2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben uç dört yaş ara olsun isterim.İnsallah nasip adetim geçti ama İnsallah hamile degilimdr

@melegim66 canım sağlık sorunları varsa ve bir çözüm yolu bulunamıyorsa (sperm dondurmak vb.) tabi ki annenin de yardımıyla olur, olmaz değil. üstelik daha tecrübeli olacaksın.Hayırlısı olur umarım. Annen konusunda da çok şanslısın.
denizzeynep teşekkür ederim.süt şekerli ya yapışık bir hal almaz değil mi?

cok şükür en büyük destekçim annem ayrı sehirde yasasaydım zor olurdu gerçekten sperm dondurmayı hiç düşünmedik aslında pahalı birseymi fln hiç bilmiyorum oğlumuz olduğunda dahi hep değerler sınırdaydı inşallah ameliyatın faydası olmuştur eşim ameliyat oldu bizimki mucize bebek:.)

Aa ciddimisin:):)ay ben mümkünse 4 5 sene hic düsünmüyorun ama buyuk konusmakta istemem tabi ama suan hic bi sekilde düsünmek bile istemiyorum

Bence yıpranırsın ya sonucta ögrendik gördük ki hic te kolay degil annelik bide 2 tane kücük bebek bilmiyorum düsününce bile bi afakanlar basîyo bana ama sen yaparım diyosan
valla oğlum cok zor doğumu hamileliği gazı ağlaması yememesi beni mahvetti evet doğru ama eşimin rahatsızlığı var dr. umuz ilerde Allah korusun hiç çocuğun olmayabilir bile demişti o yüzden üstüste düşünüyoruz

Aa ciddimisin:):)ay ben mümkünse 4 5 sene hic düsünmüyorun ama buyuk konusmakta istemem tabi ama suan hic bi sekilde düsünmek bile istemiyorum
Maşallah canım ya, Allah daimi birliktelik versin, seni sevdiklerinden ayırmasın.Umarım ameliyat işe yarar. bir tane de minik prensesin olur inş :)

Canim Acil sifalar bebegine. Uzun zamandir girmiyosun merak ettik, profiline falanda baktim. Bana mersin de oturdugunu soylemistin ama yazida malatyada doktora gittiguni yazmissin yaniliyo muyum acaba. Ek gidaya gectin mi? Mamaya mi dewam ediyo nehircik. Boyu iyi canim merak etme. Bas cewreside orantili

Kizlar bende bebegime pek bsy yediremiyorum tatlarini sevmiyo yogurt ve meywe bile yediremedim. Enn sonunda kavanoz mamalari war ya ondan aldim 125 gr olandan yarisini yedi . Doktorumuz tabiki verme onlar zararli dedi ama ben ufakta olsa farkli tada alissin istiyorum . Birde muhallebi konusu gecmis. Hic bir faydasi yokmus fos kilodan baska. Hic verme dedi doktr ama bebegi istahsiz olanlarida anliyorm yesin ne isterse, bogazindan bsy gecsin derdindeyiz. Bu arada mama sandalyesi aldim 54 tl ye. Gayet kullanisli. Benim ewim ufak saga sola cekiyorum geliyo hafif ve oratik. Ön bar kismida istenildiginde cikiyo ve normal bizim yemek masamiza yanasiyo. @Arifa nin aldigi cok guzel ama burda yok

Çorbalara daha başlamadim bugün patates püresi yaptim hiç sevmedi elma falan yiyor da sebze seçmez inş ekmek de veriyor musun çorbanin içinde kaç kaşik veriyorsun bir de

Son düzenleme:
Kızlar ben bir şey soracağm.Mama sandalyesi mevzusu geçince aklıma geldi.bebeklerinize meyve suyunu nasıl veriyorsunuz?alıştırma bardakları görüyorum.Onun için çok mu erken?benim oğlum kaşık sevmiyor.bir şeyin tadına baktırırken ya benim parmağımdan yiyor ya da ben elini yemeğe batırıp ağzına götürmesine izin veriyorum.cam bardaktan su içebiliyor.acaba o kulplu bardaklardan mı almalıyım?

Çorbalara daha başlamadim bugün patates püresi yaptim hiç sevmedi elma falan yiyor da sebze seçmez inş ekmek de veriyor musun çorbanin içinde kaç kaşik veriyorsun bir de
Canim benimkide patatesi hic sevmiyor. Dun brokoli yaptim onuda itti istemedi. Elma falan da sevmiyor :/ bende tarhana corbasi yapayim diyorum ama erteliyorum hep

Canim benimkide bazen parmagimla yedirmemden hoslaniyo. Oeynir vok az vermistim kasikla almadi parmagmla yedi cok az. Suyuda kulplu bardak aldim Avent in akitmayan bardagini. Cektikce geliyo ustu basida islanmiyo memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…