2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hahhaaa D Blok dimi:) banada pek bi çekici gelirdi? Ya o tostun patatesi haşlanıp salçaylamı kavruluyodu sence??? Olsa yerdik valla şimdi ortaokuluda mı orda okudun

yesilinci gece gece tost yaptıracaksın bize :) bence patates haşlanıp salçayla karıştırılıyordu.çünkü pişmemiş salça tadı oluyordu. evet orataokulu da orada okudum.

yesilinci gece gece tost yaptıracaksın bize :) bence patates haşlanıp salçayla karıştırılıyordu.çünkü pişmemiş salça tadı oluyordu. evet orataokulu da orada okudum.
Aynı lezzeti alacağımı bilsem üşenmezdim valla:) oğlan uyudu karnım aç meyveyle geçiştiriyorum düşün yani o tostun şuan benim için anlamını bende ortaokulu orda okudum. Aaa hatırlıyomusun 23 nisan için nijeryadan misafirler gelmişti okula?

aaa iyi hatırladın.bazılarının evinde kalmışlardı.benim annem çalıştığı için çağıramamıştık, üzülmüştüm :) gir yat kız sen de hazır uyutmuşsun çocuğu, açlığını burda azdırma.ben de diyorum bu kız neden durup durup tost diyor :)

Uyumuşum zaten:)

Aynı şeyi ben dün düşündüm biliyor musun! Her annenin alması gereken bir eğitim mutlaka

yesilinci kesinlikle öğrenmemiz gerekiyor.bebeklerimiz kendini korumayı bilmiyorlar.benim oğlum bütün gün ayakta.her şeye tutunarak yürümeye çalışıyor.gerçi bir şeye tutunmadan önce bi yokluyor bu beni taşır mı diye ona göre hareket ediyor.ama yine de bebek bu, belli olmaz.ben ses olmasın diye oğlumun kapısının dilini içeri itmiştim.kilit oturmuyor sadece itip açıp kapatıyoruz.dün mutfağı toplarken o kendi oynasın diye odasında bıraktım.baktım pıt pıt el sesleri geliyor.kapıyı çekip açmış peşim sıra geliyor.çok sevimli ve akıllıca ama aklım oynadı.ben farketmeden başına bir şey gelir diye korktum.odasını tehlikelere karşı izole ettik ama diğer odalar öyle değil.
oğlum ilk doğduğunda bir kitaptan ilk yardım konularına bakayım dedim.allahım o ne yok kalbi duranlar yok nefessiz kalanlar.bir de o şekile resimler var.oğlumu onların yerine koyunca benim kalbim durmuştu.bir daha da bakmadım kitaba.ama şimdi ihtiyaç duyuyorum.

Bu minikler büyüdükçe tatlılaşıyorlar:) söylediklerinin anılarını yaşıyoruz nerdeyse.. İlk yardımı mutlaka öğrenmeliyiz ama o kitaptan değil:))))) bende ciddi anlamda tedirginim.. Tehlikeli ne varsa ömer orda.. Hiç böyle bir alışkanlığı yoktu ama eline geçeni ağzına almaya başladı. Mama sandalyesinde ayağa kalkıyor önceden kemerini bağlamıyordum artık sıkı sıkı bağlıyorum. Fenayız yani:) 5 kilo vermişim şimdiden büyüdükçe dahada gidecek gibi:)

yesilinci aynen aynen mama sandalyesinin tezgahı oturuyor. Ben de yeni bağlamaya başladım.Ömercik annesine şimdiden yardımcı.5 kilo vermesine yardım etmiş

:) memnunum kilomdan. Hamileyken aldığım kiloyu doğumdan sonra verdim. Ben zayıflayınca çirkinleşiyorum yaa 57 kiloyum küçücük kalmışım gibi geliyor:)
boyun da uzunsa çok daha zayıf görünüyorsundur. ben de 55 kiloyum ama 168 boy.zayıf olmak değil de eskisi gibi fit olmak istiyorum.ama spor yapacak enerji bulamıyorum kendimde bir de doğru düzgün yemek yiyemiyorum.

boyun da uzunsa çok daha zayıf görünüyorsundur. ben de 55 kiloyum ama 168 boy.zayıf olmak değil de eskisi gibi fit olmak istiyorum.ama spor yapacak enerji bulamıyorum kendimde bir de doğru düzgün yemek yiyemiyorum.
Aynen yaa spor yapmaya çok ihtiyacım var sıkılaşmam lazım. Evimin arkadında spor salonu var ama hangi ara gidebilirm ki!!! Ben evde yapamıyorum hiç.. Aslında spor yaptığımda daha enerjik oluyorum biliyor musun? Helede o gün yüzdüysem acayip pozitif bir insana dönüşüyorum

Kızlar çok mutluyum oğlum bugün emerek uyudu. dikkati çok dağınık uyuturken hep kucağımda sırtını sıvazlayarak sakinleştiriyorum.son bir kaç gündür.kucağımda kendini emme pozisyonuna getiriyordu.yine meme vermeye çalışıyordum ama istemiyordu.ya da çok kötü ısırıyordu.bugün çok hafif ısırdı önce.sonra emmeye başladı.ben şok oldum.yavrum emerek uyudu yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…