Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Kızlar günaydın ⭐️ İstanbul Avrupa’da detaylı usg için devlet hastanesi önerecek var mı Çam ve Sakura dışında?

Neyse tek rahatsızlığımız bu olsun inşallah biraz başımız ağrıyacak napalım 😂
Nasıl oldun canım ? Ben baya soğuk kompres ,ılık duş eşime iyice baya kafamda masajdı saç çekmeydi derken bir tık şimdi gözümdeki zonklama azalmış .

Ya benim geçen günkü gittiğim Dr yerinde başkası varmış. Ona pek güvenmedim. Diğer Dr iyidi. Buda uzun uzun inceledi plasenta ve bebek aşağıda dedi ama kanama alanı ben görmüyorum dedi. Kese rahimden kopmuş gibi bisey de demedi. Ben pek beğenmedim bunu. Mayis sonunda diğer Dr gelecek dedi. Hadi sende iyi haberlerle gel inşallah 🤲
Ya belkide düzelmiştir canım güzel haberler inşallah 🤲

16 haftalik oldum ama hala bulantilarim istahsizligim devam ediyor kızlar, her gece 1 prilam kullanıyorum. Bulantısı olan varsa yalnız hissetmesin, herkesinki 12. Haftada geçmiyor maalesef. Ama içiniz rahat olsun eskiye göre daha iyi olacagiz her gecen zaman, mesela az da olsa yemek yiyebiliyorum, eskiden açlıktan karnım guruldardi :)

Canıııım sen ne yaptın fetal dna sonucu geldi mi? Cinsiyet vs? A ayseipekalp25
Canımm ♥️♥️ ben bi daha kan vermedim ya. Benim kardeşim zihinsel engelli. Benim için asıl önemli olan genetik bi sıkıntı olup olmamasıydı çok şükür o da olmayınca cinsiyet için de tekrar kan vermedim nasılsa kontrollerde belli olur diye. Doktorum çok net bi şekilde kız dedi zaten yarın da kontrolüm var bakalım ne diyecek değişen bi şey var mı yok mu yarın belli olur herhalde 17. Haftaya giricez artık. Ay ben de ev taşıyorum bir haftadır buralara giremedim ne var ne yok çok geride kaldım sizlerden 🥰🥰

Canımm ♥️♥️ ben bi daha kan vermedim ya. Benim kardeşim zihinsel engelli. Benim için asıl önemli olan genetik bi sıkıntı olup olmamasıydı çok şükür o da olmayınca cinsiyet için de tekrar kan vermedim nasılsa kontrollerde belli olur diye. Doktorum çok net bi şekilde kız dedi zaten yarın da kontrolüm var bakalım ne diyecek değişen bi şey var mı yok mu yarın belli olur herhalde 17. Haftaya giricez artık. Ay ben de ev taşıyorum bir haftadır buralara giremedim ne var ne yok çok geride kaldım sizlerden 🥰🥰
Yaaa önemli olan tabii ki sağlığı her bebek sağlıkla doğsun inşallah sağlıkla gelsinler 😍😍 kızçen oluyor demek maşallah canım 💖👼🏼🤰🏻
Oy allah yardımcın olsun taşınmak çok zor çooook hele de şu dönemde daha da zor olur. Hayırlı olsun eviniz şimdiden sağlıkla mutlulukla oturun inşallah 🧿

Yaaa önemli olan tabii ki sağlığı her bebek sağlıkla doğsun inşallah sağlıkla gelsinler 😍😍 kızçen oluyor demek maşallah canım 💖👼🏼🤰🏻
Oy allah yardımcın olsun taşınmak çok zor çooook hele de şu dönemde daha da zor olur. Hayırlı olsun eviniz şimdiden sağlıkla mutlulukla oturun inşallah 🧿
Çok teşekkür ederim kuzum amiiinn 🙏🏻🙏🏻 ya varya doktor hiçbi şey yapmayacaksın dedi. Yapmadan nasıl olacak çoğunu eşime yaptırıyorum ama illa ki bi şeyler yapılıyor eğilip kalkılıyor yorulunuyor biraz bu sebepten gerginim ben de bebeğe bi şey olmaz inşallah diye. Ama evi de taşımak zorundaydık mecburiyetten biraz da böyle oldu stresliyim açıkçası. Hayırlısıyla bi yerleşip oh çekebilseydim şöyle

Sağlıkla gelsin prenses ❤️

Selam kızlar dün yine kanamayla dr a gittim. Dr artacak dedi kanama alanı büyümüş ki arttı bugün. Bana heyet raporu verdi öğretmenim dönemi kapadım. Doğum iznimi başlatmış oldum artık 🙈 sağ salim tamamlamayı nasip etsin Rabbim. Plasentası aşağıda olan arkadaşlar, raporunuzu alın evde durun valla. Geçen hafta lüzumsuzluk ettim iyim kanama falan yok diye 😒

En son 9+ 5 de gittim kontrole. Cinsiyeti de merak etmiyorum 🙃 bugün 15. Haftaya başlıyoruz. Ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum. Çok zor geçti bu haftaya kadar kusmalar aşırı yordu sadece hasta hissediyorum. Bilmiyorm neden hevesim yok. 🥲🥲 ilk gebelik oysa 😅
Kelebekleri hisset görürüm yakında seni 🥰

Back
X