• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hanımlar ben yine sorularla geldim.ilk sorum menenjit aşısı yaptırdınız mı ? 10. Ayda yapılıyor sanırım.
2. Sorum bebeğini için yürüme arkadaşı kullanıyor musunuz ? Ben 50 tl ye chicco nunkini buldum.alsam mı acaba. ? Gün boyu bacaklarımın arkasına açılacak yürümeye çalışıyor
Ben yaptırdım zaten doktorumuz çok önemli olduğunu söyledi internetten de gösterdi Nasıl bi duruma geliyo hasta çocuklar anında vurun dedim zaten. Çok yaygın bi mikrop değilmiş ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Yürüme arkadaşıda kızıma tutturdum ebebekte mümkün değil elini sürmedi bende almadım:halay:

artık uyuturken zorlandığını hissediyor musun yoksa eski rutin devam ettiriyor mu?
Buara biraz diş sıkıntısı var,bide emziğini fırlatma alışkınlığı başladı.Habire emziği atıp kahkaha atıyo,kalkıp emziği yıkıyorum falan sıpa uğraştırıyor biraz.Biz birlikte yatıyoruz akşam uykusuna yanında yatıyorum öyle uyuyo,sonra yatağına alıyorum.Gündüzleri ananesi ve babanesi ayakta sallıyolar.Bi türlü beceremediler yatıp uyumayı.:işsiz::kızgın:

Kızlar oto koltuğu hangi marka kullanıyosunuz?artık puset küçük geliyor bizde oto koltuğu alıcaz ama karar veremedik yatış pozisyonu olmasını özellikle istiyoruz.sizce hangi marka daha iyi?

cnm doktora sordum bir bucuk yasinda menenjit asisi demisti sanirim. yine sorarim. bide yurume arkadasida neymis ilk defa duyuyorum :) bakayim bende
ccanım bugün doktora gittik oğlum 3 gündür ishaldi. Salgın varmış.dikkat edin kızlar bebeğinize. Orada sordum menenjit aşısını.9. Aydan itibaren yapılmaya başlanıyor dedi.kaçırma olur mu? 3 dolu bir de 2 dolu varmış.
Kız ben de bebek bezi satayım diye instagramdan hesabı açtım orada gördüm.bir bebek iterek yürüyordu.bulayım da atayım foto.ben de ilk defa duydum.

Ben yaptırdım zaten doktorumuz çok önemli olduğunu söyledi internetten de gösterdi Nasıl bi duruma geliyo hasta çocuklar anında vurun dedim zaten. Çok yaygın bi mikrop değilmiş ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Yürüme arkadaşıda kızıma tutturdum ebebekte mümkün değil elini sürmedi bende almadım:halay:
canım benim amcam küçükken menenjit olmuş.zeka geriliği vardı.canım benim bi defteri vardı oraya yazardı. Bugün sarışın kız gördüm.esmer gördüm diye.çok çok önemli menenjit aşısı.
İlk adım arabası için yorumlara baktım önce tereddüt ediyormuş bebekler.hareket ediyor ya. Sonra alışıyorlarmış.ben de bilemedim gerekli mi?

Buara biraz diş sıkıntısı var,bide emziğini fırlatma alışkınlığı başladı.Habire emziği atıp kahkaha atıyo,kalkıp emziği yıkıyorum falan sıpa uğraştırıyor biraz.Biz birlikte yatıyoruz akşam uykusuna yanında yatıyorum öyle uyuyo,sonra yatağına alıyorum.Gündüzleri ananesi ve babanesi ayakta sallıyolar.Bi türlü beceremediler yatıp uyumayı.:işsiz::kızgın:
canım benim oğlan eline ne geçse aşağı atıyor.hatta yatakta eliyle sürükleyerek köşeye getirip fırlatıyor sonrada arkasından bakıp gülüyor.:KK53::KK53: ben artık sabahları uyutuyorum sadece öğlen uykusu yetiyor. 2 saat uyuyor.ben de öğlenleri sallayarak uyutuyorum.:anne:

Canım biz geçen ay umreye gittik. Umre için menenjit ve çocuk felci aşısı yapılıyor. bana yaptılar ama ömere yapmadılar. Çocuk felci aşısı zaten karma aşıda varmış
maşallah sana biz şurda şuraya götürmeye korkuyoruz bebekleri.almış ta nereye götürmüşsün.aferin kız sana.

maşallah sana biz şurda şuraya götürmeye korkuyoruz bebekleri.almış ta nereye götürmüşsün.aferin kız sana.
:) valla bir yere giderken kırk kere düşünüyorum gittiğim yerde bebekle nasıl yaparım diye ama umre muhtesem geçti çok şükür:) emeklemeyi orda öğrendi sıpa:₺

Kızlar ben kocama tekrar aşık oldum :KK200::KK68: kvdem eşimin ablasıyla kalıyor. Abla da 1 günlüğüne başka bir yerde kalacakmış.eşimi arayıp siz annemin yanında kalır mısınız demiş.evlerin arası uzak mesafe.eşim de benim oğlumun uyku rutini var , o bozulur demiş.ben de buna çok sevindim.ben uyku eğitimi verirken bana çok kızmıştı ama şimdi beni anlıyor ve kendi ailesi bile olsa bu konu da beni destekliyor.
Not:kayınvalidemi seviyorum. bizim eve gelmesini teklif ettik.ben evde tek başıma kalabilirim bir şey olursa sizi ararım dedi.

Kızlar ben kocama tekrar aşık oldum :KK200::KK68: kvdem eşimin ablasıyla kalıyor. Abla da 1 günlüğüne başka bir yerde kalacakmış.eşimi arayıp siz annemin yanında kalır mısınız demiş.evlerin arası uzak mesafe.eşim de benim oğlumun uyku rutini var , o bozulur demiş.ben de buna çok sevindim.ben uyku eğitimi verirken bana çok kızmıştı ama şimdi beni anlıyor ve kendi ailesi bile olsa bu konu da beni destekliyor.
Not:kayınvalidemi seviyorum. bizim eve gelmesini teklif ettik.ben evde tek başıma kalabilirim bir şey olursa sizi ararım dedi.
Süper:)

eşlerin destegi çok önemli gercekten cocuk buyuturken. sağolsun bende cok gordum esimden.

Merhaba arkadaşlar ben de çok hastayım kizimda bulaştı ilaç iciyrz ikimizde dua edin bize İnsallah

Selam kızlAr, nasılsınız bebişler nasıl :KK51:

Back