- 3 Mayıs 2024
- 318
- 360
- 23
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ters gördün derler ya hep gülecek inşallah canimBen de ya sürekli ağlıyordum hayır olsun
Evet taburcu oldum şimdiCanım sen nasılsın son durumun ne. Hastaneden çıktın mi
Nasıl oldun canım ? Ben baya soğuk kompres ,ılık duş eşime iyice baya kafamda masajdı saç çekmeydi derken bir tık şimdi gözümdeki zonklama azalmış .Neyse tek rahatsızlığımız bu olsun inşallah biraz başımız ağrıyacak napalım![]()
Doğunca dötünü ıssırıcam o biliniyorEy allahım ya ne nazlı çıktın çocuğum anneni merak ettirip duruyorsun![]()
Bilinçaltı işteeee fetal dna çıkmadan ben de öyleydim sabaha kadar ne rüya görüyordum neeeeDoğunca dötünü ıssırıcam o biliniyoray varya tüm gece rüyamda ngsydi niptti uğraştım durdum
![]()
Ayyyy hadi maşallahhhh rabbim bir daha göstermesinEvet taburcu oldum şimdi
Ya belkide düzelmiştir canım güzel haberler inşallahYa benim geçen günkü gittiğim Dr yerinde başkası varmış. Ona pek güvenmedim. Diğer Dr iyidi. Buda uzun uzun inceledi plasenta ve bebek aşağıda dedi ama kanama alanı ben görmüyorum dedi. Kese rahimden kopmuş gibi bisey de demedi. Ben pek beğenmedim bunu. Mayis sonunda diğer Dr gelecek dedi. Hadi sende iyi haberlerle gel inşallah![]()
Ayy çok fenalardayım cidden bir sağlıklı diye haber gelseydide şu bilinç altımı rahatlatsaydımBilinçaltı işteeee fetal dna çıkmadan ben de öyleydim sabaha kadar ne rüya görüyordum neeee
Ay Rabbim Bi daha göstermesin inşallah canımEvet taburcu oldum şimdi
Ayyyy hadi maşallahhhh rabbim bir daha göstermesin
Çok teşekkür ederim, Allah kimseyi düşürmesin hastaneye, ama eksik de etmesinAy Rabbim Bi daha göstermesin inşallah canım![]()
CanımmCanıııım sen ne yaptın fetal dna sonucu geldi mi? Cinsiyet vs? A ayseipekalp25
Yaaa önemli olan tabii ki sağlığı her bebek sağlıkla doğsun inşallah sağlıkla gelsinlerCanımmben bi daha kan vermedim ya. Benim kardeşim zihinsel engelli. Benim için asıl önemli olan genetik bi sıkıntı olup olmamasıydı çok şükür o da olmayınca cinsiyet için de tekrar kan vermedim nasılsa kontrollerde belli olur diye. Doktorum çok net bi şekilde kız dedi zaten yarın da kontrolüm var bakalım ne diyecek değişen bi şey var mı yok mu yarın belli olur herhalde 17. Haftaya giricez artık. Ay ben de ev taşıyorum bir haftadır buralara giremedim ne var ne yok çok geride kaldım sizlerden
![]()
Gelecek gelecek inşallah tez vakitteAyy çok fenalardayım cidden bir sağlıklı diye haber gelseydide şu bilinç altımı rahatlatsaydım
Çok teşekkür ederim kuzum amiiinnYaaa önemli olan tabii ki sağlığı her bebek sağlıkla doğsun inşallah sağlıkla gelsinlerkızçen oluyor demek maşallah canım
![]()
Oy allah yardımcın olsun taşınmak çok zor çooook hele de şu dönemde daha da zor olur. Hayırlı olsun eviniz şimdiden sağlıkla mutlulukla oturun inşallah![]()
Sağlıkla gelsin prensesCanımmben bi daha kan vermedim ya. Benim kardeşim zihinsel engelli. Benim için asıl önemli olan genetik bi sıkıntı olup olmamasıydı çok şükür o da olmayınca cinsiyet için de tekrar kan vermedim nasılsa kontrollerde belli olur diye. Doktorum çok net bi şekilde kız dedi zaten yarın da kontrolüm var bakalım ne diyecek değişen bi şey var mı yok mu yarın belli olur herhalde 17. Haftaya giricez artık. Ay ben de ev taşıyorum bir haftadır buralara giremedim ne var ne yok çok geride kaldım sizlerden
![]()
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimizinki sağlıkla mutlulukla gelsinSağlıkla gelsin prenses![]()
Kelebekleri hisset görürüm yakında seniEn son 9+ 5 de gittim kontrole. Cinsiyeti de merak etmiyorumbugün 15. Haftaya başlıyoruz. Ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum. Çok zor geçti bu haftaya kadar kusmalar aşırı yordu sadece hasta hissediyorum. Bilmiyorm neden hevesim yok.
ilk gebelik oysa
![]()