- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.121
Ben uç dört yaş ara olsun isterim.İnsallah nasip adetim geçti ama İnsallah hamile degilimdrkızlar bu arada ben istediğim kiloya ulaşıp hamile kalmayı düşünüyorum oğlum bir yaşına girdiğinde hamile kalsam iki yasına yaklaşırken doğurmuş olurum bu kez hamilelikte cok kilo almamak şartıyla tabi 24 kilo aldım ilkinde sizce yaş aralığı yakın olursa cok zor olur mu sizler ne zaman düşünüyorsunuz
ooo kazaya kurban gitmeyesin:)biz su an korunuyoruz nolur nolmazHayırlısı canım öyle bi problem varsa tabi iyi olur arka arkaya.benimde adetim gecikti psikolojim çöktü
cok şükür en büyük destekçim annem ayrı sehirde yasasaydım zor olurdu gerçekten sperm dondurmayı hiç düşünmedik aslında pahalı birseymi fln hiç bilmiyorum oğlumuz olduğunda dahi hep değerler sınırdaydı inşallah ameliyatın faydası olmuştur eşim ameliyat oldu bizimki mucize bebek:.)@melegim66 canım sağlık sorunları varsa ve bir çözüm yolu bulunamıyorsa (sperm dondurmak vb.) tabi ki annenin de yardımıyla olur, olmaz değil. üstelik daha tecrübeli olacaksın.Hayırlısı olur umarım. Annen konusunda da çok şanslısın.
denizzeynep teşekkür ederim.süt şekerli ya yapışık bir hal almaz değil mi?
kızlar bu arada ben istediğim kiloya ulaşıp hamile kalmayı düşünüyorum oğlum bir yaşına girdiğinde hamile kalsam iki yasına yaklaşırken doğurmuş olurum bu kez hamilelikte cok kilo almamak şartıyla tabi 24 kilo aldım ilkinde sizce yaş aralığı yakın olursa cok zor olur mu sizler ne zaman düşünüyorsunuz
cok cesaretliyimdir :)))) şaka tabi korkarım da yine de düşünüyorumAa ciddimisin:):)ay ben mümkünse 4 5 sene hic düsünmüyorun ama buyuk konusmakta istemem tabi ama suan hic bi sekilde düsünmek bile istemiyorum
cok cesaretliyimdir :)))) şaka tabi korkarım da yine de düşünüyorum
valla oğlum cok zor doğumu hamileliği gazı ağlaması yememesi beni mahvetti evet doğru ama eşimin rahatsızlığı var dr. umuz ilerde Allah korusun hiç çocuğun olmayabilir bile demişti o yüzden üstüste düşünüyoruzBence yıpranırsın ya sonucta ögrendik gördük ki hic te kolay degil annelik bide 2 tane kücük bebek bilmiyorum düsününce bile bi afakanlar basîyo bana ama sen yaparım diyosan
Maşallah canım ya, Allah daimi birliktelik versin, seni sevdiklerinden ayırmasın.Umarım ameliyat işe yarar. bir tane de minik prensesin olur inş :)Aa ciddimisin:):)ay ben mümkünse 4 5 sene hic düsünmüyorun ama buyuk konusmakta istemem tabi ama suan hic bi sekilde düsünmek bile istemiyorum
Maşallah canım ya, Allah daimi birliktelik versin, seni sevdiklerinden ayırmasın.Umarım ameliyat işe yarar. bir tane de minik prensesin olur inş :)
Canim Acil sifalar bebegine. Uzun zamandir girmiyosun merak ettik, profiline falanda baktim. Bana mersin de oturdugunu soylemistin ama yazida malatyada doktora gittiguni yazmissin yaniliyo muyum acaba. Ek gidaya gectin mi? Mamaya mi dewam ediyo nehircik. Boyu iyi canim merak etme. Bas cewreside orantiliKızlar meraba uzun zamandır giremiyorum hepinizi özledim valla @kelebecik34cimcimesevilay @skelebeks @baldamlam sizler neler yapıyosunuz bebişleriniz nasıl ? Biliyorsunuz benim kızım dogustan tek böbrek birde kalbinin delik oldugunu öğrendik 1 ay önce ama doktoru gecer dedi gelistikçe ve kilo aldıkça .. Bu özel sorunlarımızdan dolayı kilo alımı da yavaş 6 kilo henüz baş cevresi 40 boyu da 65 cm saglıgı iyi suan bir sorunumuz yok kilo alımı haricinde sizin bebeklerinizin boyu baş çevresi ve kilosu nasil ?
Aynen doğum ve hamilelik lohusalik dönemi korkutuyor beni bi şekilde büyüyorlar zaten ama daha küçükler bize muhtaçlar her yöndenAa ciddimisin:):)ay ben mümkünse 4 5 sene hic düsünmüyorun ama buyuk konusmakta istemem tabi ama suan hic bi sekilde düsünmek bile istemiyorum
Çorbalara daha başlamadim bugün patates püresi yaptim hiç sevmedi elma falan yiyor da sebze seçmez inş ekmek de veriyor musun çorbanin içinde kaç kaşik veriyorsun bir deYa ben kendi fikrini söyleyebilir miyimbebegin zayıf mı muhallebi kilo yapar ama besleyici bi yanı yok bence onun yerine tarhana yogurt mercimek çorbası ne bilim yogurt özellikle meyve püresi yap kendin alternatif olarak ceviz ver öyle yani tabiki de veren anneler var saygı duyuyorum belki de ben yanlış düşünüyorum dur
Canim benimkide patatesi hic sevmiyor. Dun brokoli yaptim onuda itti istemedi. Elma falan da sevmiyor :/ bende tarhana corbasi yapayim diyorum ama erteliyorum hepÇorbalara daha başlamadim bugün patates püresi yaptim hiç sevmedi elma falan yiyor da sebze seçmez inş ekmek de veriyor musun çorbanin içinde kaç kaşik veriyorsun bir de
Canim benimkide bazen parmagimla yedirmemden hoslaniyo. Oeynir vok az vermistim kasikla almadi parmagmla yedi cok az. Suyuda kulplu bardak aldim Avent in akitmayan bardagini. Cektikce geliyo ustu basida islanmiyo memnunum.Kızlar ben bir şey soracağm.Mama sandalyesi mevzusu geçince aklıma geldi.bebeklerinize meyve suyunu nasıl veriyorsunuz?alıştırma bardakları görüyorum.Onun için çok mu erken?benim oğlum kaşık sevmiyor.bir şeyin tadına baktırırken ya benim parmağımdan yiyor ya da ben elini yemeğe batırıp ağzına götürmesine izin veriyorum.cam bardaktan su içebiliyor.acaba o kulplu bardaklardan mı almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?