- 2 Nisan 2015
- 269
- 221
- 103
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.821
canm ben baby plus aldım e bebekten 199 tl gayet kullanışlı ve ucuz.alt kademeyi kullanıyoruz.ayağa kalkıyor çünkü artıkpar yatak kullanan arkadaslar. hangi model kullaniyorsunuz. biz de alacagiz da kafam karisti kizim sepet besige sigmiyor. gunduz yer yatagi yapiyorum done done uyuyor:) şöyle kaliteli kullanisli bisey iwtiyorum fikirlerinize ihtiyacim varrrrrrrrrr
bizimde 8 aylık kontrolünde 69 cm di.Eşim 1.78 ben 1.62 yim.Sanırım bana çekti.Genetik işte yapcak bişey yokYa benim kızımın boyu 67 cm kısa mı sizce 73 cm iyiymiş maşallah benimki tam 8 aylık
negatif hamile değilsin rahat olEki Görüntüle 1791870 Merhaba anne adayları sizden yardım istiyorum Lütfen yardım edin normalde dün adet olmam lazım di olmadım hala dün akşam da bu testi yaptım sonuç ne sizce yardım edermisiniz lütfen
Amaç hamile kalmak zaten rahat değilim suannegatif hamile değilsin rahat ol
Genetik sanırım ne yapalım bizim bebişler minyonbizimde 8 aylık kontrolünde 69 cm di.Eşim 1.78 ben 1.62 yim.Sanırım bana çekti.Genetik işte yapcak bişey yok
Maşallah cesaretinize hayran kaldım ben ikinciyi uzunnnn yıllarrrr düşünmüyorumAmaç hamile kalmak zaten rahat değilim suan
Kızlar bebişleriniz emekliyor mu?bizimkinde tık yok
Ama benim bebeğim hiç yok olmasını istiyorumMaşallah cesaretinize hayran kaldım ben ikinciyi uzunnnn yıllarrrr düşünmüyorum
Bizim şuara en büyük korkumuzda kazayla bişeylerin olması seni de öyle sandım canm kusura bakma,umarım en kısa zamanda olur...Amaç hamile kalmak zaten rahat değilim suan
InşallahBizim şuara en büyük korkumuzda kazayla bişeylerin olması seni de öyle sandım canm kusura bakma,umarım en kısa zamanda olur...
İnşallah olur o zaman ben ikinciyi düşünüyorsun sandımAma benim bebeğim hiç yok olmasını istiyorum
Aynen döne döne ilerliyorBizimki emeklemiyor canım, hiç niyetide yok. Tek yaptığı döne döne gezmek evin içinde Emeklemeden yürüyecekler demek ki, bende emeklememişim. Dişte çıkarmadı henüz. Biyerlerden tutunup kalkmayıda öğrenmedi 8+20 günlüğüz. Tembel benüm cücük
Inşallah olur canım keşke 1 tane olsa 2. Yi çok aradan sonra yapardimİnşallah olur o zaman ben ikinciyi düşünüyorsun sandım
merhaba benim kızım da 11 haziran doğumlu tam 9 aylığız bizimde 67 cm boy ve 7250 kilomuz iştahımız gayet yerinde ama boyumu ve kilomuz gıdım gıdım ilerliyo maalesefbizimde 8 aylık kontrolünde 69 cm di.Eşim 1.78 ben 1.62 yim.Sanırım bana çekti.Genetik işte yapcak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?