• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bnm kiz da toplasan 3 saat uyuyordur gunduz. ama gece uykumuz siz gibi uzun degil.... 9 saat oluyor en fazla. ha onceden elli kere uyanirdi. careyi yerde yatmakta bulduk. kizim yataginda rahat hareket edemediginden durmadan uyaniyormus meğer. cok zor oluyor belim tutuluyor ama ne yapayim yere yatak swriyorum. kizim done done uyuyor odayi turluyor gece resmen :KK70:. babamizda cogu zaman bizle tabi.

Canım benim kızım da öyle beşiğinde uyumuyor yanıma alıyorum çok dönüyor durmuyor hiç küçücük yerde yatıyoruz biz de eşimle yatağı kızım kaplıyor :uykucu: bazende biz kızımla ayrı uyuyoruz eşim ayrı elinde kaldık bu minigin :KK70:bu arada geçmiş olsun canım
siz ne güzel hep birlikte uyuyorsunuz.biz de denedik ama oğlum elimi kımıldatsam uyanıyordu.o da uykusuz kalmasın diye odasını ayırdık.ama gece özlüyorum oğlumu.sabah koşa koşa gidiyorum yanına.

teşekkür ederim dusundugun icin cnm. bebegim bugun yeni yeni agzina bi iki lokma almaya basladi. asiri oksurugu var. uyuyamiyor oksurunxe ağlıyor nasil agriyorsa bogazi. ....atesimiz 3 gun surdu simdi yok. insallah iyi olur en kisa zamanda.
rica ederim canım.inşallah geçer çabucak.

bende yetisemiyorim valla bazen robot gibi hissediyorum valla is ev bebek deli oluyor insan:)
size gıptayla bakıyorum zaten.ben evde olduğum halde bitmiyor iş güç.siz nasıl hallediyorsunuz? Bi de benim eşim çok dağınıktır. İki çocuk büyütüyor gibi hissediyorum.aslında söylesem yapıyor da söylemezsem hiç aklına bile gelmez.

siz ne güzel hep birlikte uyuyorsunuz.biz de denedik ama oğlum elimi kımıldatsam uyanıyordu.o da uykusuz kalmasın diye odasını ayırdık.ama gece özlüyorum oğlumu.sabah koşa koşa gidiyorum yanına.

Canım bizim kızın beşiğini odamıza almamıza rağmen uyumuyor , yatırıyorum 1 - 2 saat uyuyor en fazla :KK24: ağlıyor yanına gidiyorum bana sarılıyor bırakmıyor yanımda uyumak istiyor keşke bizimki de ayrı uyusa :anne:

Bebişi kız olan arkadaşlar eski yazılanları hızlıca bi taradım ama gözden kaçırdıysam da kusura bakmayın kızımda 3. Ayından beri vajinal yapışıklık vardı dr masaj falan gösterdi biraz açıldı yine kapandı bu şekilde 10. Aya kadar geldik baktım iyice kapanmış için rahat etmedi gittik yine dr baktı normalde pek müdahale önermiyo ama bizimki çok kapandığı için çocuk cerrahına yönlendirdi açtılar ama kızımın canından can gitti tabi benimde o ağladı ben ağladım. Saatlerce susmadı 4 gün oldu şimdi artık idare eder çok ağlamıyo ama altını açar açmaz bacaklarını kitliyo pansuman gerekiyo korkutmakta istemiyorum yarımsaat 45 dk alt değiştiriyoruz pansumanı çok dikkatli yapıyorum 15 gün boyunca Oraya gazlı bez sıkıştırmam gerekiyo tekrar kapanmaması için umarım bir daha kapanmaz tekrar aynı işlemi yaptırabileceğimi sanmıyorum böyle bir deneyim yaşayan var mı
Benim kızım da da olmuştu ama kendiliğinden açıldı doktor krem vermişti estradiol içeren bir krem biliyorsundur onu bile sürmedim ergenlikte rahat açılıyormuş Can'ım kendi kendine cerrahi müdahale çok mu gerekliymiş?

Benim kızım da da olmuştu ama kendiliğinden açıldı doktor krem vermişti estradiol içeren bir krem biliyorsundur onu bile sürmedim ergenlikte rahat açılıyormuş Can'ım kendi kendine cerrahi müdahale çok mu gerekliymiş?
Bizim doktorumuz bu zamana kadar hiç bir müdahalede bulunmadı sadece masaj yap kendiliğinden açılır hatta az bişey açık olsada yeter ilerde açılır Dedi ama git gide daha fazla kapandı artık mecbur kaldı kremi zaten hiç önermedi Tek dileğim tekrar kapanmasın siz çok şanslıymışsınız

size gıptayla bakıyorum zaten.ben evde olduğum halde bitmiyor iş güç.siz nasıl hallediyorsunuz? Bi de benim eşim çok dağınıktır. İki çocuk büyütüyor gibi hissediyorum.aslında söylesem yapıyor da söylemezsem hiç aklına bile gelmez.
esim.duzenli allahtan. buz nasil mi hallediyoruz halledemiyoruz tabiki :KK70: evin bazen savas alanina döndüğünü görüyorum ama elimden bisey gelmiyor. sabah 6 aksam 12 ve gece yarmadan düşünüyorum acaba gun icerisinde 5dakikada olsa oturdummu diye. hayir hayir kesinlikle oturmamis oluyorum. ne yapalim artik:) mesela tencere yemegi yapamıyorum kolay kolay. hep baait seylerle gecistiriyorum. firin yemegi fln. bazen makarna bazen disardan soyluyoruz :)) ama bnm kiza dunya yemek yapıyorum da hanimimiz lutfedip yemiyor. nyse saglikli olsunlarda.

ha kizlar konusu gelmisken. ev isi yemek temizlik olsun. pratik çözümleriniz varmi bunlari birbirimizle paylassak. sevaba gireriz belki:)) bebekliyiz sonuçta

Canım benim kızım da öyle beşiğinde uyumuyor yanıma alıyorum çok dönüyor durmuyor hiç küçücük yerde yatıyoruz biz de eşimle yatağı kızım kaplıyor :uykucu: bazende biz kızımla ayrı uyuyoruz eşim ayrı elinde kaldık bu minigin :KK70:bu arada geçmiş olsun canım
nerelerdesini cnm sen:) seninki de genis yer istiyor bence. yataga da 3kisi zor allah yardimcimiz olsun:)

çok teşekkür ederim.1 aydır emmiyordu canım.kendisi bırakmıştı.şimdi kendisi emmek istedi.tek dilimiz vardı.dün baktım ikinci diş görünmeye başlamış.sanırım onun ağrısından emek istemedi.ama benim süt çok azaldı. Buarada senin bebişin nasıl oldu?
Hanımlar bir de şu emerek ısırma durumunu danışacağım size.ısırınca nasıl tepki veriyorsunuz, nasıl vazgeçiriyorsunuz.Hayır yapma dersem memeden yine soğur diye korkuyorum.çenesini tutup ağzını açmaya çalışıyorum ama pek etkili olmadı.
ben şşşştttt diyorum bırakıyor hemen. ama iyi bişey değil sanırım yaptığım çünkü çok korkmaya başladı şşşşttt sesinden . hemen kafasını kucağıma gömüp bekliyor öylece... ama bende acıdan yapıyorum aslında korkutmak istemezdim :((((

Ay bugün ne çok sorum var bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor. Benim oğlum 3 saat uyuyor. Gecede 10- 12 saat. Artık uykusu zor geliyor.sabah uykusunu artık kesmeli miyim acaba?
gündüz uyusun diye arabayla gezmelere başladım artık bebek koltuğunda 1 saat dolaştıktan sonra uykuya dalıyor yarım saat uyuyor ... sabahta annem sallayarak zorla yarım saat uyutuyormuş .. toplam 1 saat.
gece de bol emmeli uyanmalı 9 - 10 saat..

benim kız sabah 10.30 gibi yatıp 12.30 gibi kalkar,öğleden sonrada 15.00 gibi yatıp 16.00 gibi kalkar.Akşamda 19.30-20.00 arası uyurçSabah 7.30 a kadar.Gündüz dediğin gibi hemen hemen 3 saat uyuyor.

öööfff çok piiss kıskandım :))) maaşaallah canım..

Canım bizim kızın beşiğini odamıza almamıza rağmen uyumuyor , yatırıyorum 1 - 2 saat uyuyor en fazla :KK24: ağlıyor yanına gidiyorum bana sarılıyor bırakmıyor yanımda uyumak istiyor keşke bizimki de ayrı uyusa :anne:
benim oğlan da her saat başı uyanıyordu.. Uyku eğitimi verince 12 saat uymaya başladı.şimdi bir sese uyansa bile kendikendine uyuyor.yalnız yatak gerçekten geniş olmalı. Oğlum tepine tepine başını yatağa değdirinceye kadar yatağı dolanıyor.

Benim kız bir ara duzmiati gece iki uç defa kalmıyordu şikayetim yoktu ama bütün gece ağlıyor uykusunda sık sık uyanıyor.dış çıkartıyor yine.uyku eğitimi vermek konusunda çekinceleri var.ve bide bayadir yanında yatıyor.beşikte uyumuyor.

Benim kız bir ara duzmiati gece iki uç defa kalmıyordu şikayetim yoktu ama bütün gece ağlıyor uykusunda sık sık uyanıyor.dış çıkartıyor yine.uyku eğitimi vermek konusunda çekinceleri var.ve bide bayadir yanında yatıyor.beşikte uyumuyor.
c az nım uyku eğitimi vermekte geciktiğimiz için maalesef ilk başlarda çok ağlıyorlar ama uyku düzenleri oturunca yeme alışkanlıklarına tut oyun oynama süreleri ce heyecanlar da değişiyor.daha aktif daha dinç oluyorlar.

Back