- 18 Aralık 2015
- 254
- 132
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #59.321
sorma nasıl bir nem var.şimdi askılı bodyle geziyor evde.Ona rağmen terledi
Silemezsin ama kıble yada kazen yada muneye cagir terbiyesiz bakKızlar bir şey soracağım.ben yıkanabilir bebek bezi satıyorum ya.bir konu açmıştım. Kadının Biri de gelmiş benim konumun altında kendi bezlerini satmaya çalışıyor. Onun mesajlarını silebilir miyim? Ne yapmam gerekiyor?
Canim peki sulu yemek buzlugq atsam tadinda bir degisme olur mu. denedin mi hic. Ramazan geldi ve çalışıyorum ve bebek. cildiricigim:)rica ederim canım.aklıma geldikçe yazarım daha :)
canım neden bilmiyorum ama buzluğa konan her şeyin tadında ufakta olsa bir değişiklik oluyor.ben sulu yemeğe sonradan az biraz salçalı su katıyorum. yeni pişmiş gibi oluyor.Canim peki sulu yemek buzlugq atsam tadinda bir degisme olur mu. denedin mi hic. Ramazan geldi ve çalışıyorum ve bebek. cildiricigim:)
Çok geçmiş olsun eğer kendi doktorunuza güvenmiyorsanız muhakkak götürün başka bi doktora bu arada ben şuruplarını dolaba koymuyorum zaten evi standart 25 derecede tutmaya çalışıyorum ilaçlar da mutfağın serin bi köşesinde duruyorYine ateşi var yine salyaları akıyor ve yine ishal kızımmmoff boğaz enfeksiyonu diyor doktor ilaçlarını veriyorum ama düzelme yok başka bi doktora daha götürüp bağırsak paraziti varmı diye tahlil yaptırıcam çünkü ya kurt yada diş yapar böyle şeyleri yazıyor heryerde bide bişey sormak istiyorum şurupları buzdolabına koyuyoruz çıkrttıktan hemen sonra içiriyormusunuz bekleyip ılıkmı içiriyosunuz?peki tekrar tekrar ısınıp dolaba koymak şurupları bozmazmı?
Canim ayninproblemle dr.a gittik bugun 3 gundur ates dusmiyor. bogazi sis.is dedi. ilaclar verdi yine. ne yapalim uyacagiz mecbur. bizim.antibiyotik yalniz buzdolabinda saklaniyor digerleri oda sıcaklığı. İshal e cok dikkat et yaz gunu susuz kalmasın amanYine ateşi var yine salyaları akıyor ve yine ishal kızımmmoff boğaz enfeksiyonu diyor doktor ilaçlarını veriyorum ama düzelme yok başka bi doktora daha götürüp bağırsak paraziti varmı diye tahlil yaptırıcam çünkü ya kurt yada diş yapar böyle şeyleri yazıyor heryerde bide bişey sormak istiyorum şurupları buzdolabına koyuyoruz çıkrttıktan hemen sonra içiriyormusunuz bekleyip ılıkmı içiriyosunuz?peki tekrar tekrar ısınıp dolaba koymak şurupları bozmazmı?
Aaa süper:) nereye yolculuk??? Ben herşeyi mustela kullanıyorum güneş kreminide mustela aldım canım.Hanımlar nasılsınız? Kimilerinin doğum günü geçti kimileri de bizim gibi gün sayıyor değil mi? Biz doğum günü için eşimle oturup konuştuk.çağırmak istediğimiz çok çok önemli insanlar yoktu.gelen kişi sayısı 7yi geçmezdi.zaten 2 haftadır yok balkon düzenle yok cam sil yok dikiş odası yap derken helak oldum.o kadarlık kişi için yiyecek yapıp yorulmama deymeyeceğinde karar kıldık.oğlum eşim ve ben ilk defa tatile çıkacağız.doğum gününü yemyeşil bir yerde denize bakarken kutlayacağız.çok romantik olacakyalnız size bir sorum var. Bebekle tatilde olmazsa olmaz ihtiyaçlar nelerdir? Bir de güneş kremi için tavsiyemiz var mı?
Canım kremi güneşe çıkmadan önce sütüde güneşlendikten sonra sür. Mesela güneş kremi sürdün daha sonra yıkadın ya bebişi sonrada güzelce sütü sür pamuk gibi olsun:)yesilinci canım şimdi baktım. güneş sütü ile kremi arasındaki farkı bilmiyorum ben. hangisi ne işe yarıyor? hangisi daha önemli?
teşekkür ederim canım. mustelanın şampuan + güneş kremi + sütü 55 tlye buldum. onu alayım bari. evet bilimum haşere oğluşuma aşık. nerde olsak buluyorlar yavruşumu. kremimiz sinek-böcük kovar aletlerimiz halihazırda bekliyor.Canım kremi güneşe çıkmadan önce sütüde güneşlendikten sonra sür. Mesela güneş kremi sürdün daha sonra yıkadın ya bebişi sonrada güzelce sütü sür pamuk gibi olsun:)
Oh mis gibi orman kokusu... Sinek ve böcek sokmalarına karşı krem götürmeyi unutma canım. İyi tatiller şimdiden:)
Hahhahh taze tatlı kannnn:) sivriler hücum ediyodurteşekkür ederim canım. mustelanın şampuan + güneş kremi + sütü 55 tlye buldum. onu alayım bari. evet bilimum haşere oğluşuma aşık. nerde olsak buluyorlar yavruşumu. kremimiz sinek-böcük kovar aletlerimiz halihazırda bekliyor.
bir de en olmadık yerlerden sokup çocuğumu deli ediyorlar. Kaşını, burnunun ucunu vbHahhahh taze tatlı kannnn:) sivriler hücum ediyodur
yaaaa cok güzel. bizde daha bi plan yapmadik yaz icin. bebekle nasil olur zor olurmu bilmiyorum benim kiz cok cadi. deniz falan degilde bu tarz biyer cok guzel olurdu aslinda. yer ayirdiniz mi peki arastirdin nasilmis fiyatlar falan. ay bende cok istedim suan:))yesilinci Kocaeli Yuvacık'ta doğa evleri var.onlardan birinde kalacağız. ahşap evler ve yemyeşil doğa :) tam bize göre. canım ürünleri internetten mi alıyorsun?
canım çok uygun fiyatları. kişi başı 80 tl. yeri araştırdım. yemekleri hariç çok beğenmişler. manzarası felan süper. ben de bebekle ilk defa uzağa gideceğim. heyecanlıyımyaaaa cok güzel. bizde daha bi plan yapmadik yaz icin. bebekle nasil olur zor olurmu bilmiyorum benim kiz cok cadi. deniz falan degilde bu tarz biyer cok guzel olurdu aslinda. yer ayirdiniz mi peki arastirdin nasilmis fiyatlar falan. ay bende cok istedim suan:))
Canim olur atsana bi bakayim bende. bi de nezaman gideceksiniz.canım çok uygun fiyatları. kişi başı 80 tl. yeri araştırdım. yemekleri hariç çok beğenmişler. manzarası felan süper. ben de bebekle ilk defa uzağa gideceğim. heyecanlıyımistersen yerin webadresini telefonunu felan mesaj atayım.burdan reklam yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?