• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebisler inizn isimleri ne başka gruplarda herkes birbirinin bebislerinize isimleri ni falan biliyo bende çok merak ediyrm bizim gruptakiler de

Kızlar bu aralar canım çok sıkkın .eşim aşırı ilgisz bi insan.zaten iş nedeniyle kızım doğunca çok ufak bi yere geldim
Burada hiç kimsem yok .yasitin bi insan yok
Esimle bütün gün konusmasam oda konuşmaz
Ve bazen kızım özellikle yemek yedirirken falan sesimi yükseliyor um kızıma
Sonra moralin çok bozuluyo.nasıl gececk bu durum bilmiyorum. Kafama takiyrum herşeyi
Bana dua edin olurmu

Kızım için canımı veririm ama.bazen bağırıyorum sonra çok üzülüyorum
Bi sen değilsin canım.bende yalnızım bunalıyorum.sıkıntıya gelemez oldum.benden gece çok kızıyorum. Sonra sabah üzülüyorum sariliyorum.kucaklıyorum .ama yine aynı.

Sinirlerin yıpranıyor.çok normal.hele uykusuzluk çok fena yapıyor insanı.resmen kişiliği değişiyor insanın. Merak etmeyin bu günlerde geçecek.hem bebekleriniz size küsmüyordur bile.üstelik siz olmasanız ne yapar onlar.

Sinirlerin yıpranıyor.çok normal.hele uykusuzluk çok fena yapıyor insanı.resmen kişiliği değişiyor insanın. Merak etmeyin bu günlerde geçecek.hem bebekleriniz size küsmüyordur bile.üstelik siz olmasanız ne yapar onlar.
O değilde sen olmasan biz ne yapardik

gerginlik hepimizde oluyor kizlar yalniz degilsiniz....

kizim iki gecedir ilaclara ragmen dusmeyen atesle cebellesiyor. burun akıntısı da baslayinca bugun doktorumuza gittik. bogazi cok kotu sismis dedi. suan antibiyotik ve 4saate bir olmak üzere iki ates düşürücü basladik malesef.... ufak şeylerde sabirsiz davraniyoruzya hani. yemin ederim iki gündür su gözlerim uyku gormemis ama sikayetci degil yeterki kizim iyi olsun. hastaliklari cok zor. istah icinde supravit ve zinco surup verdi. inşallah ilaçlar ise yararda kuzum bi an once iyi olur dua edin... ilk defa 38.5derece atesini gordum maleseffff..

Kızlar bu aralar canım çok sıkkın .eşim aşırı ilgisz bi insan.zaten iş nedeniyle kızım doğunca çok ufak bi yere geldim
Burada hiç kimsem yok .yasitin bi insan yok
Esimle bütün gün konusmasam oda konuşmaz
Ve bazen kızım özellikle yemek yedirirken falan sesimi yükseliyor um kızıma
Sonra moralin çok bozuluyo.nasıl gececk bu durum bilmiyorum. Kafama takiyrum herşeyi
Bana dua edin olurmu
cnm erkekler de bebek gibi istyorlarki hep onlarla ilgilenelim. seninkide ilgi istiyordur az biraz kandiriver canim aaaa

gerginlik hepimizde oluyor kizlar yalniz degilsiniz....

kizim iki gecedir ilaclara ragmen dusmeyen atesle cebellesiyor. burun akıntısı da baslayinca bugun doktorumuza gittik. bogazi cok kotu sismis dedi. suan antibiyotik ve 4saate bir olmak üzere iki ates düşürücü basladik malesef.... ufak şeylerde sabirsiz davraniyoruzya hani. yemin ederim iki gündür su gözlerim uyku gormemis ama sikayetci degil yeterki kizim iyi olsun. hastaliklari cok zor. istah icinde supravit ve zinco surup verdi. inşallah ilaçlar ise yararda kuzum bi an once iyi olur dua edin... ilk defa 38.5derece atesini gordum maleseffff..
çok geçmiş olsun canım.umarım çabucak atlattır.hastalık çok zor, derdini bile anlatamayan bebekler.kuzum benim.öp benim için bebeğini.

Back