- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.461
bir de kizlar ya bebeklere neler yediriyorux bana da fikir verin internetten arastiriyorum ama herbiseyi karıştırıp da veriyorlar bu dogrumu? hazır kasik mamaci degilim. evde neler yapabilirim.ne vereyim. bende mi acayip karisim iksirler yapip vereyimöğün yapmamais durumdayim kahvaltilik fln vermiyorum. yani kafama ne eserseee
bu arada yayla corbasi yaptim deli gıbı yedi bayildi tavsiye ederimm
Aynen canım bende sasrdim ne yedrecegimi sebze çorbası yemiyo.bi tarhana seviyo .onun dışında yogrt.bebe biskuvisi.kendi sutumle ediyrm.bi de arı mamann muhallebikeri bu kadar
Ben de hep diştir dedim Canım ama 1 aydır böyle diş olsa şimdiye kadar çıkardı kendi huzursuzluğu galibaCanim benimkide oyleydi yeni donmeye basladi 20 hazirn dogumluyuz
Diş olabilir mi canim?
Aynen bi program yapmak,düzen oluşturmak lazım. Ben de bugün bal kabağından çorba yaptım sevdi. Çok sıvı da değildi güzel yedi. Ek gıdaya geçiş süreci zor gerçekten kafamız karışık. Zamanla oturacak inşallah. Sadece hazır bir şey alıp vermemeye çalışıyorumbende yumurta sarısı yoğurt evde yapılan tuzsuz her türlü çorba , peynir , haşlanmış patates havuç (püre yapmadan) veriyorum ara sıra... bazen sağdığım süt yetmeyince pirnç unu maması yapıyor annem..
yinede alması gereken besinleri gün içerisinde alabilecek bi besin programı oluşturmak gerekiyor sanırım .. böyle elime geçeni vererek olacak iş değil ...
Aynen bi program yapmak,düzen oluşturmak lazım. Ben de bugün bal kabağından çorba yaptım sevdi. Çok sıvı da değildi güzel yedi. Ek gıdaya geçiş süreci zor gerçekten kafamız karışık. Zamanla oturacak inşallah. Sadece hazır bir şey alıp vermemeye çalışıyorum
Canım tarifi nasıl.bal kabağı corbasinnAynen bi program yapmak,düzen oluşturmak lazım. Ben de bugün bal kabağından çorba yaptım sevdi. Çok sıvı da değildi güzel yedi. Ek gıdaya geçiş süreci zor gerçekten kafamız karışık. Zamanla oturacak inşallah. Sadece hazır bir şey alıp vermemeye çalışıyorum
Bende arada veriyrm canım.kendi yedigimz beyaz peynirdenBen yumurtayla peyniri ezip karıştırıp vermeye başladım kızlar dr yiyebilir artık kahvaltılıkları dedi tabi sarısı sadece bide peynir hangi marka kullanıyosunuz beyaz peynir değilmi marka verebiliyosak paylaşırsanız sevinirim
kerem emekliyor. hiç yüzüstü durmazdı şimdi yüzüstü yatıyor. tamamen yere salmakla alakalı. ama durmuyor artık. emekleme dönemi sıcak havaya geleymiş iyiymişkızlar bebeği emekleyen varmı ..
benimki sürüne sürüne bi kaç santim ilerliyo dizlerinin üstünde durabiliyo ama o şekilde ilerleyemiyor.
yüzüstü dönebiliyor ama yüzüstü iken sırt üstüne dönemiyor..
bu sabah kel simit verdim eline dişini kaşısın diye yemiş simidin çeyreğini :))))
kerem emekliyor. hiç yüzüstü durmazdı şimdi yüzüstü yatıyor. tamamen yere salmakla alakalı. ama durmuyor artık. emekleme dönemi sıcak havaya geleymiş iyiymiş
Cnm özledik seni. Valla halen huzursuzluk devam ediyor en son dün gece saat başı uyandı çok Yoruldum. Huy da degisti.ek gıda ağzına surmuyor artık kafa çeviriyor. Zorlamak istemiyorum bakalım nolcak sonumuz gece gunduz uyku yok bu nasıl enerji anlamıyorum dün akşam toplassm 4 saat anca uyuşmuştur belki . Allah yardımcımız olsun daha zor surece girdik kuzum. Havalar tam hastalık havası ilgazim ateşi ilerlemez inşaallah ikinizi de opuyorum.
myadesmom ilgazin disi mi cikti kuzum hayırlı olsun ateşsiz ağrısız olsun diğerleri insallah
kerem emekliyor. hiç yüzüstü durmazdı şimdi yüzüstü yatıyor. tamamen yere salmakla alakalı. ama durmuyor artık. emekleme dönemi sıcak havaya geleymiş iyiymiş
Canım yarım su bardağı havuç,yarım su bardağı patates ve 1 su bardağı bal kabağını küp küp doğrayıp 2 su bardağı suda pişiriyorum. Yumuşayınca tahta kaşıkla ezdim güzel oldu. İstersen blenderdan da geçirebilirsin. Bu kadar. Ama benim oğlum az yediği için yarı ölçülerde yapıyorum.Canım tarifi nasıl.bal kabağı corbasinn
Canim ben yere 2 tane battaniye ustunede pike seriyorum debeleniyo. Zaten yere biraktktan sonra donmeye basladi. Sende yerlere bsy ser oyuncak wer rahat hareket etsin bakalim neler yapicak prenses <3Masallah ya:) benim kiz da dönemiyor. ama donmemesini cok yere birakmamaya bagliyorum. hava soguk yerde usutur diye dusunuyorum ama yuz ustuyken surunmek için çok çabalıyor. Hatta biraz ilerliyor da.
Yayla corbasi tarifi yazarmisin cnm nasil yaptin. Benimki ne yaptiysam yemedi herseyi deniyorumbir de kizlar ya bebeklere neler yediriyorux bana da fikir verin internetten arastiriyorum ama herbiseyi karıştırıp da veriyorlar bu dogrumu? hazır kasik mamaci degilim. evde neler yapabilirim.ne vereyim. bende mi acayip karisim iksirler yapip vereyimöğün yapmamais durumdayim kahvaltilik fln vermiyorum. yani kafama ne eserseee
bu arada yayla corbasi yaptim deli gıbı yedi bayildi tavsiye ederimm
Benim oglus yogurtta yemiyo tarhanada sevmedi.Aynen canım bende sasrdim ne yedrecegimi sebze çorbası yemiyo.bi tarhana seviyo .onun dışında yogrt.bebe biskuvisi.kendi sutumle ediyrm.bi de arı mamann muhallebikeri bu kadar
Canimm hayirli olsun disinizz cok sevindimm :)canım benim yaaa dediğim gibi öyle iyi anlıyorum ki seni şimdi..
dün sabah baktım çay bardağıyla çıt çıt yaptı dişimiz geldi yani ve maşalllah ateşi bıçak gibi kesildi diş çıakr çıkmaz. ama huzursuzluk son hız devam. gece uykusuzluğu devam. napıcaz böyle bilmiyorum
Kizlaar bebeginiz emerken vuruyo mu memenize şap şap diye. Minciriyo benimki. Birde elimi uzattigimda elimede alkis yapar gbi ses cikariyo:) birde hala oturamiyoruz oturamayan war mi???
Sağol canım tarifin icinCanım yarım su bardağı havuç,yarım su bardağı patates ve 1 su bardağı bal kabağını küp küp doğrayıp 2 su bardağı suda pişiriyorum. Yumuşayınca tahta kaşıkla ezdim güzel oldu. İstersen blenderdan da geçirebilirsin. Bu kadar. Ama benim oğlum az yediği için yarı ölçülerde yapıyorum.
Benimki morartiyo mincirmaktanKizlaar bebeginiz emerken vuruyo mu memenize şap şap diye. Minciriyo benimki. Birde elimi uzattigimda elimede alkis yapar gbi ses cikariyo:) birde hala oturamiyoruz oturamayan war mi???
Benim yegenim.9 aylıkken anca oturuyordu.vakti vardır annesiKizlaar bebeginiz emerken vuruyo mu memenize şap şap diye. Minciriyo benimki. Birde elimi uzattigimda elimede alkis yapar gbi ses cikariyo:) birde hala oturamiyoruz oturamayan war mi???
cnm 2bardak yogurt 1yumurta 1caybardagi pirinc iyice cirp, uzerine 7bardak su ekle. altini ac pirincler yumusayana kadar kaynasin. sonra baska tavada yag nane kavur dok. tamamdir. tabiki bu bizim icin tarifti:) bebise yag nane eklemeden ayiriyorum blenderdan geciriyorum. cok seviyor.Canim ben yere 2 tane battaniye ustunede pike seriyorum debeleniyo. Zaten yere biraktktan sonra donmeye basladi. Sende yerlere bsy ser oyuncak wer rahat hareket etsin bakalim neler yapicak prenses <3
Yayla corbasi tarifi yazarmisin cnm nasil yaptin. Benimki ne yaptiysam yemedi herseyi deniyorum
Benim oglus yogurtta yemiyo tarhanada sevmedi.
Canimm hayirli olsun disinizz cok sevindimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?