- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #59.181
Hahhaaa D Blok dimi:) banada pek bi çekici gelirdi? Ya o tostun patatesi haşlanıp salçaylamı kavruluyodu sence??? Olsa yerdik valla şimdiyesilinci ay zaten o kantine bayılırdım.tostu hiç hatırlatma.tadı aklıma geldi.oofff dışarı o tostun koksu yayılırdı.çok güzel bir okulumuz vardı.hani aylık dergi alırdık hatırlıyor musun?bazen dergi almaya bahçedeki o eski köhne binaya giderdik.bayılırdım oraya gitmeye.
Aynı lezzeti alacağımı bilsem üşenmezdim valla:) oğlan uyudu karnım aç meyveyle geçiştiriyorum düşün yani o tostun şuan benim için anlamınıyesilinci gece gece tost yaptıracaksın bize :) bence patates haşlanıp salçayla karıştırılıyordu.çünkü pişmemiş salça tadı oluyordu. evet orataokulu da orada okudum.
aaa iyi hatırladın.bazılarının evinde kalmışlardı.benim annem çalıştığı için çağıramamıştık, üzülmüştüm :) gir yat kız sen de hazır uyutmuşsun çocuğu, açlığını burda azdırma.ben de diyorum bu kız neden durup durup tost diyor :)Aynı lezzeti alacağımı bilsem üşenmezdim valla:) oğlan uyudu karnım aç meyveyle geçiştiriyorum düşün yani o tostun şuan benim için anlamınıbende ortaokulu orda okudum. Aaa hatırlıyomusun 23 nisan için nijeryadan misafirler gelmişti okula?
Uyumuşum zaten:)aaa iyi hatırladın.bazılarının evinde kalmışlardı.benim annem çalıştığı için çağıramamıştık, üzülmüştüm :) gir yat kız sen de hazır uyutmuşsun çocuğu, açlığını burda azdırma.ben de diyorum bu kız neden durup durup tost diyor :)
Süper olan tosttuAy supersinizzz.kizlarr
Aynı şeyi ben dün düşündüm biliyor musun! Her annenin alması gereken bir eğitim mutlakaHanımlar şimdi bir haber okuyunca aklıma geldi.ilkyardım hakkında neler biliyoruz? ilkyardım eğitimi aldınız mı?almadıysanız nerelerden alınır biliyor musunuz? okuduğum haberin linkini de paylaşayım.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ini-dislerini-kirarak-hayata-dondurdu.925914/
bir de kızılayın sitesinde ilk yardım eğitimi var oraya da göz atabilirsiniz.
Bu minikler büyüdükçe tatlılaşıyorlar:) söylediklerinin anılarını yaşıyoruz nerdeyse.. İlk yardımı mutlaka öğrenmeliyiz ama o kitaptan değil:))))) bende ciddi anlamda tedirginim.. Tehlikeli ne varsa ömer orda.. Hiç böyle bir alışkanlığı yoktu ama eline geçeni ağzına almaya başladı. Mama sandalyesinde ayağa kalkıyor önceden kemerini bağlamıyordum artık sıkı sıkı bağlıyorum. Fenayız yani:) 5 kilo vermişim şimdiden büyüdükçe dahada gidecek gibi:)yesilinci kesinlikle öğrenmemiz gerekiyor.bebeklerimiz kendini korumayı bilmiyorlar.benim oğlum bütün gün ayakta.her şeye tutunarak yürümeye çalışıyor.gerçi bir şeye tutunmadan önce bi yokluyor bu beni taşır mı diye ona göre hareket ediyor.ama yine de bebek bu, belli olmaz.ben ses olmasın diye oğlumun kapısının dilini içeri itmiştim.kilit oturmuyor sadece itip açıp kapatıyoruz.dün mutfağı toplarken o kendi oynasın diye odasında bıraktım.baktım pıt pıt el sesleri geliyor.kapıyı çekip açmış peşim sıra geliyor.çok sevimli ve akıllıca ama aklım oynadı.ben farketmeden başına bir şey gelir diye korktum.odasını tehlikelere karşı izole ettik ama diğer odalar öyle değil.
oğlum ilk doğduğunda bir kitaptan ilk yardım konularına bakayım dedim.allahım o ne yok kalbi duranlar yok nefessiz kalanlar.bir de o şekile resimler var.oğlumu onların yerine koyunca benim kalbim durmuştu.bir daha da bakmadım kitaba.ama şimdi ihtiyaç duyuyorum.
Vermeyim ya istemiyorumyesilinci aynen aynen mama sandalyesinin tezgahı oturuyor. Ben de yeni bağlamaya başladım.Ömercik annesine şimdiden yardımcı.5 kilo vermesine yardım etmiş
:) memnunum kilomdan. Hamileyken aldığım kiloyu doğumdan sonra verdim. Ben zayıflayınca çirkinleşiyorum yaayesilinci a a kilo vermek istemeyen kadın.hanımlar toplanın dövmeye gidiyoruz şaka bi yana hayırdır,neden kilo vermek istemiyorsun?
boyun da uzunsa çok daha zayıf görünüyorsundur. ben de 55 kiloyum ama 168 boy.zayıf olmak değil de eskisi gibi fit olmak istiyorum.ama spor yapacak enerji bulamıyorum kendimde bir de doğru düzgün yemek yiyemiyorum.:) memnunum kilomdan. Hamileyken aldığım kiloyu doğumdan sonra verdim. Ben zayıflayınca çirkinleşiyorum yaa57 kiloyum küçücük kalmışım gibi geliyor:)
Aynen yaa spor yapmaya çok ihtiyacım var sıkılaşmam lazım. Evimin arkadında spor salonu var ama hangi ara gidebilirm ki!!! Ben evde yapamıyorum hiç.. Aslında spor yaptığımda daha enerjik oluyorum biliyor musun? Helede o gün yüzdüysem acayip pozitif bir insana dönüşüyorumboyun da uzunsa çok daha zayıf görünüyorsundur. ben de 55 kiloyum ama 168 boy.zayıf olmak değil de eskisi gibi fit olmak istiyorum.ama spor yapacak enerji bulamıyorum kendimde bir de doğru düzgün yemek yiyemiyorum.
Hemde hiiççççyesilinci tabi ki spor insanı zinde tutuyor ama başlamak için enerji yok bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?