• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
gerginlik hepimizde oluyor kizlar yalniz degilsiniz....

kizim iki gecedir ilaclara ragmen dusmeyen atesle cebellesiyor. burun akıntısı da baslayinca bugun doktorumuza gittik. bogazi cok kotu sismis dedi. suan antibiyotik ve 4saate bir olmak üzere iki ates düşürücü basladik malesef.... ufak şeylerde sabirsiz davraniyoruzya hani. yemin ederim iki gündür su gözlerim uyku gormemis ama sikayetci degil yeterki kizim iyi olsun. hastaliklari cok zor. istah icinde supravit ve zinco surup verdi. inşallah ilaçlar ise yararda kuzum bi an once iyi olur dua edin... ilk defa 38.5derece atesini gordum maleseffff..
Benim kizimda yeni iyileşti.ateşi 39lari buldu.doktor biseyi yok deyip gönderdi baktık gene aynı gittik ondan sonra ilaç verdi.çocukların hastalığı bir ayrı zor.

denizzeynep denizzeynep ben Keçiören bebesiyim ömrümün yarısı orada geçti.çocukken gazinoda oturuyorduk.sonra dutluğa taşındı. Ama Keçiöreni karış karış bilirim.az bisikletle gezmedim:KK71:

Ben 86lıyım siz küçüksünüzdür benden.çizmecide ilk ve orta okulu okudum.kalaba anadolu lisesine gittim.

Ben 86lıyım siz küçüksünüzdür benden.çizmecide ilk ve orta okulu okudum.kalaba anadolu lisesine gittim.
:)))) sessiz sessiz takip ederim sizi hepkeçiören çüzmeci felan deyince sessiz kalamadım:)))) aynı dönemde okumuşuz ilkokul öğretmenim burhan yılmazdı:)

:)))) sessiz sessiz takip ederim sizi hepkeçiören çüzmeci felan deyince sessiz kalamadım:)))) aynı dönemde okumuşuz ilkokul öğretmenim burhan yılmazdı:)
konu adını değiştirip keçiörenli anneler yapcaz :rapci::KK49::rolleyes:
hatırlayamadım ya.benim öğretmenim süleyman alkandı.

konu adını değiştirip keçiörenli anneler yapcaz :rapci::KK49::rolleyes:
hatırlayamadım ya.benim öğretmenim süleyman alkandı.
Bende hatırlayamadım.. Sabahçı öğlenci farkı vardı bizde galiba... Yaa kantinde patatesli tost yapılırdı hatırlıyomusun??? Böyle yuvarlak ekmeğe.. Uff tadı hala damağımda valla sık sık hatırlarım o tostu:kk77: Ben artık ankarada değilim, özlüyorum memleketimi:(

yesilinci yesilinci ay zaten o kantine bayılırdım.tostu hiç hatırlatma.tadı aklıma geldi.oofff dışarı o tostun koksu yayılırdı.çok güzel bir okulumuz vardı.hani aylık dergi alırdık hatırlıyor musun?bazen dergi almaya bahçedeki o eski köhne binaya giderdik.bayılırdım oraya gitmeye.

Back