• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar sizinde emzirirken koltuk altinizda iğne batması gibi bir his oluyormu ?bu nedir şimdi anlamadim

Artik bitsin nooluurr... bitsin Allahim gecsin gitsin su yavrumun gazi .. Keske elimden bisey gelse keske bisey yapabilsem senin icin bir care bulabilsem bebegim ama yok yok yok iste....

17 haziran doğumlu bebekleriniz varmı aranızda ne durumdalar boy kilo hareketlilik dis ek gıda gibi

Merhaba benim kızım da 17 haziran doğumlu. Ek gıdaya gecmedik henüz boy 67 cm kilo 9000 gr. Hala donemiyor ama hareketsiz bir bebek de değil. Her zaman ki gibi gazı var. Rabbim hepimizin evlatlarina sağlık, huzur, hayırlı uzun ömür versin inşallah.

buhar makinası kullanan var mı?
varsa memnun mu?
memnunsa nerden aldı markası fiyatı?
:confused:
kafamda deli sorular..
Ben kullanyorum cnm lobbeks 100 tl civarı bi rakam yani cok büyük bi fark göremedim ama havadaki oksijen azaldığı için. Kışın suyun içinde de oksiken olduğu için heralde faydaldr

Benim kizimda 14 haziran doğumlu.6200 .63 cm.ek gıdaya bir ay oldu başlayalı.aşırı hareketli kızım oturduğu yerden kollar bacaklar hep sporda.oturmaya başladı.tam dinemiyo henüz

Buda kızımın basligi

Eklentiler

• 1448617711462-1056101005.jpg
    1448617711462-1056101005.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 43
Kozlar benim.kizin 19 haziran doğumlu kaç aylik oluyor ve 19 haziran doğumlu varmi aranizda ek gidada neler veriyorsunuz konusalim yardimlasalim

Back