- 3 Mayıs 2010
- 92
- 55
- 98
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.641
Kızlar sizinde emzirirken koltuk altinizda iğne batması gibi bir his oluyormu ?bu nedir şimdi anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım.Kızlar sizinde emzirirken koltuk altinizda iğne batması gibi bir his oluyormu ?bu nedir şimdi anlamadim
Bu hafta çıktı canım daha yeni 6 aylık olucaz haftaya hemen hemen karşıladı kızım 6. AyınıOyyy maşallah. Kaç gün oldu çıkalı?
17 haziran doğumlu bebekleriniz varmı aranızda ne durumdalar boy kilo hareketlilik dis ek gıda gibi
Ben kullanyorum cnm lobbeks 100 tl civarı bi rakam yani cok büyük bi fark göremedim ama havadaki oksijen azaldığı için. Kışın suyun içinde de oksiken olduğu için heralde faydaldrbuhar makinası kullanan var mı?
varsa memnun mu?
memnunsa nerden aldı markası fiyatı?
kafamda deli sorular..
Canim allah senin yardimcin olsun bebeklerin gazi da bi an once bitsin inşallahArtik bitsin nooluurr... bitsin Allahim gecsin gitsin su yavrumun gazi .. Keske elimden bisey gelse keske bisey yapabilsem senin icin bir care bulabilsem bebegim ama yok yok yok iste....
yakaladım senihala elimde örgü amigurumi ile uğraşıyorum
Allahim şifa versin canım İnsallah en yakın zamandaArtik bitsin nooluurr... bitsin Allahim gecsin gitsin su yavrumun gazi .. Keske elimden bisey gelse keske bisey yapabilsem senin icin bir care bulabilsem bebegim ama yok yok yok iste....
Kiz nerelerdesin senselaaaaaaaammmmmmmmmm
Bebe bisküvisi nekadar veriyorsun cnmbızımkı 1 temmuz dogumlu pırınc unu corbalar bebe bıskuvısı falan gecırıyoruz ole
Turtam Nerelerdesin sen ?bızımkı 1 temmuz dogumlu pırınc unu corbalar bebe bıskuvısı falan gecırıyoruz ole
Yoktun nerelerde ydin çilekli turtamselaaaaaaaammmmmmmmmm