. Konserve ürünler can kurtarıcı. Mesela bakla/ fasülye Soğanı Salçayı ekleyince 10 dk da hazır oluyor .tabi bunları boş gününde haşlayıp buzluğa atarsan daha ucuza geliyor. Hazır noodle lar var onları sıcak suyla hazırlayıp tavukla soteledin mi çok karın doyuruyor. Maydanoz yeşil soğan dere otu gibi yeşillikler doğrayıp yağın içinde saklarsan hem uzun süre çürütmeden kullanabiliyorsun hem de anında salata yapabiliyorsun. Bir de evin işini kolaylamak için yoksa kurutma makinesi al.2-3 saat içinde çamaşırlar ütüye hazır hale geliyor.bir de ben internette görmüştüm tam yapamadım ama yine de işe yaradı.yün yastıktan aldığım yünleri didip biraz ıslatıp top haline getirdim.eski bir ince çorabı içinde en yüksek derecede yıkadıktan sonra Kurutma makinesinde kuruttum ama tam top olmadı.ben de çorabın içinden çıkarmadan kullanıyorum.bu topları çamaşır yıkarken içine koyunca çamaşırlar yumuşatıcısız hem yumuşak oluyorlar hem çabuk kuruyorlar hem de kırışıklıkları azalıyor.tamamen statik elektrikle alakalı.biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir.
bura 35 derece ya. ojuldayim yaniyoruzzzzzBir de yaşasın ankaraya yaz geldi yazacaktım
rica ederim canım.aklıma geldikçe yazarım daha :)supermis tavsiyelerin Teşekkürler canım benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?