2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Alerji reflüye sebep olmuş reflü için şurup kullanıyoruz ve diyet yapıyorum.ayrıca takviye mama ama diyet mama kullanıyoruz.Dr rapor çıkarttı devlet ödüyor onuda

Bize gaviscon şurup verdi.smilac ı denedi mi bizimki birkaç vermeye alıştı.şimdi bi süre süte ara vericem toparlasın bağırsaklar sağıp dolaba atıyorum.uykusunda vermeyi denesen.bide muhallebi yapıp veriyorum pirinç unuyla.kahvaltıda ne veriyorsun cnm?

hoşgeldin canım be kadar güzel anlatmışsın yüzünün kuruluğu için saf zeytinyağı sürsen nası olur acaba?

annene sormak lazım canım :)) o bakarım diyosa hiç erteleme bence, oğlumu da kardeş duygusundan mahrum bırakmamış olursun nolur nolmaz . Nasipse ben 2/3 sene sonra düşünüyorum, ama burda kimsemiz yok oyüzden erteliyorum biraz da , oğlum kreşe başlamış olsun istiyorum

canım meyve suyu pek vermedim açıkçası, çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.. Ama su için alıştırma bardağını kullanıyorum, bende sirrieyvanın tavsiyesiyle aldım, wee nin antikolik bardağı, 10 tl

Canim benimkide patatesi hic sevmiyor. Dun brokoli yaptim onuda itti istemedi. Elma falan da sevmiyor :/ bende tarhana corbasi yapayim diyorum ama erteliyorum hep
biliyosun canım benimkide çoğunu sevmez, ama tarhanayı sevdi, azcık da kıvamlı yaptım içti :) bence denemelisin

S skelebeks hoşbuldum canım, zeytinyağınıvüücut ememiyor gibi düşünmüştüm ama denemekte fayda var.meyve suyunu ben rendeledikten sonra posasını süzerek yapıyorum, tatlı olduğu için mi sağlıklı değil diyorsun ?çok uygunmuş bardağın fiyatı, hemen bakayım ona, teşekkür ederim

Yurutec kullananlar ve ya kullanmayi dusunenler, parmak ucunda yurumeye alistiriyomus bilgisi olan ?
PaytiPo canim, bence de ejjok gibi bi ustune git olayin. Hicbir sey yoksa bile ki insallah oyledir, Bu 20 gunlukten beri devam eden yalnizca gazsa bile doktor tescilli olarak ogrenmis olursun...

ben doğduğunda tüm vücuduna sürerdim yumuş yumuş olurdu

Bide canım meyveleri püre şeklinde versen daha iyi olur işine karışmak gibi olmasında.. O lifli yapıyı da alsın, posayı da. Sadece suyu şekerden başka bişi deilmiş ki..

Benimkide hic teklif etmesem istemez ama ben verince iciyor memeden..sık sık verirsem kusuyo .3 4 saat arayla meme veriyorum bende..

Alerji reflüye sebep olmuş reflü için şurup kullanıyoruz ve diyet yapıyorum.ayrıca takviye mama ama diyet mama kullanıyoruz.Dr rapor çıkarttı devlet ödüyor onuda
Gecmis olsun cnm sali asi olcak artik asidan sonra goturuyum bende

Cnm iste habire cocuk dr.una gidiyoruz . rize trabzon diyarbakir malatya da gittigim dr.lar gaz diyor gonderiyor . kaka tahlili istedim bir bulgu goremiyoruz dediler. Sanki hastalik hastasiyim sizofrenim ne bilim deliyim heralde ben:)

bn ayrı ayrı veriyorum ilaçları sanki karışınca kusarmış gb geliyor

Sen vakit Kaybetmeden bi üniversite hastanesibç gastroenteroloji bölümüne git bence

Bana tam ölçülerle muhallebi tarifi verebilir misiniz ?kaç kaşik yediriyorsunuz bir de?

bn muhallebi değilde bebek kuymağı denedim mısır unuyla sevdi. ama un değil de sebze yoğurt fln yedirme niyetindeyim. tadabileceği birşeyler yapıyorsam kendime tuz eklemiyorum ona da tattırıyorum.

muhallebileri çoknkatı yapmıyorlar ocaktan alınca daha da katılaşıyor. genelde suyla pişirip ılıklaşınca anne sütü ekleyip daha yumuşatıyorlar. bn yulaf denedim yedi ama muhallebi çok hamur gb geldi bana çok yedirmek istemedim

Kizlar kizima benden nezle gecti cok lotu durumda zor nefes aliyo yedigini cikariyor iki tane surup verdi doktoru napabilirm rahat nefes almasi icin onu biraz olsun rahqtlatmak icin
duş. önceden banyoyu ısıtıp suyu açarsan o buharda çok iyi gelir. bn odada ketıl kaynatıyorum. evelsi gece tıkanıklıktan uyandı dün ara ara kaynattım tıkanmadan geçti gece. çok tıkanmadan düzenli fizyolojik damla veya tuzlu su damlatırsan da iyi geliyor. bn burnu rahatlasın diye daha sonrasında kulak çöpünü az z yağı yapıp burnunun içini yağlıyorum sonra yağsız tarafla tekrar siliyorum.

ya sorma ya bizde paso selfie. bn babayla ne gzl pozlar yakalıyorum. bir de zrn perişanız gzl bi açı bulup çeken yok. bi bakıyom bi yerim pırtlamış. insan bi düzelt der. annem çekiyo onun da el titriyor. en gzli video resim gb kötü çıkma ihtimali çol düşük

cicibebe nin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. istersen evde yap basit tarifler.

domates alerjik meyve. yumurta beyazı gb vermemen lazım cnm

fazlasini kusuyor olabilir canim

Canım pek iyi gitmiyor yaa, herşeyi eline verince hiçbişi yemiyo, Yada büyük koparıyo öğürüyo morarıyo hem eline veriyorum, hem ağzına ben elimle ezip veriyorum
aynı şekil blw yapıyoruz az kafa çevirse vermeyi kesiyorum ısrarcı olmamak için. kabak ezmeyide yoğurt gb kafaya dikip yedi daha çok sevdi. ona uygun fincan almam lazım sanırım

Kzlr bnm oglnda huyu dgsti ise bsldm bu hfta ondnmi bilemdm ck uyniyio yrne ytrym yrm saat snra gene emip ytio bztn ahlioo emmioda slliym yda aglyp uyuyoo helk oldum uykusz ise gtmk zor

kız harfler nerde tek msj gitsin die harflerden tasarruf yapmışsın gibi insan hiç okumak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…