- 18 Aralık 2015
- 254
- 132
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #59.281
nerelerdesini cnm sen:) seninki de genis yer istiyor bence. yataga da 3kisi zor allah yardimcimiz olsun:)
Benim kızımın alt dişleri beş buçuk aylıkken çıktı üst dişleri sekiz aylıkken çıktı.seninkinin arası dahami uzunKizlar benim kızımın alt dişleri cikali aylar oldu ama ustler hala çıkmadı.böyle olan var mı yoksa cikmalimiydi şimdiye kadar
Kizlar sizin minikler erken cıkarmıs , benim kızım 11 aylık daha yeni çıktı dişiBenim kızımın alt dişleri beş buçuk aylıkken çıktı üst dişleri sekiz aylıkken çıktı.seninkinin arası dahami uzun
Benim kızımın bugün beşinci dışı çıktı .dış çıkması genetik gorumcenin oglununkide erken ciktiKizlar sizin minikler erken cıkarmıs , benim kızım 11 aylık daha yeni çıktı dişi4- 5 gün oluyor heralde en gec nehir hanimin ki cikti
Bizim de ilk dişimiz 7 aylıkken çıktı altta 2 tane duruyodu tavşan gibi geçenlerde de üstten bi tane patlatmış henüz pek belli olmuyoKizlar benim kızımın alt dişleri cikali aylar oldu ama ustler hala çıkmadı.böyle olan var mı yoksa cikmalimiydi şimdiye kadar
oğlumun ikinci dişi de yeni çıktı bir hafta oldu.ama üst dişin eti kabarmış.Kizlar sizin minikler erken cıkarmıs , benim kızım 11 aylık daha yeni çıktı dişi4- 5 gün oluyor heralde en gec nehir hanimin ki cikti
canım benim oğlanın daha iki dişi var.hiç ateşi çıkmadı ama biz iki kere kan aldırdı. Elinin üzerinden kan alıyorlar.ama size kan tahlili isteyecekleri sanmam.tabi eğer dişten ateşi çıkıyorsa.Günaydın herkese 2 gündür kızımın ateşi var alt yan kesici dişleri çıkıyor üstte 4 altta 4 dişimiz oldu ama bu dişler diğerlerinden daha zor çıktı çok huysuz iştahsız bi bebek oldu fitil ve ateş düşürücü şurup verdim sürekli duş aldırıyorum bisüre düşüyor sonra tekrar çıkıyor ateşi sizdede böyle oldumu birazdan doktora gidicez tahlil falan yaparmı acaba daha önce hiç kan yada idrar testi yaptırmadık nasıl oluyor beni bilgilendirirmisiniz?
Diğer dişleri bizde rahat çıkarttık çok şükür ama bunda soğuk algınlığıda varmış oyüzden böyle olmuş dün doktara gittik antibiyotik fitil ve şurup verdi şimdi daha iyi çok şükür Allah sağlık versin bebeklerimize inşallahcanım benim oğlanın daha iki dişi var.hiç ateşi çıkmadı ama biz iki kere kan aldırdı. Elinin üzerinden kan alıyorlar.ama size kan tahlili isteyecekleri sanmam.tabi eğer dişten ateşi çıkıyorsa.
Allah düğününü de göstersin inşallah :) konuyla alakasız ama oğlunuza uyku eğitimini kaç aylıkken verdiniz. Benim oğlum 11 aylık geç kaldığımı düşünüyorumHanımlar nasılsınız?bebekleriniz nasıl? Biz bugün oğlumu sünnet ettirdik.1 yaşından önce olsun istedim.aslında daha erken istiyordum ama nasip bugüneymiş.ben çok korkuyorum ama çok basit bir işlemmiş. Yalnız işlem boyunca o içli içli ağlaması beni çok üzdü.acıdan değil de oraya zorla yatırılmaktan ağladı. Bugünü de kolayca atlattık. Allah başka zeval vermesin.hasta ve zulüm görmüş, savaş görmüş bebek/çocuklara sağlık ve mutluluk versin.hepinizi öpüyoruz.
Hayırlı olsun.damatliginida gormeyi nasip etsin Allah çok çabuk da iyileşir insallahHanımlar nasılsınız?bebekleriniz nasıl? Biz bugün oğlumu sünnet ettirdik.1 yaşından önce olsun istedim.aslında daha erken istiyordum ama nasip bugüneymiş.ben çok korkuyorum ama çok basit bir işlemmiş. Yalnız işlem boyunca o içli içli ağlaması beni çok üzdü.acıdan değil de oraya zorla yatırılmaktan ağladı. Bugünü de kolayca atlattık. Allah başka zeval vermesin.hasta ve zulüm görmüş, savaş görmüş bebek/çocuklara sağlık ve mutluluk versin.hepinizi öpüyoruz.
Hayırlı olsun pasanın sünneti:) erken yaptırmak iyi olmuş. Bende 3 aylıkken yaptırdım çok çabuk geçtiHanımlar nasılsınız?bebekleriniz nasıl? Biz bugün oğlumu sünnet ettirdik.1 yaşından önce olsun istedim.aslında daha erken istiyordum ama nasip bugüneymiş.ben çok korkuyorum ama çok basit bir işlemmiş. Yalnız işlem boyunca o içli içli ağlaması beni çok üzdü.acıdan değil de oraya zorla yatırılmaktan ağladı. Bugünü de kolayca atlattık. Allah başka zeval vermesin.hasta ve zulüm görmüş, savaş görmüş bebek/çocuklara sağlık ve mutluluk versin.hepinizi öpüyoruz.
Hayırlı olsun canım. Allah damatligini da gostersin İnsallah. Çabucak geçer inşallahHanımlar nasılsınız?bebekleriniz nasıl? Biz bugün oğlumu sünnet ettirdik.1 yaşından önce olsun istedim.aslında daha erken istiyordum ama nasip bugüneymiş.ben çok korkuyorum ama çok basit bir işlemmiş. Yalnız işlem boyunca o içli içli ağlaması beni çok üzdü.acıdan değil de oraya zorla yatırılmaktan ağladı. Bugünü de kolayca atlattık. Allah başka zeval vermesin.hasta ve zulüm görmüş, savaş görmüş bebek/çocuklara sağlık ve mutluluk versin.hepinizi öpüyoruz.
teşekkür ederim canım.ben de çok erken uyku eğitimi vermedim 7 aylıktı.önce ağlatmadan denedim ama çok zorladı.bir hafta ağlatarak kendi odasında kendi başına uyumasını sağladım. Ama bir danışmandan ya da kitaptan referans almanı öneririm.çünkü bazı zamanlar ne yapacağını şaşırıyorsun.senin bebeğin için de geç olabilir biraz zorlanırsın çünkü bebeğin artık alışkanlık sahibi ve çoğu şeyin farkında ama olmayacak şey değil.benim bebeğim gibi saat başı uyanarak ikinizi de yoruyorsa biraz gereklilik oluyor.Allah düğününü de göstersin inşallah :) konuyla alakasız ama oğlunuza uyku eğitimini kaç aylıkken verdiniz. Benim oğlum 11 aylık geç kaldığımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?