- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.661
Mesajı görünce bende cevaplayim ddim canım bazen yogurta karistryrm uç dört tane.bazen de ben ağzına tutuyorum yiyo kizimda damagiylaBebe bisküvisi nekadar veriyorsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajı görünce bende cevaplayim ddim canım bazen yogurta karistryrm uç dört tane.bazen de ben ağzına tutuyorum yiyo kizimda damagiylaBebe bisküvisi nekadar veriyorsun cnm
valla bır turlu fırsat bulamıyorum gırmeye kıı annelık ne zormus sAbahh kalk bebekle ılgılen kahvaltı yap evı toparla yemek yap dınlen derken aksam oluyor koca gelıyor onunla ılgılen falan fırsat bulamıyorum =)Kiz nerelerdesin sen
sabah ılk kalktıgında verıyorum 10 tane bıskuvı koyuyurom azck pekmez koyuyorm valla koca kaseyı bıtırıyor ara ogunlermz oluyor pırınc unu meyve puresı ama aynı zamanda emıyoruzda. fakat sadece bır gogusumu emıyor otekını ıstemıyor bende yetmıyor dıye dusunup verıyorum bunlarıBebe bisküvisi nekadar veriyorsun cnm
valla fırsat bulamıyorum canım gırmeye =) oglum ıyı cok sukur buyuyoruz sız nsılsınız =)Turtam Nerelerdesin sen ?
Napiyosun oglun nasil?
fırsat bulamıyoru canım arada bakıyorum ara ara bugunde bı yazım dedım ne var ne yok dıye =)Yoktun nerelerde ydin çilekli turtam
benımkı kadar olamaz bence keske bı cozumu falan olsa yada ıns vardır bende cok rahatsız oluyorum =(Kızlar karındaki çatlaklarnz için bişeyler yapyomusunuz ya da ne yapılabilir benim çok çatlağım var
acaba ne zamanın mesajıyakaladım seni
sabah ılk kalktıgında verıyorum 10 tane bıskuvı koyuyurom azck pekmez koyuyorm valla koca kaseyı bıtırıyor ara ogunlermz oluyor pırınc unu meyve puresı ama aynı zamanda emıyoruzda. fakat sadece bır gogusumu emıyor otekını ıstemıyor bende yetmıyor dıye dusunup verıyorum bunları
Canim allah senin yardimcin olsun bebeklerin gazi da bi an once bitsin inşallah
Allahim şifa versin canım İnsallah en yakın zamanda
sütle yapmıyormkı su ıle doktora sordum bır sakıncası olmadıgını soyledı ayrıca bızde onlarla buyuduk cok sukur bır sorunum yok bu kadar dert etmemk lazm =)acaba ne zamanın mesajı
kız bebe bisküvisi vermek ne kdr doğru. ztn yumurta yasak içinde illa ki vardır. mama için bile gereksiz kg yapar obez olur diyorlar. ek gıdaya yoğurt meyve sebze başlanıyor. süt zaten yasak. istersen ek gıdaya nelerle başlanacak diye bi bak.
bebişler maşallah pek bi hevesli sofraya oturmaya
benim telefonda bebein başucunda fön makinası sesi açık bilgisayarda takılıyorum. artık çıngırakmış eline oyuncakmış vermekle oyalanmıyor. yeni oyunlar falan bakayım internetten sıkılıp söyleniyor
Masallah baya oburmuş paşa :))) bende baslayacagim yavastan. Ondan sordum. Yarasin ek gidalarrr:)sabah ılk kalktıgında verıyorum 10 tane bıskuvı koyuyurom azck pekmez koyuyorm valla koca kaseyı bıtırıyor ara ogunlermz oluyor pırınc unu meyve puresı ama aynı zamanda emıyoruzda. fakat sadece bır gogusumu emıyor otekını ıstemıyor bende yetmıyor dıye dusunup verıyorum bunları
Biz de sukur iyiyiz canim; )valla fırsat bulamıyorum canım gırmeye =) oglum ıyı cok sukur buyuyoruz sız nsılsınız =)
obur ama bı sısko bebıs yapamadm ya cok zayıf 4.ayı bııtırcez 8 kılo cıvarı falanMasallah baya oburmuş paşa :))) bende baslayacagim yavastan. Ondan sordum. Yarasin ek gidalarrr:)
benım esım degısmedı gene aynı ama sankı bıraz daha ılgılı gıbı =)Kızlar eşlerinizle ilişkiniz yani iletişiminiz Nasıl? Bebişten sonra değişiklikler oldu mu olumlu ya da olumsuz? Hatta sorun yaşayan arkadaşlar vardı inşallah devam etmiyordur,düzelmiştir..
allah ıyılık versın ıns =)Biz de sukur iyiyiz canim; )
Ay keşke olsa çözüm benimde moralin çok bozuk gordukceKızlar karındaki çatlaklarnz için bişeyler yapyomusunuz ya da ne yapılabilir benim çok çatlağım var
Kız maşallah nesi var benim kız 5.5 aylık 6 kiloobur ama bı sısko bebıs yapamadm ya cok zayıf 4.ayı bııtırcez 8 kılo cıvarı falan
Bizde sorunlu gibiyiz bütün ilgiyi kızına gosteriyo.bende kendimede ilgi bekliyorum yok ne yazikkiKızlar eşlerinizle ilişkiniz yani iletişiminiz Nasıl? Bebişten sonra değişiklikler oldu mu olumlu ya da olumsuz? Hatta sorun yaşayan arkadaşlar vardı inşallah devam etmiyordur,düzelmiştir..